Filmpje: persoonlijke update

Pers. update. cover

De volgende video is vooral een kletsfilmpje waarin ik jullie wat bijpraat over hoe het gaat met mijn website, mijn studie en natuurlijk een beetje over de zwangerschap. Veel kijkplezier!

Zet de video in HD bij het tandwieltje.

Als je dat leuk vindt kun je je hier abonneren op mijn YouTube kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reageren
  Michelle
  04/09/2014

  Leuke video! Voel me vandaag zelf ook belabberd door slecht slapen dus dat hebben we allebei… Mij lijkt het wel heel leuk om te lezen tegen wat voor dingen jij aanloopt als jonge moeder als je kindje er straks is. Dingen die je niet had verwacht of waarbij je je iets heel anders had voorgesteld enzo x

  • Reageren
   La VieSagista
   04/09/2014

   Goed om te horen van iemand die zelf geen kinderen heeft! Lijkt me inderdaad leuk om dat soort dingen te delen. Ik hoop dat je vannacht weer wat beter slaapt 🙂

 • Reageren
  Malou
  04/09/2014

  Take it easy he San! Iedereen begrijpt het als je na de bevalling wat rustiger aan gaat doen, ookal zou je dat misschien niet willen. Je kindje verdient dan natuurlijk alle aandacht die het nodig heeft!!
  Verder reageer ik nooooooit haha, maar je doet het super. Ik lees elke dag en zal proberen wat vaker te reageren!
  Dikke kus en succes de laatste 5,5 week!!
  Xxx
  Malou onlangs geplaatst…Interior: nieuwe Ikea collectieMy Profile

 • Reageren
  Eline
  04/09/2014

  Sinds ongeveer een week heb ik je blog ontdekt en ik lees en kijk het met veel plezier.
  Ik vind het knap hoe je alles zo combineert!
  Het lijkt mij ontzettend leuk om straks meer mommy artikelen te lezen.

  • Reageren
   La VieSagista
   04/09/2014

   Leuk dat je mijn blog hebt ontdekt Eline!

 • Reageren
  Kirsten
  04/09/2014

  Ik ben altijd al helemaal weg geweest van kleine kindjes en lijkt me dan ook super leuk om op deze manier meer te weten te komen over het leven met een baby! Altijd handig voor later ook hihi

 • Reageren
  Esmee
  04/09/2014

  Hoi Sanne,

  Sinds enkele weken volg ik dagelijks je blog en ik vind dat je het erg goed doet en leuk schrijft! Je artikelen over beauty zijn leuk en ik vind het erg interessant om je artikelen te lezen m.b.t. zwangerschap, ik ben namelijk ook zwanger van mijn eerste kindje (ook een zoontje). Ik ben wel iets minder ver dan jou, namelijk “pas” 28 weken. Aan je artikelen en updates heb ik best veel steun gehad en dat klinkt misschien raar, maar ik kwam via google op je blog toen ik vroeg in de zwangerschap al veel last had van harde buiken. Jij hebt hier in meerdere posts aandacht aan besteed en liet me inzien dat het toch ook allemaal wel goed kan gaan (ondanks de horrorverhalen die je leest op meerdere fora). Hiervoor veel dank! Ik merk dat je als zwangere toch veel behoefte hebt aan informatie en ik heb geen zwangere vriendinnen om me heen dus moet ik de ervaringen elders vandaan halen.

  Ook m.b.t. je scriptie weet ik wel wat je doormaakt. Weliswaar is het voor mij al even geleden dat ik deze heb moeten maken, toch kan het best een blok aan je been zijn. Voor mij was het in ieder geval een hele “bevalling” maar zo te lezen ben je er al aardig ver mee gevorderd. Dat vind ik erg knap in jouw situatie! Ik hoop dat je er snel van af bent en dan lekker veel tijd hebt voor je babyje!

  Het lijkt me dus ontzettend leuk om – naast de beautyposts- wat mommyposts te lezen. Over hoe je het allemaal ervaart maar ook bijvoorbeeld iets van beauty voor de baby. En daar bedoel ik dan bijvoorbeeld welke verzorgingsproducten je gebruikt voor je baby en hoe die bevallen.

  Ga vooral zo door en veel succes (en sterkte) nog met je zwangerschap! En doe vooral rustig aan na de bevalling, je website loopt echt niet weg!

  • Reageren
   La VieSagista
   04/09/2014

   Hoi Esmee, wat lief dat je de tijd hebt genomen om zo’n lange comment achter te laten en wat fijn dat ik je een beetje heb kunnen helpen met mijn zwangerschapsupdates. Ik wil je heel veel succes wensen met de rest van jouw zwangerschap en ik hoop je nog lang te mogen verwelkomen op mijn blog! Je hebt gelijk, mijn site loopt niet weg, maar ik hoop mijn bezoekers ook niet als ik een tijdje wat onregelmatiger post 😉

 • Reageren
  Marije - BakingBeautyNL
  04/09/2014

  Gewoon rustig aan blijven doen. Iedereen begrijpt het dat je wat rustiger aan gaat doen na je bevalling!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Fake Lashes behandeling via TreatwellMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   04/09/2014

   Thanks Marije!

 • Reageren
  Beautydagboek
  04/09/2014

  Leuke update Sanne! Ik kan me voorstellen dat je scriptie nu even prioriteit nummer 1 heeft en hou dat ook vooral zo zou ik zeggen. Je hebt het straks druk met je kleintje en dan ben je blij dat je studie klaar is :). Je kunt ook om de dag iets plaatsen, misschien voel je je daar prettig bij? Dan gun je jezelf iets meer tijd!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…En dan sta je in een keer met je blog op een kwartet + WIN!My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  04/09/2014

  Ik laat hier met veel plezier een reactie voor je achter 🙂 ik vind zo’n persoonlijke updates heel erg fijn! Ik snap ook heel goed dat je scriptie en je zwangerschap nu op de eerste plaats komen. Neem voldoende rust wanneer je hier behoefte aan hebt. Wanneer je het niet klaar krijgt om een artikel te schrijven, is dit niet zo erg. Ik blijf je blog in de gaten houden. Liefs!

  • Reageren
   La VieSagista
   04/09/2014

   Hoi Anneleen, dank voor je reactie, dat waardeer ik enorm! Ik stel soms een beetje hoge eisen aan mezelf, vooral met betrekking tot mijn website. Maar ik doe het graag!

 • Reageren
  Marieke
  04/09/2014

  Hee Sanne! Ik reageer zelf nooit echt op je blogs, maar vind het wel leuk om ze te lezen! Lees ze bijna iedere dag. Vooral de dingen rondom je zwangerschap vind ik erg leuk. Zo blijf ik op de hoogte 😉 Je hebt t wel druk zeg! Succes met de laatste lootjes en je scriptie! X

 • Reageren
  Jasmijn
  04/09/2014

  Hoi Sanne,

  Ik vind je artikelen erg leuk om te lezen. Het lijkt mij juist interessant om naast beautyposts ook mommy- gerelateerde berichten te lezen. Waarom weet ik niet precies, ik heb zelf nml geen kinderen, maar het persoonlijke spreekt mij vooral aan. Succes met je scriptie!

 • Reageren
  Christa
  04/09/2014

  Ik vind je updates erg leuk! Ik ben zelf nu ruim 33 weken zwanger, je loopt dus iets voor ;). Hele herkenbare dingen die je vertelt.
  Wat continuïteit op je blog betreft rond de bevalling: laat je hoofd niet gek maken. Cruciale tijd tijdens de eerste dagen met je kindje haal je niet meer in, die blogposts komen wel weer.
  Zet ‘m op en hopelijk slaap je weer wat beter. Ik zal aan je denken als ik vannacht ook weer loop te spoken haha.

 • Reageren
  Benay Vaneese
  04/09/2014

  Ondanks dat ik geen moeder of zwanger ben lees ik sinds kort met heel veel plezier je blog. Heel leuk om te lezen jouw ervaringen met je zwangerschap en je studie etc. Ga vooral zo door. En als je kleine er is, neem lekker je tijd en geniet zou ik zeggen.
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Battle of the eyelinersMy Profile

 • Reageren
  Manon
  04/09/2014

  Ik ben 22 en studeer nog en fervente beautyblog bezoekster. Kwam jouw blog tegen en vind het leuk om over je baby te horen! De combinatie is zeker niet fout en succes in deze spannende tijden. Dat wachten zul je onderhand wel zat zijn en die kleine erbij willen hebben.

 • Reageren
  Joyce
  04/09/2014

  Oeh ’t komt steeds dichterbij! Leuk om zo’n update te lezen en wat maak je leuke filmpjes zeg, heel aangenaam om naar te luisteren! 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…NAILS | Meet Me À ParisMy Profile

 • Reageren
  Zara
  04/09/2014

  Wat een leuke site heb je, ik ga je zeker trouw volgen. 🙂
  Veel succes met de laatste loodjes van je zwangerschap!

 • Reageren
  Gwen
  04/09/2014

  Spannend zeg die laatste weken! Mijn dochtertje is geboren op 11 oktober, mooie bevaldatum 😉 Hier ook nog geen idee hoe ik het met mijn blog ga doen straks rondom en na de bevalling. Het zal best even wennen zijn met weer een kleintje en tijdens de eerste keer moest ik de eerste 4 weken na de bevalling niet aan ‘online’ denken, terwijl ik echt een onliner ben haha. Ik vermaakte me prima met staren naar dat kleine meisje 😉
  Gwen onlangs geplaatst…Tag: 10 bekentenissen van een moederMy Profile

 • Reageren
  Nien
  04/09/2014

  Hey, ik volg je blog nog niet zo heel lang, week of 6 denk ik, maar ik surf er bijna elke dag met veel plezier naar toe.
  Heb zelf geen kinderwens maar vind de updates hartstikke leuk om te lezen en ik denk dat zo een combi alleen maar toevoegt aan je site 🙂 Ga zo door! Succes met het laatste stukje van je zwangerschap, doe rustig aan en geniet ervan als de kleine er straks is. Liefs

 • Reageren
  Jennifer
  04/09/2014

  Ik vind het knap dat je gewoon tot de bevalling gaat studeren. Ik ga proberen om mijn vakken in december af te ronden zodat ik alleen nog een tentamen heb in januari en geen afrondende zaken meer hoef te doen rondom de onderzoeken waar ik mee bezig ga. Hopelijk ben ik dan rond de bevalling gewoon vrij. Maar ja, lukt het niet .. dan zit er ook voor mij niets anders op dan gewoon door te studeren tot de baby er is. Ik hoop namelijk dit jaar wel mijn bachelor te halen. En doordat ik vorig jaar 60 ects in één half jaar heb gevolgd (gelukkig maar, blijkt nu) heb ik volgend half jaar alleen nog een scriptie en één vak dat ik nog moet overdoen. Hopelijk gaat dat dus ook allemaal lukken! Maar we houden elkaar op de hoogte, want ik ben ook van plan om gewoon lekker over alle babydingen te schrijven, moet jij ook gewoon lekker doen! 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Plog: Eerste collegedag!My Profile

 • Reageren
  Aty
  05/09/2014

  Ik vind het zo goed dat je eerlijk bent! En betreft de mommy blog, leuk leuk!

  Betreft slapen, mij hielp het om overdag even te slapen. Succes de laatste weken en pas goed op jezelf.

 • Reageren
  danique
  06/09/2014

  HOI SANNE,

  Ik sinds kort pas je blog ontdekt (via KellyCaresse) en ik vind t super!!! Ik vind het heel knap dat je nog bezig bent met je studie en nu moeder wordt!!! Iets wat ik zelf ook wel zou willen!!! Daarom lijkt t me erg leuk als er als je zoontje geboren is leuke artikelen over baby’s online komen! Heel veel succes met de komende weken en de bevalling!!!

  Liefs Danique

 • Reageren
  Chantall
  10/09/2014

  Ik heb je blog zojuist ontdekt en vind dit filmpje ontzettend leuk.
  Comments zijn inderdaad heel leuk om te lezen maar ik ben ook best slecht in het achterlaten er van.
  Omdat je het benoemde in je video heb ik het toch gedaan!

  Je hebt er een volger bij 😀

  Liefs Chantall

 • Reageren
  Yvet
  13/09/2014

  Hoi Sanne,

  Lezen en volgen je artikelen met groot plezier! We vinden juist de afwisseling tussen de verschillende onderwerpen (beauty, baby) erg leuk!! We hebben ook hard gelachen om je filmpje ”wat beter niet tegen een zwangere vrouw zeggen”. Bewondering voor hoe je het allemaal doet!! Studie, zwanger, blog en alles met succes. Ga vooral zo door! Wij blijven je volgen!

  Liefs Arjanne en Yvet

 • Reageren
  Mariëlle
  18/09/2014

  Misschien slim om een keer een artikeltje te maken met heel simpel de vraag wat je bezoekers willen? Eventueel een enquête?
  Zelf ben ik ook niet iemand die vaak reageert, maar als je duidelijke vragen stelt en gewoon ook vraagt of iedereen even een puntje van kritiek wil leveren?
  (Eventueel zelfs als de baby er net is, heb je weer een extra artikeltje hihi)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.