Filmpje: kletstutorial met het Morphe 35O palette

Ik houd van kletsen en ik houd van make-uppen. Dat samen zie je in deze video! Ik gebruik het alom bekende Morphe 35O palette voor deze look.

Bekijk de video in HD (bij het tandwieltje) voor de beste kwaliteit.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Lifesabout
  30/01/2016

  Gezellig en met een mooi resultaat! Moet altijd om je lachen. Ik heb niet echt een favoriet qua oogschaduwpalette, gebruik alles door elkaar. Ik probeer trouwens af en toe oogschaduw op mijn onderste wimperrand maar vervolgens ga ik de hele dag huilend door het leven…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 24 – 30 januariMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  30/01/2016

  Wat gezellig! En heel leerzaam. Ik volg je ook op Snapchag, ook zo gezellig! Ik zou het heel leuk vinden als je een keer (nog uitgebreider) uit zou leggen welke kwasten je waarvoor gebruikt. Ik heb onlangs een mooie kwastenset gekregen, maar ik snap echt niet zo goed welke kwast waarvoor bedoeld is.
  Nicole onlangs geplaatst…Acht bijzondere wonderbaby’sMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  30/01/2016

  Hahahaha addicted zo leuk. Hoe je ook overschakelt van James naar make-up doe je ook super leuk. Ik hoop dat het beter gaat met hem.
  Nesrin onlangs geplaatst…Waarom ik H&M tassen haat maar toch koopMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.