Filmpje: krullen maken met papillotten

Krullen met papillotten

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige Koningsdag hebben gehad gister en lekker hebben gefeest en van het weer hebben genoten. Ik in ieder geval wel! Vandaag ga ik jullie in een video laten zien hoe ik een bos krullen maak met papillotten. Lekker goedkoop en zonder hitte!

Vergeet de video niet in HD te kijken!

Als je dat leuk vindt kun je je hier gratis op mijn Youtube-kanaal abonneren.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Rachelle
  27/04/2014

  Leuk om te zien hoe jij dit doet en ze zo ‘vast zet’. Ik heb het namelijk eens gedaan en toen gingen al die papillotten kapot en heb ik de hoop opgegeven. Ze liggen inmiddels al een hele tijd in m’n kast dus ga ze nu maar weer eens proberen! Het effect is echt heel mooi en vol geworden!

  • Reageren
   La VieSagista
   27/04/2014

   Ik zou het zeker nog een keer proberen als ik jou was! Het is een veilige en makkelijke manier om krullen mee te maken.

 • Reageren
  Saskia
  27/04/2014

  Erg leuk om te zien en het resultaat is heel erg mooi! Mag ik vragen welke lipstick je op hebt? Echt een geweldige kleur!!

  • Reageren
   La VieSagista
   27/04/2014

   Hi Saskia, ik draag Hema Pure Shine 17 Coral! Hij slaat op de camera overigens iets meer oranje uit, maar het is een prachtige tint!

 • Reageren
  Sonja
  28/04/2014

  Mooi zeg! Ik zou niet graag zelf krullen maken aangezien ik ze zelf volop heb, maar voor slag is het geen gek idee!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.