Filmpje: ik ga afvallen!

afvallen Collage

Een jaar later… Moet ik toegeven dat mijn lichaam niet meer is wat het was twee jaar geleden. Ontevreden ben ik niet, maar ik ben wel vastbesloten dat ik er nog drie kilo af wil hebben. De drie kilo, van na mijn zwangerschap die er op mijn heupen en buik zijn bijgekomen (zie foto’s). Hoe ik dat ga doen? In deze video vertel ik er alles over.

Susan van SlimmerSlank biedt een gratis E-book aan met 25 gouden afvaltips, lekkere recepten en alles wat je wilt weten over een gezonde lifestyle. Deze download je hier.

Vanaf volgende week vind je op elke maandag op mijn website een dagboek van hoe de afgelopen week mij vergaan is. En ik vind het super spannend!  In het eerste dagboek vertel ik ook mijn startgewicht.

Waarom ik heb gekozen voor Slimmerslank? Omdat het een ideaal dieet, eigenlijk moet ik zeggen lifestyle, is voor drukke moeders met een paar kilo teveel. Het werkt snel en is makkelijk vol te houden omdat je beslist geen honger hebt door de manier waarop het programma is opgebouwd. Susan heeft bovendien boodschappenlijsten met recepten voor 4 weken samengesteld die erg geschikt zijn om gewoon met je gezin, gasten of zelfs met je kinderen te eten. Bezoek haar website voor nog meer informatie.

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met SlimmerSlank

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  11/10/2015

  Wat knap dat je die stap voor jezelf gaat zetten als jij je daar prettlger bij voelt, ik ben benieuwd naar de resultaten van dit programma
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Recept Carrot cake met cheesecake frostingMy Profile

 • Reageren
  Eline
  11/10/2015

  Wat goed dat je hiermee aan de slag gaat! Ik denk dat het ook een mooie stok achter de deur is. Heel veel succes en ik ben erg benieuwd hoe het je vergaat!
  Eline onlangs geplaatst…Mijn eerste maanden als mamaMy Profile

 • Reageren
  kim
  11/10/2015

  Ben ik dan de énige die dit absoluut de grootste onzin vind? Heb je helemáál niet nodig! Er zijn maar weinig vrouwen die zo’n figuur hebben na een zwangerschap.

  • Reageren
   Eva
   11/10/2015

   Helemaal mee eens. Je hoeft niet zo streng te zijn voor jezelf je ziet er toch prima uit. Ik ben 25 maar heb ook niet meer het figuur van toen ik 18 was ook al ben ik nog steeds slank. Gewoon gezond eten en lekker sporten daar heb je op de langere termijn meer aan dan een dieet.

  • Reageren
   me
   14/10/2015

   Ik ben het ook met je eens, prima lichaam waar niets af hoeft,, als je het wat strakker wilt hebben dan zou ik aan de spieren gaan werken maar er hoeft echt niets af in kilo’s.

 • Reageren
  Saskia
  11/10/2015

  Je moet natuurlijk doen waar jij je prettig bij voelt, maar je hebt natuurlijk al een droomfiguurtje. Menig meisje droomt van zo’n lijntje, laat staan na een zwangerschap.
  Saskia onlangs geplaatst…Recensie: Karin Slaughter – Mooie meisjesMy Profile

 • Reageren
  Renee
  11/10/2015

  Denk je niet dat je met lekker sporten in sonsbeek er ook gaat komen? Alleen dan zonder jojo effect na het afvallen?
  Heb nu meer het idee dat ik naar een reclame zit te kijken…

  • Reageren
   La VieSagista
   11/10/2015

   Sporten is sowieso altijd goed, al ben ik nooit echt sportief geweest. Ik eet niet standaard teveel dus het gaat hier gewoon echt om zwangerschapskilos. Door het dieet verwacht ik deze kwijt te raken en daarna door het voortzetten van mijn normale eetpatroon denk ik mijn oude gewicht te behouden. Van een jojo effect zal als het aan mij ligt geen sprake zijn.

 • Reageren
  Carlijn
  11/10/2015

  Wauwie jij had wel echt een wespentaillet voor je zwangerschap. Mooi hoor! Laten we voorop stellen dat ik het totaaaaal niet nodig vind dat jij nog afvalt, maar da’s makkelijk praten. Je moet het voor jezelf doen en als jij dat zo voelt, dan moet je ervoor gaan (ken het hoor, ben met precies hetzelfde bezig momenteel). Ik wens je heel veel succes! Ga je dagboekjes met veel plezier volgen.
  Carlijn onlangs geplaatst…How to: snelle everyday smokey eyeMy Profile

 • Reageren
  Martina
  11/10/2015

  Ik ben heel benieuwd naar je voortgang! Ik heb hetzelfde… Nog zo’n 3-4 kilo en dan ben ik 2 kilo zwaarder als voor de zwangerschap, ideaal voor mij. Ik heb nooit echt iets voor mijn figuur hoeven doen en ik merk nu dat ik best weinig discipline heb,,,
  Martina onlangs geplaatst…8 Oktober 2015 – De babykamer van MelleMy Profile

 • Reageren
  Desiree
  11/10/2015

  Jeetje meid ik zou willen dat ik, zonder zwangerschap, eruit zou zien als jij nu na de zwangerschap.. you’re looking good!! Alsnog is het jouw keuze en snap ik het wel! Ik wens je heel veel succes!!
  Desiree onlangs geplaatst…‘Het is een irritatiefactortje’My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  11/10/2015

  Ook al ben ik jaloers op je huidige figuur…als jij je goed voelt bij een paar kilo minder moet je dat zeker doen. Ik wacht je resultaten af en als het goed werkt ga ik met je meedoen! Klinkt goed allemaal.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Ovenschotel met shoarma en bonen.My Profile

 • Reageren
  Annemijn
  11/10/2015

  Veel succes!
  Annemijn onlangs geplaatst…Personal update herfst 2015My Profile

 • Reageren
  Leonie
  11/10/2015

  Wauw, knap hoor dat je een dieet gaat beginnen. Ik ben benieuwd naar je ervaringen! Veel succes!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Hond & newbornMy Profile

 • Reageren
  Joyce
  11/10/2015

  ik ben jaloers op je figuur van nu haha! Succes met het nog beter in vorm komen X
  Joyce onlangs geplaatst…Sofie’s outfits #3My Profile

 • Reageren
  Manon
  11/10/2015

  Ik doe met je mee! Ik ben -net als jij- absoluut niet dik maar nadat m’n relatie uit ging zitten er ineens 5, bijna 6, kilo’s aan. Ik zit lekkerder in m’n vel als die er af zijn en je gaat vast ook nog vaak genoeg horen dat het onzin/niet nodig etc is maar als jij lekkerder in je vel zit met een paar kilo minder is dat toch helemaal oke? Succes!!

 • Reageren
  Tamara
  11/10/2015

  Ik vind je figuur nu al prachtig!! Toch succes!!
  Tamara onlangs geplaatst…Leuke trends op babynamengebied!My Profile

 • Reageren
  Laura
  11/10/2015

  Ik snap je helemaal hoor! Ik krijg ook steeds te horen: je moet niet meer afvallen, je ziet er al hartstikke goed uit, maar daar gaat het niet om.. Je moet doen waar je jezelf goed bij voelt, en ik wil er zelf ook nog die laatste 3 kilo vanaf.. Daar voel me zelf ook weer fijn bij.. Succes! Gaat je vast lukken 😀
  Laura onlangs geplaatst…Een leven als mama! Er verandert toch niks?My Profile

 • Reageren
  Anne de Wit
  11/10/2015

  Ik vind het top dat je hier zo open over bent, terwijl je weet dat er mensen negatief op reageren. Dit zijn persoonlijke dingen, dingen die voor iedereen zo anders liggen. Ik ben het helemaal met je eens! Ik heb na mijn vakantie besloten dat ik ook wat kilo’s kwijt wilde. 3,5 kilo ben ik kwijt en ik zit veel lekkerder in mijn vel! Ik wens je veel succes en doorzettingsvermogen! Als je het wil, dan gaat het je lukken!
  Liefs,
  Anne

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  11/10/2015

  Wauw Sanne, ik vind je lichaam nu echt perfect! Je ziet er veel beter uit dan ik terwijl ik helemaal nog geen kind gebaard heb 😉 Maar goed, als jij je beter voelt met 3 kilo minder moet je er zeker voor gaan 😉 Het lijkt me wel een fijn programma, ben benieuwd naar hoe het je bevalt.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Ben ik een banaan challenge!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  12/10/2015

  Je hebt een prachtig figuur en ik snap dat je met die drie kilo zit ook al heb je een prachtig figuur nu. Succes en ik ben héél benieuwd naar dit alles en de wekelijkse dagboekjes.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin photo diaryMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  12/10/2015

  Ik vind ook dat je al een erg mooi lichaam en figuur hebt, Sanne! Maar als je niet lekker in je vel zit en je stoort je aan die 3 kilo, is het moedig dat je hier iets aan gaat doen! Ik ben benieuwd naar je dagboekjes en ga deze zeker lezen! 🙂 veel succes!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Kiezen voor zekerheid of je hart volgen? #8My Profile

 • Reageren
  Floor
  13/10/2015

  Mijn buik zag er voor de bevalling al niet zo uit en nu al helemaal niet! Maar is uiteraard aan jou: doen wat voor jou goed voelt. Ik heb door mijn zwangerschapsdiabetes dieet gemerkt wat voor impact voeding kan hebben op je lijf. EeN beetje bewust leven lijkt me dus prima. Heel veel succes, zet m op!
  Floor onlangs geplaatst…BRANDS WE LOVE: Review of the Stokke MyCarrier My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  13/11/2016

  Ik schrik hier echt van! Meid, je bent broodmager. Linker foto lijkt of of je naar anorexia neigt. Een ieder moet doen wat hij of zij goed denkt te doen maar mijn persoonlijke mening is… mooier met een paar pondjes/ kilootjes meer….

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.