Filmpje: Action shoplog mei 2014

Schermafbeelding 2014-05-26 om 17.57.51

Vorige week heb ik me uitgeleefd bij budgetwinkel Action. Ik kwam thuis met een tas vol spulletjes en besloot er een shoplog van te maken. Kijken jullie mee naar wat ik allemaal gekocht heb?

Bekijk in HD voor de beste video-kwaliteit!

Zitten er dingen bij die jullie handig/leuk vinden? Koop je zelf wel eens wat bij de Action?

Je kunt je hier abonneren op mijn Youtube kanaal.

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Ismay
  28/05/2014

  Leuke Shoplog! Vooral dat reistasje met de flaconnetjes voor op vakantie lijken mij erg handig. En de doucheproducten van Dove vindt ik ook altijd heerlijk. Geniet van je zwangerschap! Liefs!

 • Reageren
  Esmee
  17/06/2014

  Prachtige verzameling van de budgetwinkel Action. Wel lef hoor dat je er heen durft. Misschien moet je de volgende keer bij de Action kijken voor een wat lichtere tint lippenstift, je bent zo’n prachtige meid en je lippen vast mooier uit in een andere tint. Ik vind het echt fantastisch dat je nog een S kan dragen terwijl je zwanger bent, bij mij waren de XL’s niet aan te slepen. Zeker niet te vinden bij de Action. Het viel me wel op trouwens dat je achtergrond er nog niet echt gezelliger op geworden is, ik zou hier graag verbetering in willen zien. Maar ik wil graag dat je weet dat je in inspiratiebron bent en dat ik met plezier naar je filmpjes kijk samen met mijn vriend. Elke vrijdag vaste prik. Topwijffie!
  Esmee onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.