Festival make-up met L’Oreal Colour Riche La Palette Glam

Als er één gelegenheid is waarbij we helemaal los kunnen gaan met make-up dan is dat wel een festival. Ik geef je graag wat inspiratie!

Het leuke van een festival vind ik dat je niet bang hoeft te zijn overdressed of overmakeupped te zijn. Alles kan en alles mag, zo lang jij je daar prettig bij voelt (behalve een zwarte lipliner, goed?). Voor mij is het alweer een tijdje geleden dat ik op een festival stond, maar daar komt binnenkort verandering in! En natuurlijk ga ik dan niet voor een simpele make-up look.

4

Toen ik het L’Oreal Colour Riche Palette Glam binnen kreeg, zat ik meteen barstensvol ideëen voor een mooie look.

5

Het palette bestaat uit een mooie verscheidenheid aan kleuren. Niet alleen vind je prachtige felblauwe en zeegroene tinten terug in dit palette, ook zijn de aardetinten en zelfs cranberryrode en roze tinten goed vertegenwoordigd. De enige kleur die ik toch een beetje mis is matzwart of matbruin. Ik vind dit altijd fijne kleuren om een look wat dieper en intenser te maken.

6

Op mijn arm zie je pas echt wat voor mooie kleuren er in het palette zitten. Alleen de pigmentatie van de laatste twee matte kleuren viel mij iets tegen.

2

Ik begon met het aanbrengen van de oranje kleur in mijn arcadeboog. Deze heb ik goed uitgeblend naar boven. Op mijn wenkbrauwbot ging de eerste kleur uit het palette, namelijk shimmery geel/goud. Op mijn bewegende ooglid bracht ik de cranberryrode kleur aan. Deze heb ik heel goed geblend met de oranje kleur in mijn arcadeboog. Op mijn onderste wimperrand kwam de groene kleur, deze matcht erg goed bij de kleur van mijn ogen. Natuurlijk maakte ik de look af met een eyeliner en een stel nepwimpers. Ik gebruik hier Silky (review).

1

Voor een zachte uitstraling kun je een lichtroze gloss gebruiken.

3

Voor een meer kleurrijk geheel kun je kiezen voor rood of felroze. De kleur die ik hier draag is de Maybelline Super Stay 24 Colour in de kleur 130 Pinking of You.

7

Deze blijft zitten als een huis en is dus perfect geschikt voor een festival waarbij je liever zo min mogelijk je make-up aan het bijwerken bent.

De Maybelline Super Stay 24 Colour is voor €14,49 te koop bij verschillende drogisterijen en Themakeupspot. Het L’Oreal Colour Riche La Palette Glam is voor €19,95 te koop bij verschillende drogisterijen en bij Themakeupspot.

Heb jij nog leuke festivals op de planning?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  28/06/2016

  Äaah die kleuren zijn echt geweldig! Zelf draag ik juist bij n fstival heel weinig make-up, ander loopt t allemaal uit bij me. Maar misschien t zomercarnaval ofzo?
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wat zullen de buren wel niet denken?!My Profile

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  28/06/2016

  Helaas geen festival voor mij. Al reed ik afgelopen weekend langs Awakenings en kreeg ik wel weer de kruebels….Mooie look heb je weer gecreëerd! Naar welk festival ga je?
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Voor het eerst weer sporten na bijna 10 jaar – update na 1,5 weekMy Profile

 • Reageren
  Josan
  28/06/2016

  Zomercarnaval in Rotterdam natuurlijk! En als als er in de omgeving van woonplaats wat te beleven is, wil ik daar ook wel een uitzondering voor maken.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Arty AnimalsMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  28/06/2016

  Superleuk en vrolijk dit! Op festivals kan het niet kleurrijk genoeg dus goed gekozen. Vind dat groene onder je oog heel mooi, zou ik op een doordeweekse dag ook best kunnen dragen.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: een jaar met een tweeling; mijn 10 tipsMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  28/06/2016

  Wat een prachtig pallet! Hele mooie kleuren!
  Nicole onlangs geplaatst…De dag dat ik een overval meemaakte – en het amper door hadMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  28/06/2016

  Wat mooi al die kleurtjes. Vooral het palette ziet er mooi uit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Het moederschip – Hoe ik als moeder benMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  28/06/2016

  Wauw, super mooie look! Ik wil ook dat makeup talent van jou… Haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Het geboortepakjeMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  28/06/2016

  Leuk en handig zo’n festivalpalette! Vooral de warme tinten spreken me aan, die passen heel goed bij mijn gele ondertoon. De koele tinten zijn niet zo mijn ding, maar dat komt meer omdat die mij totaal niet staan ;).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…MUA Luxe Highlight shimmerMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.