Filmpje: makeup tutorial dagelijkse look

tutorial dagelijkse look

Een veel aangevraagde video is hoe ik mijn dagelijkse make-up ongeveer doe. Ik laat jullie in een tutorial zien wat voor make-up ik draag als ik ’s ochtends genoeg tijd heb;-) Dit is dus niet een look die ik elke dag draag.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  29/03/2014

  Leuke video! Je ziet er zonder make-up al prachtige uit, maar de ooglook staat je super 🙂 Het Too Faced palette is natuurlijk altijd goed ;).

 • Reageren
  Ceetje
  29/03/2014

  Dat die eye liner je gewoon in 1 keer lukt! Je hebt van jezelf al een hele mooie kleur lippen vind ik, maar die MAC lipstick is inderdaad prachtig! Leuk filmpje weer:)

 • Reageren
  Lisanne
  02/04/2014

  Prachtige look! Deze ga ik ook eens proberen. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe en waar jij je stash in bewaart, haha. Kan me voorstellen dat dat nog een uitdaging kan zijn wanneer je een grote collectie hebt.

  Xoxo

  • Reageren
   La VieSagista
   02/04/2014

   Daar komt binnenkort een video van online! Ik heb het bijna allemaal netjes gesorteerd in een gloednieuwe kast:)

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.