Filmpje: mijn studententijd

Aangezien ik regelmatig gevraagd word meer te vertellen over mijn studententijd, besloot ik er een video aan te wijden.

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje.

Ga naar mijn YouTubekanaal om je te abonneren en als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  02/03/2016

  Wat een geweldig filmpje!! Zo ontzettend leuk om meer over jouw studententijd te weten te komen. Volgens mij was jouw studententijd heel anders dan de mijne. Ik heb ook in Amsterdam gewoond en gestudeerd, maar nooit het echte studentenleven ervaren met feestjes en huisgenoten enzo. Heb vrijwel mijn hele studentenleven samengewoond, hartstikke leuk maar heel anders dan wanneer je in een studentenhuis woont, zoals jij. Als ik een filmpje zou opnemen over mijn studententijd zou die boring as hell zijn hahaha. Jouw studie had ik overigens ook best willen doen.

 • Reageren
  Nesrin
  02/03/2016

  Je bent een echte beauty with brains. Ik heb met volle aandacht naar het filpmje gekeken en genoten, je doet het altijd leuk voor de camera.

  Misschien vind je het leuk om het over zwangerschap, moederschap en studie te hebben. Ik was net als jij zwanger en studeerde, dit is pittig geweest maar ik zou het zo weer doen want het is een periode geweest waarin ik mezelf heel goed heb leren kennen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn eetdagboek afvallen en bewegen week 4My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  02/03/2016

  Knap hoe je ondanks de heftige periodes toch je studie hebt afgemaakt. Mijn studententijd was vrij braaf, maar heb toch nog af en toe heimwee naar toen…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Als persoon zou ik nog willen groeien wat betreft…My Profile

 • Reageren
  Nicole @ Everyday-Life.nl
  02/03/2016

  Wat een leuke video. Het voelt altijd alsof ik naar een goede bekende kijk als ik een video of Snap van je zie. Onze studie-gebieden lijken wel een beetje op elkaar. Ik heb Nederlands gestudeerd, ook in Amsterdam. Dat was geen succes. Veel te veel Letterkunde inderdaad. Daarmee gestopt en toen journalistiek gedaan in Zwolle. Nu werk ik bij een radio- en televisiestation. En ik blog, maar daar kan ik niet mijn brood mee verdienen zoals jij. Knap hoor trouwens dat je de studie toch hebt afgemaakt ondanks de zware tijd! Groetjes!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Cadeautip voor Moederdag: NaamsieradenMy Profile

 • Reageren
  PinkFairy
  02/03/2016

  Leuke video! Toen je zei dat je in 2009 begon, voelde ik mij wel even oud; toen was ik al klaar met studeren en al een tijdje aan het werk.

 • Reageren
  Sanne
  02/03/2016

  Ah ik houd van dit soort filmpjes! Ik studeer zelf rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Ook in deze studie kan ik mijn liefde voor de Nederlandse taal kwijt. Weliswaar op een andere manier dan jij dat hebt gedaan in je studie, maar ik geniet echt van het puzzelen met de letters van de wet. Ik rond als het goed is dit jaar mijn bachelor af, maar ben nog heel erg zoekende naar wat ik daarna wil. De tijd zal het leren. Liefs, Sanne

 • Reageren
  Fleur Sophia
  02/03/2016

  Heel leuk en interessant om eens te horen wat je allemaal hebt gestudeerd en hoe jij jouw studententijd hebt beleefd! Zelf heb ik drie HBO studies gedaan, maar geen van allen afgemaakt, omdat ik erachter ben gekomen dat ik niet het type ben om te studeren. Ik heb dan wel het koppie voor een studie, maar ik haal meer voldoening en energie uit werken en iets doen waar mijn passie ligt – zoals bloggen en ander freelance werk -. En eerlijk? Stiekem heb ik meer geleerd van de reizen die ik tot nu toe heb mogen maken en het werk dat ik nu doe, dan mijn HAVO en drie HBO studies bij elkaar. Maar ik heb ontzettend veel respect voor het feit dat jij ondanks alles, toch nog jouw master hebt afgemaakt! Die heb je maar mooi in de pocket!
  Fleur Sophia onlangs geplaatst…Winter shoplog 2.0My Profile

 • Reageren
  Angela - Mama met passie
  02/03/2016

  Toffe video en goede tips voor anderen die nog gaan studeren 😉 Ik heb gestudeerd in Rotterdam, maar dan Communicatie. Ook een geweldige studie om te doen en ik hou van mijn werk als communicatieadviseur. Echt heel knap dat je je geld verdient met bloggen 😉 Ik ben heel blij dat ik een blog ben begonnen, eindelijk een plek waar ik mijn schrijflust kwijt kan. Mijn studententijd was overigens maar saai hoor. Ik woonde nog thuis en reisde per dag 4 uur op en neer. Toch heb ik genoten 🙂
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Mama vertelt: AngelaMy Profile

 • Reageren
  Rosanne
  03/03/2016

  Wat een leuke video!
  Ik zit nu midden in mijn studententijd dus het is leuk om de verschillen en overeenkomsten te zien.
  Ik woon nog niet op kamers maar heb al wel genoeg ervaring met koken in een studentenflat, de introweek en uitgaan.
  Dat over nieuwe mensen leren lennen is zo waar! Ik heb nogsteeds mijn kliekje van de middelbare maar daarnaast nu zoveel nieuwe toffe mensen leren kennen 🙂
  Rosanne onlangs geplaatst…Waarom je gevoel volgen zo belangrijk is…My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  03/03/2016

  Heel leuk en boeiend, zo’n kletsvideo Sanne! 🙂 Lijkt me een interessante studie! Ik merkte tijdens het zoeken naar een job en solliciteren dat een diploma inderdaad zeer zeer zeer belangrijk is. Ik raad dus ook iedereen aan om toch te proberen te studeren 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Gezellige drukte en zon #11My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.