Feestelijke nagellak: L’Oreal Paris Colour Riche Sequin Explosion

L'oreal nagellak

Met de kerstdagen in het vooruitzicht ben ik al druk op zoek naar de mooiste outfits en make-up creaties om de show te stelen. Een van de eerste dingen waarvan ik al zeker weet dat deze met de kerstdagen terug zal komen, is een spectaculaire glitterlak van de L’Oreal Paris Colour Riche collectie.

Ik houd van grove glitters die je echt ziet op je nagels. Een subtiel glittertje is niet aan mij besteed en al helemaal niet met Kerst. Dan moeten nagels gewoon op en top knallen. De tijd van ‘veilig rood’ of ‘subtiel goud’ is wat mij betreft voorbij, met de feestdagen zul je met iets beters moeten komen!

Inmiddels kunnen liefhebbers van chunky glitters hun hart ophalen, want de schappen staan er vol mee. Maar zie maar eens een geschikte lak te vinden tussen al dat moois! Toen ik even bij de Etos aan het rondsnuffelen was viel mijn oog prompt op deze prachtige lak van L’Oreal Paris. Van veraf was ‘ie al mooi, maar toen ik van dichtbij ging kijken zag ik pas echt wat voor mooie kleurtjes er allemaal inzitten: groen, roze, oranje, goud, zilver en blauw. Helaas pikt het internet niet alle kleuren even goed op, dus bedenk erbij dat de kleuren in het echt nog knallender en helderder zijn.

L'oreal nagellak 4

Meestal is het zo dat je met glitterlakken een goede basiskleur zoals wit of zwart nodig hebt om de lak optimaal te laten uitkomen. Maar dat is bij deze helemaal niet het geval. Na drie keer zorgvuldig aanbrengen heb je een prachtig dekkende laag, die niet snel zal chippen.

L'Oreal paris 6

loreal paris 7

Voluit heet de lak: L’Oreal Paris Colour Riche Le Vernis Fall – 842 Sequin Explosion. De prijs is €5,99.

Wat vinden jullie ervan?

 

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Esmee
  09/12/2013

  Helemaal geweldig voor de feestdagen.
  Maar hoe zit het met de nagellak eraf halen?

  Ik heb namelijk 3 soorten glitter nagellak maar ik draag deze eigenlijk nooit op mijn nagels omdat het er bijna niet af te halen is.

  Hoe zit dat met deze nagellak?

  • Reageren
   Sanne
   09/12/2013

   Deze is er inderdaad moeilijk af te halen, om eerlijk te zijn. Heel fout maar meestal pulk ik glitternagellak er gewoon af, gaat een stuk sneller. Helemaal als je drie laagjes aanbrengt zoals ik dan kun je ze er bijna in een keer aftrekken. En anders gewoon je watje helemaal doordrenken met remover.

 • Reageren
  robin
  09/12/2013

  ik vind het een erg mooie glitterlak. perfect voor de kerstdagen 🙂

 • Reageren
  Kelly
  09/12/2013

  Prachtige lak, ik heb hem zelf nog liggen maar ik heb hem nog niet gebruikt. Shame on me.
  &Wat heb je een leuke blog zeg, ik volg je vanaf nu via bloglovin!

  • Reageren
   Sanne
   09/12/2013

   Hi Kelly, wat een lief compliment, dankjewel! Volgens mij ben ik nog niet op Bloglovin te vinden, maar ik heb wel een facebookpagina waar ik altijd mijn posts op zet. Boven in de menu’s bij het tabblad ‘Follow me’ kun je dat vinden. Als je me liket maak je kans op een Glossybox! En wat betreft de nagellak: snel uitproberen als ik jou was! EDIT: ik heb even gekeken en ben inderdaad op Bloglovin’ te vinden. Je bent mijn eerste volger, dankjewel!

 • Reageren
  Manon
  11/12/2013

  Wauw wat een prachtig lakje, ik ben helemaal verlieft geworden, maar dat komt omdat ik echt van glitters hou

 • Reageren
  Indian
  02/01/2017

  It’s good to see someone thnniikg it through.

 • Reageren
  top versicherungsservice
  05/02/2017

  Es la tremenda realidad de este país.Es la ley del embudo,ancho para unos y muy estrechos para otros.Acuérdate de lo de Fdez Vara y lo de Carod Rovira que le echaban la culpa del exceso de velocidad a sus agendas política y a sus conductores.Es el símbolo de la cutrez de este país.Saludos

 • Reageren
  car ibsurance
  24/03/2017

  Death squads appeared in Iraq and one was called, “Swords of the Righteousness Brigade” which sounds very American Taliban-ish to me. I bet Dick Cheney named it. This could explain why many Iraqis were found in the early morning tortured, blindfolded, and dead on the side of the road and were killed during the curfew hours, which is when only the Americans were allowed on the streets. I bet Dicky sent his assassination squad to Iraq to train in the middle of the night. Spit.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.