Filmpje: mijn verjaardagscadeaus april 2014

Schermafbeelding 2014-04-10 om 18.12.23Vorige week zondag, op 6 april, ben ik 23 jaar geworden. De avond ervoor heb ik een groot feest gehouden voor veel vrienden. Ik ben echt overladen met cadeaus! Ik heb er een kleine selectie uitgepikt met beauty, lifestyle en fashion items. Veel kijkplezier!


Bedankt voor het kijken! Ik hoop dat jullie de video en de cadeaus leuk vonden.

Je kunt je hier abonneren op mijn kanaal.

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Jo
  13/04/2014

  Leuk San! Goed om te zien dat je het vriendenboekje zo leuk vindt, we hebben ons best gedaan haha.

 • Reageren
  Beautydagboek
  13/04/2014

  Je bent goed verwend! Het vriendenboekje is heel origineel, leuk!

 • Reageren
  Renske
  13/04/2014

  Hey Sanne,

  Super tof dat je zo enthousiast bent over het vriendenboekje! Ik ben de schrijfster ervan, en vind het nog altijd heel leuk om hem ergens tegen te komen en zulke reacties te horen. Veel plezier ermee 🙂

 • Reageren
  Vintagirie
  13/04/2014

  Dat zoeva palette is geweldig. Ik krijg echt nooit make-up voor mijn verjaardag 😛

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.