Filmpje: inner beauty tag

Schermafbeelding 2015-01-24 om 23.08.54

Laten we het eens gaan hebben over iets anders dan beauty aan de buitenkant! In deze video beantwoord ik vragen die te maken hebben met inner beauty. Aan het begin laat ik dan ook een paar ahum, hele charmante no make-upfoto’s zien.

Wist je dat je op mijn kanaal nog veeeel meer video’s vindt?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Diede
  25/01/2015

  Wat ik zelf mooi vind aan inner beauty is het zien van elkaars mooie eigenschappen, niet oordelen over elkaar, vertrouwen, soms een berichtje sturen om te laten weten hoe het gaat met jezelf of vragen aan de ander hoe het gaat, het veilig voelen bij elkaar. Inner beauty levert mij zo veel meer op dan outer beauty. 🙂

 • Reageren
  Dionne
  25/01/2015

  Mooi en oprecht filmpje. Ik vind dat je er gelijk in hebt. Het gaat om het innerlijk. Dat is hoe die persoon in elkaar steekt. Met uiterlijke schijn schiet je niks mee op.
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Muizen, Tijd om te bloggen & SneeuwMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  25/01/2015

  Echt een prachtige video. Je hebt me wel aan het denken gezet. Ik ben toch echt teveel bezig met hoe ik eruit zie en voel me daar enorm onzeker door. Toch is dat denk ik ook een eigenschap. Onzekerheid. Het verdwijnt helaas niet zomaar. Vraag vijf vind ik ook heel mooi. Uiterlijk bij anderen daarintegen doet me zo weinig. Mooi onderwerp!
  Kirsten onlangs geplaatst…Houdbaarheid Make-upMy Profile

 • Reageren
  Noa
  25/01/2015

  Weer een mooie en leuke video! Qua vrienden kijk ik totaal niet naar het uiterlijk van iemand. Bij een partner wel. Het innerlijk is natuurlijk veel belangrijker maar ik moet me qua innerlijk en uiterlijk wel aangetrokken voelen tot iemand. Ik vind innerlijk en uiterlijk ook eigenlijk altijd iets totaal anders. Voor mij is het echt twee verschillenden werelden. Voor mezelf is het belangrijkste dat mijn innerlijk goed zit. Ik denk wel dat als je je eigen uiterlijk accepteert en blij bent met jezelf dat je wel een stuk beter in je vel zit. Het is ene beetje van de hak op de tak comment geworden. Maar ik hoop dat je me begrijpt 🙂

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  25/01/2015

  Heel mooi onderwerp! Je kunt een lelijke persoonlijkheid niet camoufleren met een foundation of concealer.

  Van binnen beginnen om van buiten te stralen.

  Heerlijk die eerste foto’s zonder make-up en dan BAM een super mooie look. Je bent met of zonder make-up een heel mooie vrouw.
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Sportoutfit voor iPhoneMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  25/01/2015

  Hey Sanne, wat heb je dit weer mooi omschreven! Soms doe je misschien harde uitspraken 😉 maar dat maakt niet uit want ik begrijp wat je er mee bedoelt en je weet me echt te inspireren. Ik vond het erg fijn wat je vertelde over de ogen van iemand anders. De manier waarop andere mensen naar je kijken, bepaalt volgens mij inderdaad heel veel. Wanneer iemand me boos of lelijk aankijkt en met een gesloten blik, zal ik me veel minder op mijn gemak voelen bij die persoon.

 • Reageren
  Milou
  25/01/2015

  Je hebt zeker gelijk! Wat ik heel ‘mooi’ vind bij mensen is als zij mij in de ogen aankijken wanneer we met elkaar praten. Anders heb ik het idee dat je er niet helemaal bij bent ofzo. Verder vind ik slaap en genoeg vitaminen ook erg belangrijk voor inner beauty. Dan ‘voel’ ik mij gewoon een beetje mooier en beter.
  Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #4My Profile

 • Reageren
  Wilma
  25/01/2015

  Ben er echt van onder de indruk. Zo mooi gezegt. Ik ben het ook zeker met je eens. Alhoewel ik wel moet zeggen ik niet graag zonder make-up de deur uit ga.. Ik voel me dan gewoon niet op mn gemak. Maar ik ga ook wel zeker op het innerlijk af dat zegt zoveel meer dan een knappe kop. Erg inspirerende video. Xx

 • Reageren
  Anne
  25/01/2015

  Wat een mooie, inspirerende video!!

 • Reageren
  Ltbam
  26/01/2015

  Mee eens. Innerbeauty zegt zoveel meer en dat straal je uit.
  Wat jij ook zegt. Als je een vriendelijk, sociaal, maar ook een respectvol persoon bent. Geven on jezelf en je medemens.
  Maar wat ik wel altijd zeg is dat iemand verzorgd moet zijn. Nee hoeft niet lagen make up als iemand dat niet wil . Maar wel fris gezicht, schoon haar, schoon kleding, fris ruiken. Dat vind ik belangrijk.

 • Reageren
  Martina
  26/01/2015

  Ik ben het helemaal met je eens! Vooral het stukje over iemand zijn/haar blik in de ogen. Daar kan foundation of mascara niet tegenop!

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  26/01/2015

  Leuke video! Innerlijke schoonheid is inderdaad het meeste waard! Ik kan ook echt niet goed tegen egoïstische mensen. Maar natuurlijk voel je je altijd beter als je er vanbuiten ook goed uitziet.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.