Getest: ChinUp afslankmasker

Soms krijg ik wel eens dingen om te testen die zó bijzonder zijn dat ik sta te springen om ermee aan de slag te gaan..

Onlangs ontving ik het ChinUp Mask, een afslankmasker dat vet rondom je onderkin zou verminderen. Say whuut? Daar willen wij meer over weten!

4444

Veel vrouwen beschouwen overtollig vet in het gezicht als hun grootste onzekerheid. Aan de ene kant snap ik die onzekerheid wel; je gezicht (en dus kin) is toch het eerste wat mensen van je zien. ChinUp was vastbesloten iets aan deze onzekerheid te doen. Het merk wil vrouwen hetzelfde vertrouwen en blijdschap geven van een plastisch chirurgische behandeling, alleen dan zonder de pijn, de kosten en de risico’s.

5555

Wat doet het ChinUp masker precies?

 • Het lift en verstevigt het onderste gedeelte van je gezicht zodat de kaaklijn beter uitkomt.
 • Het verbetert de bloedsomloop in je gezicht.
 • Het hydrateert de huid van de kin en zorgt daardoor voor een betere vochtbalans.
 • Het verwijdert overtollig vet op de kin.
 • Het maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals fruitextracten, die de huid gezond houden.

8888

De werking is eenvoudig. Breng het ChinUp masker op je gezicht en je nek aan en maak de band vast zodat de speciale formule in het gezichtsmasker op een efficiënte manier door de huid kan worden opgenomen. Al na 30 minuten zal er een voel- en zichtbaar resultaat moeten zijn, inclusief een aanzienlijke vermindering van het vet onder de kin. Omdat ChinUp zo zeker is over de resultaten zit er in de verpakking ook een meetlint, zodat je zelf de verschillen na de behandeling kunt opmeten. Op internet heb ik ook al vele positieve ervaringen met het product gelezen.

De verbetering zal enkele dagen aanhouden, maar voor het beste resultaat wordt geadviseerd om het masker om de dag te gebruiken.

Let’s get started!

6666

In de verpakking vind je:

 • Een meetlint
 • Een blaadje met instructies
 • Twee met crème doordrenkte maskers
 • Een band om over het masker heen te plaatsen

7777

Als eerst meet ik mijn kin op twee plekken. Dit doe ik van oor tot oor. De resultaten noteer ik op het bijgeleverde papiertje. Aan de onderkant van mijn kin meet ik 21 cm en aan de voorkant 25 cm. De volgende stap is het aanbrengen van het met crème doordrenkte masker.

1111

Deze plaats ik met het grote gedeelte op mijn kin en met de zijkanten op mijn wangen.

3333

Daarna moet de band worden aangebracht. Ik doe hem redelijk strak, want voor mijn gevoel kan ik daarmee het beste resultaat behalen. Ik voel meteen al wat tintelingen op mijn kin.

Nu moet ik het masker 30-40 minuten dragen zodat beide producten hun werking kunnen doen. De tintelingen worden naar verloop van tijd iets meer (het voelt bijna heet onder de band). Ik zoek even op of dit zo hoort want eerst ben ik bang dat mijn huid er misschien niet tegen kan maar dan blijkt dat de tintelingen juist betekenen dat het masker zijn werk doet.

Na ruim een half uur is het tijd om de band eraf te halen. De crème die nog over is van het masker masseer ik in de huid, precies zoals aangegeven is bij de instructies en daarna pak ik mijn fototoestel erbij om het resultaat vast te leggen. Ik ben natuurlijk razend nieuwsgierig! Ik kies exact dezelfde zit- en kijkpositie als bij de eerste foto.

voor en na

Wow! Je ziet wel degelijk verschil! Op de voorfoto zie je dat mijn kin een heel klein ‘blubje’ aan de onderkant heeft dat er op de rechterfoto niet meer zit. Daar is het meer een rechte lijn. Maar waar ik me nog het meest over verbaas is de kaaklijn die ineens veel meer aanwezig lijkt te zijn. Links is de kaaklijn nauwelijks zichtbaar, terwijl je rechts een stuk meer botstructuur ziet.

Maar meten is weten dus ik pak ook het meetlint er nog even bij.

Het meetlint vertelt mij dat er aan de onderkant een centimeter af is en aan de voorkant zelfs 1,5 centimeter. Ik besluit het voor een tweede keer op te meten omdat er zeker van wil zijn dat ik goed gekeken heb, maar ook de tweede keer meet ik 20 centimeter bij de onderkant van mijn kin en 23,5 centimeter aan de voorkant. Bizar!

De volgende ochtend maakte ik nog een foto om te kijken of het resultaat nog hetzelfde was gebleven.

nafoto volgende dag

Je ziet dat mijn ‘onderkin’ iets minder strak is dan na het ChinUp masker de vorige dag, maar nog steeds is hij strakker dan bij de eerste foto. ChinUp geeft ook aan dat je het masker het best om de dag kunt gebruiken om het resultaat te behouden.

Resumerend: het werkt. Hoewel ik er in het begin een beetje sceptisch tegenover stond kan ik toch zeggen dat het ChinUp masker bij mij wel degelijk voor een strakkere onderkin heeft gezorgd en ik inmiddels lichtelijk gefascineerd ben door dit product. Of ik dit nu al in mijn vaste beautyroutine ga stoppen dat weet ik niet, maar ik vind het zeker de moeite waard wanneer ik mij ga storen aan een ‘kinnebak’.

Al met al dus een super leuk en innovatief product, zeker omdat de huid onder de kin de tand des tijds lang niet zal doorstaan en we met dit product de natuur toch een aardig handje kunnen helpen om de boel wat strakker te houden en te maken.

Wat mij betreft komen ze ook met een dergelijk product voor de wangen.. En eh misschien voor de billen? En nu we toch bezig zijn ook voor de armkwabjes?

Een ChinUp masker-proefpakket kost €44,95 en is te krijgen op www.chinupmask.nl


Dit artikel is een samenwerking.

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reageren
  Channa
  13/05/2016

  Oh wauw, echt iets voor mij. Heel charmant is het niet, haha. Maar wat wil ik graag van mijn onderkin af!
  Channa onlangs geplaatst…7x de leukste buitenspelletjes (van vroeger)!My Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  13/05/2016

  Pffff wow dat wil ik echt eens proberen! Hoe ouder ik word hoe meer onderkin ik krijg…. en ik heb ook last van acne in mijn hals. Zou het daar ook tegen helpen? Het ziet er echt bizar uit trouwens.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Ehm ja, ik doe mijn zoontje dus nog steeds meisjeskleding aan…My Profile

 • Reageren
  Mama Lifestyle Blog
  13/05/2016

  Sanne, ik dacht eerst: ja hoor, het zal wel. Maar op de foto zie je echt duidelijk resultaat. Ik zou wel zo’n masker willen voor mijn benen! Dus tegen de tijd dat zoiets bestaat, lees/zie ik het graag op je blog!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben jij een smombie?My Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  13/05/2016

  Toen ik het kopje met foto las dacht ik, nee dat kan echt niet dat dit werkt maar het doet dus wel degelijk wat, wat ideaal!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Primark Shoplog + Try on looksMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  13/05/2016

  Hahaha ik moest even lachen toen ik je foto zag. Maar het werkt dus echt dat had ik niet verwacht!
  Nicole onlangs geplaatst…Wist je dat? – Alles wat je niet wilde weten over mij!My Profile

 • Reageren
  Josan
  13/05/2016

  Wat een mooi resultaat. Écht ik ben als de dood dat ik oud wordt en zo’n hangzak kin ga krijgen. Stiekem Spaar ik al voor plastische chirurgie maar dit is goedkoper.
  Josan onlangs geplaatst…De leukste moeder en dochter kledingMy Profile

 • Reageren
  priscilla
  13/05/2016

  Wauw, wat verzinnen ze wel niet. Het resultaat zier er echt goed uit, maar of het handig is en of ik het zou gaan gebruiken?? Het ziet er in ieder geval grappig uit, haha.
  priscilla onlangs geplaatst…Calvin Klein One Summer 2016 Eau de ToiletteMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  13/05/2016

  Haha! Het werkt ook nog. Ik heb een typische familie onderkin… Dit zou ideaal zijn.. Maar om nou om de dag zo’n masker aan te brengen…
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Onzekerheid tijdens je zwangerschapMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  13/05/2016

  Jee, het werkt gewoon! Ik zou het ook spannend vinden om dit te testen, zeker vanwege de tintelingen, maar het resultaat is er echt. En dat terwijl jij dit product niet eens nodig hebt Sanne! ;).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Scholl Velvet Smooth Wet & Dry elektrische voetvijlMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  13/05/2016

  Haha wat grappig dat dit gewoon werkt. Had ik heel eerlijk gezegd in eerste instantie niet gedacht!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…The Ritual of Karma Shower FoamMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  13/05/2016

  Nou, dit had ik dus totaal niet verwacht toen ik de foto op de voorpagina van je blog zag. Ik dacht: ja ja. Fijn dat je het meetlint er ook nog even hebt bij gepakt, weten we in ieder geval zeker dat we niet te maken hebben met gezichtsbedrog 😉 Mocht ik hier ooit aan toe zijn, dan wil ik de Chinup wel overwegen, maar heb niet het idee dat ik het momenteel nodig heb.

 • Reageren
  Jamaila
  13/05/2016

  Wat grappig dit, had niet verwacht dat dit zou werken, maar toch wel! Ik heb ook zo’n onderkin waar ik eigenlijk van af wil, maar om het nou om de dag te gebruiken is ook weer zo’n gedoe :p
  Jamaila onlangs geplaatst…foto shoplog florida #1My Profile

 • Reageren
  Bregje
  13/05/2016

  Geweldig dit! Het ziet er niet uit, maar dan hebbie ook wat daarna! 😉
  Bregje onlangs geplaatst…Help! Mijn dreumes wordt een peuter!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  13/05/2016

  Hahaha grappig dit en ik had het eigenlijk niet verwacht en dacht dat het een soort fake Tell Sell product zou zijn.

  Een ander handig trucje is je tong tegen je gehemelte aandrukken, dan gaat de onderkin ook iets naar binnen toe 😉 handig voor als je snel op de foto moet.
  Nesrin onlangs geplaatst…Recept Pascale Naessens ontbijt gebakken banaan met roomMy Profile

 • Reageren
  Ineke
  13/05/2016

  Wat een grappig zicht, maar wel verbluffend resultaat. Alleen moet je dat dan voor heel je leven bijna dagelijks gebruiken?
  Ineke onlangs geplaatst…Is geeky wel nog zo geeky als vroeger?My Profile

 • Reageren
  Femke
  13/05/2016

  ik wil even laten weten dat je er een nieuwe vaste lezeres bij hebt! Erg leuke, goed geschreven blog! En wat heb je een prachtig kindje ?

 • Reageren
  Melanie
  14/05/2016

  Haha het werkt ook nog! Had ik in eerste instantie niet gedacht, en zeker niet dat je er de volgende dag nog steeds wat van ziet.

 • Reageren
  Monica
  14/05/2016

  Hmm interessant. Het resultaat is inderdaad goed te zien. Ik denk alleen niet dat het iets voor mij is. Ik zou er niet de tijd en het geld voor over hebben.
  Monica onlangs geplaatst…Spam je blog | Mei 2016My Profile

 • Reageren
  Cassandra
  14/05/2016

  Ik dacht eerst hoe dan?! Maar nu denk ik helemaal, HOE DAN?! Hoe verzin je dit? Best geniaal bedacht namelijk, ik wil het ook wel eens proberen met die drie dubbele kinnebak hier

 • Reageren
  Dewi
  20/05/2016

  Bizar! Ik dacht steeds nu ga ik zo lezen dat het onzin is, maar je ziet echt wel duidelijk verschil! Ik wil het ook!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.