Filmpje: Primark shoplog James

Schermafbeelding 2015-10-02 om 13.02.10

Nu ik in Arnhem woon en de Primark zich op slechts 10 minuten loopafstand van mijn huis bevindt, kan ik het niet laten om er af en toe even naar binnen te gaan. Deze keer met een paar leuke items voor James!

Aanrader: bekijk de video in HD bij het tandwieltje.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  04/10/2015

  Geweldig die onesie en de trui met de sneeuwpop! Voor Saar ben ik er nog nooit wezen winkelen, maar volgende maand ga ik naar de Primark in Arnhem (denk dezelfde) om in te slaan.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Spaghetti met makreel en oude kaas.My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  04/10/2015

  Ahw, die onesie is heel schattig! Leuk zo’n ding voor kinderen. En nu is het wel heel verslavend om regelmatig naar de Primark te gaan volgens mij ;). Volgend jaar krijgen we eindelijk eentje in Groningen en daar ben ik heeeeel blij mee!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…How-to | 3 Manieren om je gezicht te ontharenMy Profile

 • Reageren
  Bregje
  04/10/2015

  Goed geshopt Sanne! Die broekjes zijn handig, heb ze laatst niet gezien, dus moet helaas weer een keer terug ?
  Bregje onlangs geplaatst…Salukes, september!My Profile

 • Reageren
  Elise Joanne
  04/10/2015

  Lueke shoplog lieverd! Maar ik vind je ook gewoon zo leuk en gezellig om naar te kijken, haha! Heerlijk jezelf en dat valt echt te waarderen! Voor babyrompertjes wil ik nog een keer naar de Primark, van die lekker simpele. Moet ik toch hebben en Primark is wel erg handig dan volgens mij.

  • Reageren
   Laura
   04/10/2015

   Ik heb een keer rompers van de Primark gehaald voor onze dochter en die bevielen totaal niet. Misschien toeval of een slechte partij, geen idee, heb me er nooit meer aan gewaagd (haal er wel andere kleding voor de kinderen hoor). Waren echt superschattige rompertjes en heel goedkoop. Maar slechte pasvorm. Hele lage hals, zat echt niet mooi. Mijn advies is: HEMA! Ik haal altijd die pakketten van 5 voor 10 euro. Niet duur, goede kwaliteit en perfecte pasvorm.

 • Reageren
  Charlotte
  04/10/2015

  Die onesie is echt geweldig! Hadden ze hem ook in grotere maten (92, 98)? Mijn zoon is echt dol op Mickey Mouse, dus ik zou hem er een groot plezier mee doen 🙂
  Ik vind t-shirts met lange mouwen ook altijd erg handig. Zelfs in de winter, leuk vestje erover heen en klaar!
  Leuke dingen heb je geshopt!

 • Reageren
  Leonie
  04/10/2015

  Wat heerlijk dat je zo dicht bij het centrum woont. Die broekjes zijn echt leuk!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Een half jaar verlof?!My Profile

 • Reageren
  Japke Janneke
  04/10/2015

  Leuke items. Vooral die onesie! We krijgen hier in Groningen binnenkort ook een Primark. Ik ben er niet altijd fan van, maar sommige items zijn wel heel handig en natuurlijk qua prijs heel aangenaam.
  Japke Janneke onlangs geplaatst…Jezelf vergelijkenMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  15/10/2015

  Wat een super schattige spulletjes! Vooral die onesie, staat em heel leuk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.