Filmpje: bloopers opgemaakt video

BloopersFilmen gaat niet altijd van een leien dakje, zeker bij mij niet. Versprekingen, niet meer weten wat ik wil zeggen, en vage teksten op verpakkingen horen bij het vaste filmritueel. Bekijk mijn bloopers van de ‘Opgemaakt video’.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Ceetje
  18/04/2014

  Ook een oogreiniger…tongbreker hahaha. Ik heb in het begin mijn filmpjes meerdere malen opgenomen. Maar vaak vond ik de eerste het meest enthousiast, ook al zaten er fouten in. Dus nu neem ik t gewoon maar 1x op hahaha Leuk filmpje 🙂

 • Reageren
  Lisa
  18/04/2014

  Haha vooral die gezonde dosis zelfspot erbij is heerlijk 🙂 x

 • Reageren
  Vera
  19/04/2014

  Heel leuk filmpje! Lekker echt! 🙂

 • Reageren
  Marleen
  04/06/2014

  hahahahahaha dat vest!

 • Reageren
  Chantall
  30/08/2014

  Sinds vandaag ben ik op je blog terecht gekomen, dus ben uiteraard je oudere berichten/video’s aan het bekijken.
  Had dus ook al voorbij zien komen dat je graag wat meer reacties wou.

  En op deze video moest ik reageren,
  Leuk dat je je bloopers laat zien en heb me suf gelachen hihi =]

  Ook vond ik de video waarin je jezelf opmaakte zonder spiegel hilarisch!
  Leuke blog heb je en uiteraard heb ik je blog toegevoegd bij mijn favorieten en heb je er een nieuwe volger bij =]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.