Filmpje: opgemaakte producten mei 2015

Schermafbeelding 2015-06-02 om 21.10.17

In de maand mei heb ik een behoorlijke hoeveelheid producten opgemaakt. Ik ga er in een rap tempo heen, kijk lekker mee! Enne, let maar niet teveel op mijn gigantische nepwimpers want ik was een nieuwe lijm aan het uittesten haha.

Bekijk de video in HD voor de beste beeldkwaliteit.

Zitten er producten tussen die jullie wel eens gebruiken?

Abonneer je geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  03/06/2015

  Wat zonde van die BB Sun Cream. Misschien kun je die van Lancôme eens proberen? Gebruik ik zelf al een poosje naar tevredenheid.
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Everyday make-up stash opruimenMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  03/06/2015

  Ah vrolijkerd die je bent! Was leuk om naar je video te kijken :). De BB cream met hoge spf was zeker leuk geweest als hij goed zijn werk zou doen, balen zeg! De Essence mascara heb ik nog steeds niet geprobeerd, maar ik heb dan ook veel te veel mascara’s liggen. Ooit wil ik hem wel eens proberen, want de verhalen zijn er zo ontzettend goed over. Nu maak je me wel nieuwsgierig naar de zelfbruiningsdoekjes, ik durf het nooit zo goed aan, maar deze klinken heel simpel!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…8 Gekke dingen aan mijMy Profile

 • Reageren
  Janneke
  03/06/2015

  Oei, dat serum van de Hema. Het werd mij ook aangeraden, maar ik heb het sterke vermoeden dat ik er -vooral rond mn lippen- wat uitslag van krijg, bultjes en vlekjes enzo. Echt heel wonderlijk. Nu ik het spul niet meer gebruik, kalmeert m’n gezicht gelukkig weer. Ik smeer het restant nu maar op mn benen uit, daar kan het niet zoveel kwaad 😛

 • Reageren
  Kirsten
  03/06/2015

  Ik wilde even zeggen dat ik gisteren terecht kwam op een van de eerste video’s waarin je uitlegt wie en wat er achter de website zit. TE LEUK om die verandering te zien zeg! Je doet het zo krachtig en vlot nu vergeleken met toen! Alsof je zo enorm zelfverzekerd bent geworden! Oh en daarbij heb ik op aanraden van jou de Olaz dagcrème gekocht, maar er zitten wel parabenen in!! Dat vond ik iets minder.. Zeker voor een product wat de huid juist moet ondersteunen en tot rust laten komen. Dus mijn zoektocht gaat nog eventjes verder, hihi.
  Kirsten onlangs geplaatst…VIDEO GEZONDE MUFFINS BAKKENMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  03/06/2015

  Die doucheolie van Rituals is hier ook net op….heerlijk spul! De reinigingsdoekjes van de AH heb ik heel lang gehad en vond ik erg fijn. Reinig nu met cleansing oil, nog fijner met een gevoelige huid.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wie (bijna) jarig is trakteert! *Winactie*My Profile

 • Reageren
  Yldou
  03/06/2015

  Wat heb jij een ontzettend leuke blog zeg! Kom hem net tegen en ben nu officieel verslaafd. Keep it up!

  • Reageren
   La VieSagista
   03/06/2015

   Wat een mooi compliment Yldou!

 • Reageren
  sabrina
  04/06/2015

  Haha die dakkapellen! Geweldig 🙂
  Die bb cream heb ik ook pas gekocht maar nog niet getest. Jammer. ..
  Ook de doekjes van kruidvat heb ik, idd fijn spul!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.