Filmpje: Q&A met Elise Joanne (Bloggen, Baby’s, Beauty)

In deze Q&A beantwoorden collegabogger én vriendinnetje Elise Joanne en ik al jullie vragen op het gebied van Bloggen, Baby’s en Beauty.

Als überkritische en immer enthousiaste beautyblogster met een vlotte babbel heeft Elise (elisejoanne.nl) mij al vanaf het begin enorm aangesproken. Toen ik haar voor de eerste keer tegenkwam op een event klikte het meteen. Een video met elkaar kon dan ook niet uitblijven vonden wij! In deze Q&A beantwoorden wij al jullie vragen op het gebied van Bloggen, Baby’s en Beauty. Op Elise haar blog vind je nóg een video van ons, waarin wij ons wagen aan allerlei (smerige) babyhapjes. Ga dus zeker even een kijkje nemen.

Bekijk de video in HD voor de beste beeldkwaliteit.

Bezoek Elise haar blog voor onze Babyfood Challenge video. Het Youtube kanaal van Elise vind je hier.

Het artikel waaraan ik refereerde ‘hoe is het nu met mijn buik’ vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  10/11/2015

  Wat een ontzettend leuke en spontane video op de vroege ochtend! Jullie zijn zo gezellig samen. Haha de vraag over een tweede kindje kon niet uitblijven hè.. Mensen hopen op een broertje of zusje voor James 😉 Ik kende Elise Joanne nog niet van video’s maar ga vaker filmpjes kijken van d’r, erg tof.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: de slaapfases van Amy en MaisieMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  10/11/2015

  Hele leuke video! Ik had gisterenavond jullie video’s op youtube zitten bekijken, ik ken jullie los van elkaar natuurlijk al een hele tijd maar als duo zijn jullie ook heel leuk (en hilarisch met die babyfood challenge)! Leuk om naar te kijken
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Uitdaging voor mezelf: Boeken lezenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  10/11/2015

  Leuke video en jullie zijn zeker een gezellige match.

  Leuk om James zo op beeld te zien.
  Nesrin onlangs geplaatst…If I were a boy TAGMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  10/11/2015

  Hahah leuk om jullie eens een keer samen te zien! Gezellige boel!
  Tamara onlangs geplaatst…150 days of Lauren.My Profile

 • Reageren
  Marloes ❤ Budgetproof.nl
  10/11/2015

  Hihi wat onwijs leuk om jullie samen te zien, verbaast me helemaal niets dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden! & wat zie je er mooi uit! Love de preppy look, ben misschien een beetje bevooroordeeld want ik draag vandaag iets vergelijkbaars. Moest wel lachen om het begin hoe je je telefoon de hele tijd vasthebt, zo ga ik standaard door het leven ;).
  Marloes ❤ Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Geluk zit in een klein portemonneetje: 3 budgettips voor meer gelukMy Profile

 • Reageren
  Marije
  10/11/2015

  Wat een gezellige video. Jullie zitten toch wel heel erg op één lijn. En mommyblogger en beautyblogger is echt een prima combinatie!
  Marije onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Week 39My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  10/11/2015

  Leuk om te zien, zo’n gezellige kletsvideo! En fijn dat jullie bij elkaar terecht kunnen voor tips 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…25 levensvragen TagMy Profile

 • Reageren
  PinkFairy
  10/11/2015

  Leuke video en leuke blog heb je! Ik ga je zo gelijk op Bloglovin opzoeken 🙂 Dat verhaal van etherische oliën klinkt toch wel een beetje vreemd, vooral omdat het nergens op de verpakking staat. Ben nu wel benieuwd naar de argumenten geworden.

 • Reageren
  Milou|Thuis bij Milou
  10/11/2015

  Yes! Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag. Ik vroeg het vooral omdat ik veel last heb van eczeem, altijd al gehad en nu dat ik zwanger ben (inderdaad net zo ver als jij Elise, ik ben 1 maart uitgerekend!) lijkt dat te veranderen. Mijn huid wordt wat vetter, maar op andere plekken is hij juist weer superdroog en daardoor kan ik niet slapen van de jeuk. Goede tip van die etherisch oliën. Dat wist ik niet!
  Milou|Thuis bij Milou onlangs geplaatst…Help! Ik vind de naam van mijn zoon niet meer leuk!My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  10/11/2015

  Leuke film meiden!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Weleda Haver Herstellende Shampoo & Weleda Haver Herstellend HaarmaskerMy Profile

 • Reageren
  Jodi
  10/11/2015

  Ik volgde jullie allebei al, maar zo samen is ook wel erg leuk. Gewoon heel gezellig, kopje thee erbij en het lijkt net alsof jullie hier in mijn woonkamer zitten te keuvelen over baby’s enz. Heerlijk, jullie zijn altijd welkom ?
  Jodi onlangs geplaatst…Mens, wat ben je mooi…My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   10/11/2015

   Haha zo lief deze reactie <3

 • Reageren
  Leonie
  10/11/2015

  Wat een leuk filmpje! Super gezellig en inderdaad heerlijk met een kopje thee bekeken. Ik kende Elise haar site nog niet, maar inmiddels is deze ook opgeslagen bij mijn favorieten..!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: wat nu?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.