Favoriet: Estee Lauder Maximum Cover Foundation

maximum cover 2

Het komt niet vaak voor dat ik een favoriet heb op het gebied van foundation. Is de dekking goed, dan blijft ‘ie niet lang op je gezicht zitten, is de kleur goed, dan glimt de foundation teveel, is de textuur prettig, zit er geen spf in en zo kan ik nog wel even doorgaan. De foundation die ik nu heb ontdekt voldoet bijna aan al mijn eisen. Ik heb het over de Estée Lauder Maximum Cover Foundation.

Ja je leest het goed, ik heb een favoriete foundation. Hands down voor deze fantastische Estée Lauder Maximum Cover. Vorige week liep ik even binnen bij de ICI Paris in mijn straat toen ik aan de praat raakte met een medewerkster. We hadden het over foundations en ik vertelde haar dat ik nu eens een foundation zocht die echt lang bleef zitten en daarnaast ook nog eens voor veel dekking moest zorgen. Ik zei dat ik net zolang in de winkel bleef tot we de goede hadden gevonden. Deze dame nam uitgebreid de tijd voor me (en ze nam ook nog eens mijn visitekaartje aan, yeah!), en zo kwamen we uit bij de Maximum Cover van Estée Lauder. Ik was benieuwd of deze foundation zijn naam eer aan zou doen.

maximum cover 4

maximum cover 2De verpakking fascineerde me meteen. Prachtig donkerblauw met een gouden dop. Erg chique in mijn ogen. De knijptube werkt erg handig, je kunt er gemakkelijk mee doseren. Dit is ook wel nodig, want je hebt echt maar een klein erwtje nodig om je hele gezicht te bedekken. In het begin wist ik nog niet zo goed hoeveel ik nou moest gebruiken en dan kneep ik veel te veel uit de tube.

maximum cover 3

De textuur voelt echt geweldig aan. Zijdezacht bedoel ik dan. En dan overdrijf ik niet. Ik heb kleur 1N3 Creamy Vanilla. Hier zit een gele ondertoon in. Volgens de beschrijving zorgt deze foundation voor een zachte, natuurlijke dekking die alle imperfecties maskeert. Je gezicht wordt daarnaast beschermd met factor 15.

maximum coverLinks is mijn gezicht zonder foundation, en rechts is met foundation. Zie je hoe prachtig en zacht mijn de huid van mijn gezicht wordt? Van een 100% dekking is absoluut sprake, geen enkele roodheid is meer te zien in mijn gezicht. Ik houd van dit effect, maar ik kan me ook voorstellen dat je het voor jezelf te heftig vindt. Van mij hoeft het ook niet elke dag, maar ik vind het wel fijn dat ik nu een foundation heb gevonden die echt voor dat flawless effect zorgt.

maximum cover 5

De Estee Lauder Maximum Cover Foundation kost €30,60 bij de ICI Paris. Ik ben er super tevreden over!

Houden jullie van een flawless huid, of heb je liever een foundation die nog wat oneffenheden doorlaat?

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reageren
  Lieke
  29/04/2014

  Heel erg mooi! Geen roodheid meer! Daar ben ik ook naar opzoek 🙂 ga hem zeker even uitproberen.

 • Reageren
  Wies
  29/04/2014

  Wauw wat een resultaat! Ik vind het ook heel natuurlijk ogen voor full coverage.

  Liefs,

 • Reageren
  kim
  29/04/2014

  Wauw, mooi effect! Ik heb net een uurtje terug de Diorakin Nude BB cream gekocht. Een dure aankoop, maar werkelijk de eerste bbcream of foundation die kleurt bij mijn huid, met mooie healthy gliw en noet al te dekkend. Heb al zoveel geprobeerd en alles is te donker. Except this one. Die van jou ik ook heel mooi, maar voor mij te dekkend. Ik heb veel sproeten en dat ziet er dan heel raar en grauwig uit met full coverage. Mooi bij jou!

  • Reageren
   kim
   29/04/2014

   *DiorSkin

   • Reageren
    kim
    29/04/2014

    Hmmm beetje afgeleid tijdens typen zie ik nu haha. 🙂

    • Reageren
     La VieSagista
     29/04/2014

     Haha, kan gebeuren 😛 Ik heb ook nog met de Diorskin BB cream in mijn handen gestaan! Maar ik heb al zoveel foundations die medium dekken, dus ik wilde nu voor eentje gaan die echt een full coverage zou geven zeg maar.

 • Reageren
  Corrie
  29/04/2014

  Heel mooi! Deze is zeker het proberen waard

  • Reageren
   La VieSagista
   29/04/2014

   Hij is geweldig! Maar met jouw huidje heb je denk ik niet zo’n dekkende foundation nodig Corrie 🙂

 • Reageren
  Lisa
  29/04/2014

  Klinkt goed zeg! Ik heb momenteel de double wear, waar ik ook enorm tevreden van ben! Misschien wordt deze dan wel de opvolger. Toch eens uitproberen 🙂

 • Reageren
  The Berbs
  29/04/2014

  Deze ga ik zeker eens uitproberen! Maar of hij mijn favoriet van Lancome verslaat?

 • Reageren
  esmee
  30/04/2014

  Ben heel benieuwd naar deze.
  ik zelf heb Estee Lauder DayWear die bevalt mij ook super goed maar geeft niet een goede dekking. Deze vind ik gewoon fijn om normaal op de dag te dragen. maar zoek nog een goede voor een goede dekking dus deze ga ik maar eens halen. Hij heeft bij jou een heel mooi effect.

  • Reageren
   La VieSagista
   30/04/2014

   Ja ik zou deze absoluut proberen als je een goede dekking zoekt! Hij blijft ook nog eens heel erg lang zitten. Ideaal:D

 • Reageren
  Beautydagboek
  01/05/2014

  Prachtige dekking voor de dagen dat je huid niet zo mee wil werken ;). Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de finish? Is hij matte en poederig of wat meer glowy? En heb je geen last van irritaties met je eczeem? Haha, veel vragen, maar ben wel benieuwd omdat ik hem misschien ook wil aanschaffen.

  • Reageren
   La VieSagista
   01/05/2014

   De finish is matte en poederig. En ik heb geen last van irritaties nee! Hij is echt perfect.

 • Reageren
  Angelique
  15/07/2015

  Krijg je hier geen puistjes van ? want heb echt een rare huid krijg van vele foundations puistjes alleen van mac studio fix fluid niet. heb ik vorige week Estee lauder double wear gekocht krijg ik er ook weer puistjes van 🙁

 • Reageren
  Nessa
  24/12/2016

  Hoi
  Ik heb de foundation gehaald omdat ik zo te vreden was met de dekking en resultaat .. wat de medewerker voor mij had gedaan op mn gezicht
  Zo super mooi zag het eruit en ik nam enthousiast de foundation mee .
  Tot ik volgende dag het zelf bij mij aanbracht
  Het vlekt bij mij .. ik weet niet wat ik fout doe ..

  Beetje jammer maar is cker goeie dekking

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.