Filmpje: Real Techniques Miracle Complexion Sponge

miracle sponge cover

Sommige producten lenen zich beter voor het reviewen in videovorm. Zo ook de Miracle Complexion Sponge van Real Techniques. Aangezien ik een mega fan ben van de Beautyblender maar hij helaas aan de prijzige kant is, ben ik op zoek gegaan naar een geschikte dupe. Ik hoop dat deze make-up spons dat is! Kijk mee naar de video.

Helaas werkte mijn camera niet helemaal mee en mis ik het begin van de video. Hierbij dus wat extra informatie over de spons: het is een eivormig sponsje die je zowel nat als droog kunt gebruiken om je make-up aan te brengen. De prijs van het sponsje is ongeveer 6 euro. Ter vergelijking: de Beautyblender kost ongeveer 15 euro. De spons kun je schoonmaken met een beetje lauw water en een milde shampoo.

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje.

NB: Nu ik de spons langer in gebruik heb, merk ik dat ik ‘m toch wel heel erg fijn vind ondanks dat hij veel product opzuigt. Ik gebruik de spons dan ook niet in combinatie met mijn dure foundations, maar wel met goedkopere CC creams 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Bouchra
  21/09/2014

  Fijne review! Ik gebruik toch liever een kwast. Mooie ooglook heb je trouwens op!
  Bouchra onlangs geplaatst…Womanistical bestaat 2 jaar! (+ Dove winactie)My Profile

 • Reageren
  Jill
  21/09/2014

  Wat vervelend dat hij zoveel product opzuigt als het ware, ik heb al zoveel verschillende dingen over de spons gehoord. Ik denk dat ik toch liever naar mijn kwasten grijp! Leuk filmpje meid!
  Jill onlangs geplaatst…Autumn inspiration!My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  22/09/2014

  Ik heb eigenlijk nooit echt de behoefte gehad om mijn make-up aan te brengen met een sponsje. Dit maakt me wel erg nieuwsgierig. Toch vind ik het nog vrij prijzig voor een sponsje..
  Kirsten onlangs geplaatst…Video: Shoplog ActionMy Profile

 • Reageren
  Marije - BakingBeautyNL
  23/09/2014

  Ik heb ooit een sponsje van Essence gebruikt. Wanneer ik die wat vochtig maakte nam hij wat minder product op. Wel vind ik het een rot werkje om die spons na ieder gebruik te moeten wassen.. Ik heb daar echt niet altijd tijd voor maar zodra je het (indien je de spons eerst nat hebt gemaakt) een keer niet doet stinkt dat rotding de volgende dag ontzettend. Ik doe het sindsdien gewoon met mijn kwasten van RT haha.
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…You’ve Got Mail #1: De OntmoetingMy Profile

 • Reageren
  WithlovefromS
  26/09/2014

  Fijne review! Ik heb het sponsje nog nooit gebruikt, maar het ziet er wel leuk uit om eens te proberen!
  WithlovefromS onlangs geplaatst…Herfstcollectie H&MMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.