Filmpje: een paar feitjes over mij!

Schermafbeelding 2015-06-23 om 20.46.40

Ik heb al eerder een reeks artikelen gemaakt waarin ik wat random, korte feitjes over mijzelf vertelde. Vaak waren dat gekke eigenschappen of rare gewoontes. Het lijkt me wel leuk en levendig om nu in video-vorm nog wat feitjes over mijzelf te vertellen. Enjoy!

Klik hier om naar mijn Youtube Kanaal te gaan!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Caro
  24/06/2015

  Ik heb ook een lange rug en lange armen… Waar shop jij dan graag?

 • Reageren
  Kelly Caresse
  24/06/2015

  Grappig dat jij en je vriend geen vaste slaapkant hebben in bed, wij hebben dat (heel burgerlijk haha) wel
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Spullen verkopen op de rommelmarkt, mijn ervaringenMy Profile

 • Reageren
  Xstudent
  24/06/2015

  Ik vind het ook heel vervelend om alleen te zijn. Helaas heb ik dit ook overdag. Ik vind jouw toelichting echt heel erg herkenbaar! Ik shop trouwens ook het liefst alleen. Dit vanwege dezelfde redenen. Super herkenbaar!

  De rest herken ik me wat minder in. Ik ben wel sportief, hihi.
  Xstudent onlangs geplaatst…Halve marathon #2My Profile

 • Reageren
  anouk
  24/06/2015

  Hahaha herkenbaar!!! Vooral dat alleen zijn, daar heb ik ook een hekel aan. Overdag prima (al ben ik nooit meer alleen met 2 kinderen), maar zodra het richting bedtijd gaat voelt het niet meer relaxed.

  Ps als ik eerlijk mag zijn, vind deze lipstick niet de mooiste. Teveel gloss.?

 • Reageren
  Eva
  24/06/2015

  Grappig dat jullie geen vaste plek hebben! Wij wel.. En waar slaapt James dan? Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…Moestuin – 10 (grappige) uitdagingenMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  24/06/2015

  Super leuke feitjes. Hier hebben we vaste plekken in bed en lichtelijk autistisch dat ik ben zou ik niet willen switchen.

  Hete adem in je nek is herkenbaar. Samen winkelen voor hem vind ik leuk en hij ook, maar als het om mij gaat ben ik liever alleen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Chanel Chance eau ViveMy Profile

 • Reageren
  Rosanne
  24/06/2015

  Wat een leuke video! Ik herken mij wel in het feitje dat je het liefst alleen shopt. Je hoeft dan inderdaad niet steeds op elkaar te wachten en kan er zo lang over doen als je zelf wilt. De ene keer vind ik het fijn om snel dingen te passen en weer klaar te zijn terwijl ik het de andere keer fijn vind om alles goed te bekijken en veel winkels in en uit te gaan en dan is het fijn als je alleen rekening hoeft te houden met jezelf 😉

 • Reageren
  Renee
  24/06/2015

  Hier ook een enorme sport hater, haha! Alleen winkelen vind ik ook veel relaxter. En dan van dat make-up ding herken ik zo erg. Wij waren in NY en mijn man zei steeds; “Neem lekker je tijd, ik vind het echt niet erg om te wachten.” Toch voelt het idd super ongemakkelijk..

 • Reageren
  Marije
  24/06/2015

  Fluiten vind ik dan weer helemaal niet erg.. Ik heb dat juist bij mensen die smakken tijdens het eten. De HORROR! Ik ga dan standaard even ergens anders zitten omdat ik die geluiden echt niet trek.
  Marije onlangs geplaatst…“Was het gepland?!”My Profile

 • Reageren
  Margriet
  24/06/2015

  Oooh ik en sport: geen goede combinatie, hahaha. Ik ben zo niet sportief!
  En ik houd ook van alleen shoppen, ben zo’n beetje de enige in mijn omgeving die dat leuk vind!

 • Reageren
  Sandra
  24/06/2015

  Actrice Olivia Wilde heeft ook een langer bovenlichaam en kortere benen! Moest opeens aan een interview met haar denken ;). En gelukkig is het niet klagen maar gewoon een random feitje. Ik ben bijvoorbeeld best heel klein; 1.58, en heb juist altijd moeite met broeken kopen haha, altijd te lang!
  Sandra onlangs geplaatst…Persoonlijk: Wat ik heb gekocht in Londen!My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  25/06/2015

  Lief dat je overal een liedje van maakt, voor James! 🙂 en grappig dat jullie geen vaste plekken hebben in bed, wij hebben dat namelijk wel, ik rechts en mijn vriend links 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Reageren
  Olga
  06/07/2015

  Ik ben ook helemaal niet sportief ingesteld, ik vind het ronduit vreselijk om te moeten doen en ben dan ook blij dat ik tegenwoordig niet meer verplicht hoef te sporten als student/moeder. Wat ik al niet gedaan heb om onder de gymles uit te komen..
  Olga onlangs geplaatst…Read: Dit was juni ’15My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.