Filmpje: favorieten oktober/november 2015

Schermafbeelding 2015-11-09 om 14.19.25

Jij wil vast wel zo langzamerhand weten wat op je verlanglijstjes voor de feestdagen moet komen te staan. Ik hoop je daarin een beetje wegwijs te maken met deze favorietenvideo!

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje!

Abonneer je op mijn Youtube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  15/11/2015

  Allereerst: wat zie je er supermooi uit in deze video. Die lipkleur staat je heel goed. Je hebt me nu heel nieuwsgierig gemaakt naar de review van de kwasten, ik ben best wel een sucker voor kwasten. En ik moet echt aan de Hema Soft Matt Lipbalm, word er weer eens aan herinnerd..
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: W7 Brow Parlour en In The MoodMy Profile

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  15/11/2015

  You look hot :D. Was ik maar beter met oogschaduw, die palettes: zo moooooi! Misschien een goed voornemen voor het nieuwe jaar, haha. Ik wil die eventkalender ook, kom maar door met dat ding! Heb jij niet met die soft mat lip balm dat hij heel snel in de lijntjes van je lippen gaat zitten? Denk het niet als het zo’n favoriet is, haha. Hihi, James is lekker bezig. Heel grappig.
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Weg stress: ‘t Lauwersmeergebied in 13 foto’sMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  15/11/2015

  Beauty die je bent! Je ziet er prachtig uit in deze video. En volgens mij moet James in zo’n dweilorkest, kan hij lekker schudden en trommelen ;). Echt een hele leuk video! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de True match foundation. Ik hou namelijk ook niet van matte foundations, geef mij maar een en al glow :). De soft matt lipbalm heb ik sinds kort ook ontdekt, wat een fijne dingen zeg!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Yves Rocher Quelques notes d’amour L’eau de parfum limited editionMy Profile

 • Reageren
  Loes
  15/11/2015

  Ik heb het Morphe palette ook besteld een tijdje geleden en hij is zoooo fijn! En de matte lipbalms van Hema zijn okk heel fijn idd! Leuke video (:
  Loes onlangs geplaatst…Dingen die mijn work-out compleet makenMy Profile

 • Reageren
  Deszie
  16/11/2015

  Ik gebruik die oranje Essence kwast inderdaad ook voor m’n bronzer, ben er heel tevreden mee! Grappig dat jij ‘m ook daarvoor gebruikt.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.