FAVORIET: zwarte tas van Pieces

Lucky als ik was mocht ik wat leuke items uitzoeken bij de webshop Sans-online. Ik kocht onder andere deze tas en gebruik al tijden geen andere meer!

Sans-online is een webshop die een breed assortiment aan merkkleding verkoopt, denk aan jassen, blazers en tassen maar ook sportkleding en ondergoed. Ik werd behoorlijk hebberig toen ik in de webshop aan het rondstruinen was. Mijn oog viel vrij snel op een zwarte tas van Pieces, ik was namelijk al heel lang op zoek naar een exemplaar dat net even iets groter is dan een clutch, én ik wilde eentje die een fijne schouderband heeft. Normaal zeul ik me een ongeluk met tassen en hoe groter de tas, hoe meer meuk ik erin prop. Ik wilde nu gewoon een kleiner model waar ik alleen de echt belangrijke zaken in doe.

Deze tas van Pieces is vierkant en gemaakt van zwart nepleder. De afmetingen zijn 34×28. En daar past nog best wat in! De tas is heel licht van zichzelf en dit is erg fijn als je ermee op pad bent. Het hengsel is verstelbaar.

Dit exemplaar kostte €34,95 en is ook beschikbaar in het grijs.

Wat voor tassen dragen jullie het liefst?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  10/12/2016

  Leuke webshop is dat hè, Sans-Online. Vind deze tas heel mooi en hij ziet er ook praktisch uit. Ben zelf alleen wel van de wat stevigere leren tassen, deze oogt wat ‘slapper’. Gebruik zelf voornamelijk shoppers, maar als ik een keer wat netter moet, neem ik mijn leren DKNY mee, da’s de enige luxere tas die ik heb. Wil dolgraag een Marc by Marc, maar weet niet of ik mezelf dat geld waard vind. Ben altijd zo slordig met tassen en dat kan met zo’n designer natuurlijk niet.
  Carlijn onlangs geplaatst…Cadeautip IX: SENSAI Silky Purifying Silk Peeling PowderMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  10/12/2016

  Leuke tas! Zo’n soort model heb ik van Even & Odd. Alleen geen zwart. Deze lijkt me heel praktisch omdat ie wat soepeler lijkt dan de tas die ik nu heb. Daar kan echt niet meer in dan een portemonnee en een telefoon, maar had verwacht dat er wel ietsje meer in zou passen. De grijze vind ik ook erg leuk!
  Yvonne onlangs geplaatst…Ouders van Nu verdienen juist een schouderklopje in plaats van betweterig gepreekMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  10/12/2016

  Super leuke tas! Ik heb altijd zwart.of zwart/witte schoudertassen.
  Nicole onlangs geplaatst…Gastblog – DIY Sneeuwpop potje knutselenMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  10/12/2016

  Wat een leuke tas! En ziet er ook nog eens stijlvol uit ook ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  11/12/2016

  Volgens mij is dit een heel compact modelletje. Kan veel in, maar oogt niet gelijk zo lomp. Zwart is altijd goed! Zelf kies ik altijd voor leren tassen. Als ik een tas mooi vind, draag ik hem gewoon elke dag en dan vind ik het zonde als hij zo snel kapot gaat. Ik kocht dus vroeger vaker nepleren tassen (en is gewoon lekker budget), maar dan zat er zo weer een gat in. Ik ben dus overgestapt naar leren tassen en ik ben zo blij dat ik met sommige tassen al jaaaaaren doe en hij er net zo goed uitziet als de dag dat ik hem kocht :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | MAC x Mariah Carey lipstick I get so OOCMy Profile

 • Reageren
  Wies | Nature of Happiness
  11/12/2016

  Wat een leuk tasje, en er kan ook genoeg in zo te zien 🙂

 • Reageren
  Eileen
  26/02/2017

  Vind de tas echt super gaaf! Ben al een tijdje op zoek naar zo’n maatje en de kleur is ook top? Kan deze alleen nergens meer vinden… Enig idee of hij nog te koop is?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.