FABY nagellak

Het Italiaanse nagellakmerk FABY heeft dit najaar haar eigen webshop in Nederland gelanceerd. Tijd te ontdekken of de lakken de moeite waard zijn!

Behalve dat de lakken van FABY opvallen door het overweldigende aanbod aan kleuren, valt het merk ook op door haar verantwoordelijke filosofie. “Voor FABY zijn de gezondheid van de consument, een eco-vriendelijke instelling en ‘cruelty free’ produceren belangrijke waarden.” Deze filosofie valt zeker te waarderen.

dsc_1318

Ik ontving drie kleuren, te weten: Naturally, Never Disagree With FABY en As You Like It. Drie hele verschillende tinten, ik ben benieuwd!

4

Het kwastje van de lakken is niet heel bijzonder, hij is vrij lang en bevat soepele haren. Het lakken gaat hiermee uitstekend.

3
Naturally is inderdaad een hele zachte en natuurlijke, milky roze tint die niet al teveel opvalt. Ik vind ‘m mooi. Hoewel de textuur redelijk dik is, dekt deze kleur niet 100% in twee laagjes. Voor het allermooiste effect gebruik je er drie. Dit is toch een kleine tegenvaller qua pigment.

1

Never Disagree With FABY is een stoere, metallic zilvergrijze tint. Deze dekt heel prima in twee laagjes. In de flacon sprak de kleur me niet meteen aan maar eenmaal op de nagels kan ik zeggen dat deze ‘ie echt wel heel gaaf is.

2
We sluiten af met As You Like It, een hele mooie, tijdloze wijnrode kleur die heel chique valt te noemen. Hij glanst mooi en dekt afdoende in twee lagen.

Eenmaal op de nagels zit de nagellak als een huis en begin de kleur pas na dag of vier af te bladderen. Hieraan merk je meteen dat je absoluut met een kwaliteitsmerk te maken hebt. Hoewel ik bij de roze tint drie laagjes nodig had totdat het helemaal naar mijn zin was, had ik bij de overige twee kleuren aan twee laagjes ruim voldoende. Het is zeker de moeite waard om even op de website rond te struinen, want het assortiment aan kleuren is heel breed en ik zag al dat er ook wat kortingen zijn op het moment.

De lakken die ik besproken heb zijn afgeprijsd van €13 per stuk naar €11,05 per stuk. Bezoek de webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Nicole
  07/12/2016

  Wat een mooie lakjes. Die middelste vind ik.gaaf.
  Nicole onlangs geplaatst…Stichting Baby Hope – Wat doe je met het kraampakket na de bevalling?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/12/2016

  Oeh, mooie lakjes!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…MYOMY My Paper Bag Long Handle ShopperMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  08/12/2016

  Ken dit merk helemaal niet. Vind Never Disagree heel erg stoer en mooi, die zou ik heel goed kunnen dragen. De andere twee spreken me minder aan.
  Carlijn onlangs geplaatst…Het leed dat pers events bezoeken heetMy Profile

 • Reageren
  Lizabeth
  02/01/2017

  Well I guess I don’t have to spend the weekend finruigg this one out!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.