Filmpje: mijn favoriete schoenen

Schermafbeelding 2014-05-20 om 14.16.04

Schoenen, ik kom er in om. Maar er blijven altijd een paar die ik het meeste draag of die gewoon een speciaal plekje in mijn hart hebben omdat ze er zo prachtig uitzien. Ik laat in een video mijn favoriete schoenen zien.

Vonden jullie de video interessant om te zien? Laat dan een reactie achter, dat zou ik leuk vinden 🙂 Ook kun je je hier abonneren op mijn YouTube kanaal.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Michelle
  21/05/2014

  Ik ben zelf 1,78 meter lang en draag nooit hakken eigenlijk omdat ik dan voor mn gevoel boven iedereen uitsteek… Wat vind jij de maximale lengte voor vrouwen om nog hakken te kunnen dragen?

  • Reageren
   La VieSagista
   21/05/2014

   Hoi michelle, ik ben zelf 1.76, ook vrij lang dus. Ik heb er geen problemen mee om hele hoge hakken te dragen. Ik vind het altijd sexy. Maar stem het wel af op je outfit omdat het er anders weer ‘lomp’ uit kan komen te zien. Ik draag zelf nooit hakken wanneer ik naast mijn vriend loop, hij is namelijk ook 1.76 en dat ziet er gek uit. Maar voor mij is er geen maximale lengte dat je nog op hakken kan lopen. Maar inderdaad niet als je er groter dan 1.95 door wordt:P

 • Reageren
  sarah
  22/06/2014

  Ik ben gek op schoenen. Ik heb er dan ook wel een stuk of 60 en er komen er volgende week nog 3 paar bij, want heb er net nog een paar besteld. Wat vinden jullie van deze schoenen? Leuke shop waar ik zeker vaker terugkom!
  http://www.emeralbeautylife.nl

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.