Filmpje: favoriete beautyproducten januari 2014

Schermafbeelding 2014-01-30 om 23.30.20

Het is weer tijd voor een video! De maand januari loopt alweer op zijn einde dus dat betekent dat ik weer een hoop favoriete producten heb die afgelopen maand centraal stonden. Tip: bekijk in HD bij instellingen.

Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn youtube kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  saskia
  31/01/2014

  leuk filmpje, fijne producten!! de haarspray van tony en guy is idd erg fijn!! ik gebruik die of elnett

 • Reageren
  Rosa
  01/02/2014

  je make-up is echt prachtig!!

  • Reageren
   La VieSagista
   01/02/2014

   Hoi Rosa, er komt komende week een make-up of the day waarin ik laat zien welke producten ik voor de look heb gebruikt die ik in dit filmpje op had:)

 • Reageren
  Beautydagboek
  03/02/2014

  Het L’oreal serum ziet er zo leuk uit, ik heb al verschillende keren voor het schap gestaan om hem te kopen. Totdat ik zag dat een van de hoofdingrediënten alcohol denat was. Bijt het niet op eczeemplekjes? Want anders wil ik hem ook hebben als hij je gezicht zo mooi rustig maakt 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.