Filmpje: opgemaakte producten maart en april 2014

bakje opgemaaktIk ben niet helemaal strak met de maand waarin ik mijn opgemaakte producten laat zien, maar daarom heb ik nu wel een lekker bakje vol! Kijk snel mee om te zien welke producten er afgelopen maand(en) allemaal zijn opgegaan.

Bekijk in HD bij het knopje instellingen rechtsonder de video!

Als je het leuk vindt dan kun je je hier abonneren op mijn kanaal. Hier upload ik de video’s en dag eerder!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Tessa
  21/04/2014

  leuk om te zien. je hebt wel altijd een witte waas onder je ogen ! beetje té vind ik. Misschien toch een tintje donkerdere concealer pakken

  • Reageren
   La VieSagista
   21/04/2014

   Altijd een witte waas? Ik had voor deze video geoefend met de Kim Kardashian look, dus vandaar:P

 • Reageren
  Michelle
  30/04/2014

  Heb jij die neutral tonic toevallig bij kruidvat gekocht? Ik zoek hem namelijk nu want ze verkopen hem bij de Etos niet meer… Vind ik altijd wel een fijn product omdat mijn huid nogal reageert op parfum in gezichtsproducten.

  • Reageren
   La VieSagista
   30/04/2014

   Hoi Michelle, ik heb hem destijds ook bij de Etos gekocht. Zou jammer zijn als ze hem niet meer hebben! Maar misschien dat een andere drogisterij de tonic nog wel heeft.

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.