Filmpje: opgemaakte producten april 2016

We sluiten de maand af met een rondje opgemaakte producten. Het zijn er veel kan ik je vertellen!

Zitten er producten bij die jij zelf ook gebruikt?

Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtubekanaal om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe video’s!

 

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  30/04/2016

  Haha ‘super geweldig’ een understatement. Moet ook maar eens aan die eyeliner dan… Toevallig net de fluidline herontdekt die je met een kwastje aanbrengt, heel tevreden over. Misschien kan deze me op andere gedachten brengen. Ik vind een uitgebreide video eens per twee maanden misschien wel fijner dan iedere maand één. Je langere afwezigheid kwam wat mij betreft dus best goed uit 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Carlijn de thuismoeder vs. Carlijn de werkende moederMy Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  30/04/2016

  Leuke video en de frequentie was denk ik precies goed. Dit was een lekkere volle video, maar zeker niet te lang. Ee zaten geen producten bij die ik gebruik. Maar ik vroeg me wel af waarom ze aan die argonolie niet een lekker geurtje toevoegen? Ik zou echt nooit een olie smeren die naar mest ruikt, ongeacht hoe goed deze wel niet voor je huid is.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Shopvlog ActionMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  30/04/2016

  Wat een lekker vlotte en gezellige video. Ik ben ook groot fan van droogshampoo en gebruik het zo’n 2x per week, ik wist niet dat je er roos van kon krijgen dus thanks voor de tip, dan ga ik het ook niet meer dan dit gebruiken
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Verliefd op je geur + Win een jaar Gratis wasmiddel!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  30/04/2016

  Eyeliner en ik.. Het is een moeilijke zaak. Maar dit maar eens proberen dan!
  Nicole onlangs geplaatst…Wil jij ook meer water drinken?My Profile

 • Reageren
  Tamara
  30/04/2016

  Ik moet die bapiste droogshampoo ook maar eens kopen! Heb er laatst naar gekeken bij de kruidvat maae zag hem zo snel niet staan. Nog maar een keer kijken dan!
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt| Liza’s dochter Benthe overleed een paar dagen na de bevalling.My Profile

 • Reageren
  Eline
  30/04/2016

  Wow, genoeg producten opgemaakt. Leuk om te zien! Chanel Le Volume is ook mijn favoriete mascara. Hij is bijna op dus hopelijk komt er snel weer een actie!
  Eline onlangs geplaatst…Het eerste fietstochtje!My Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  30/04/2016

  Paulas choice heeft mij onzuivere huid echt enorm geholpen. Ik hou van haar producten.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Een jaar geleden begon mijn verlof….babymoon en fotoshootMy Profile

 • Reageren
  Bibian
  01/05/2016

  Wat een leuke video Sanne, en ik gebruik ook veel droogshampoo, top spul! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Outfits van de maand: aprilMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  01/05/2016

  Goh, ik ben dus niet de enige die een geïrriteerd hoofdhuid van droogshampoo krijgt! Ik dacht dat het aan mij lag, maar nu ik het regelmatig gebruik krijg ik veel meer jeuk en last van eczeem op m’n hoofdhuid. In het begin had ik er niet zoveel last van, maar als ik het nu gebruik, heb ik de volgende dag echt jeuk. Ik probeer dus ook echt te minderen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Tip! | Complete budget sportoutfit met Crivit van LidlMy Profile

 • Reageren
  Eva
  01/05/2016

  Wauw wil je een artikel maken over deze ooglook?

 • Reageren
  Mieke | Mieksmind
  02/05/2016

  De droogshampoo van Batiste vind ik ook erg fijn! eerst gebruikte ik het maar sporadisch maar de laatste tijd steeds vaker. Ik moet er dus wel mee oppassen hoor/lees ik nu. Leuke items!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.