Even van de radar geweest..

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er een aantal dagen geen artikelen online zijn gekomen. Het was hier de afgelopen week nogal chaotisch.

Als je zoals ik niet echt een vooruitwerker bent, dan moet er niet al teveel tussendoor komen wat de dagelijkse planning in de war zou kunnen schoppen. Dat gebeurde afgelopen week helaas wel.

Nadat James ruim vier dagen ziek was, werd ook ik door de griep geveld. Op zaterdagavond kickten de eerste verschijnselen in en pas woensdag tegen het einde van de dag voelde ik me wat beter.

Al die dagen heb ik niet gewerkt. Mán wat heb ik me lamlendig gevoeld. Niet alleen had ik te maken met de griep, maar ook met een teruglopende melkproductie, wat eveneens mijn aandacht nodig had. Ik wil daar eigenlijk nog een apart artikel over maken, maar lang verhaal kort: ik heb bijna twee dagen amper melk uit mijn borsten kunnen halen. Dit zorgde voor veel stress en verdriet, ik dacht namelijk écht dat ik het borstvoedingsavontuur naast me neer moest leggen. Zo had ik het niet bedacht, ik wil namelijk zelf mijn moment kiezen om te stoppen en niet daartoe gedwongen worden door een stom griepje. Mijn dagen bestonden dus vooral uit Isé veel aanleggen en kolven, en tussendoor als dat lukte wat te rusten.

Gelukkig werd ik op het nippertje beter voor een persreisje met Opel naar San Sebastián. Hier keek ik al lange tijd naar uit en ik schreef er zelfs een artikel over, omdat het echt even twee dagen voor mezelf zouden zijn. Donderdag en vrijdag was ik dus van huis en helaas had ik deze dagen geen artikelen meer op voorraad. Ik had gehoopt dit in het weekend goed te maken maar…

Toen ik terugkwam van dit tripje bleek mijn vriend de griep te pakken te hebben en op zaterdag begon ik ook weer ineens met overgeven. Van de ene ziekenboeg stuiterden we dus zo de andere in.

Afgelopen weekend hebben we dus maar gebruikt om wat aan te sterken, vroeg naar bed te gaan en onze kindjes de nodige aandacht te geven. Daardoor is het bloggen er niet van gekomen en dat is de reden dat ik qua content nu wat achterloop.

Wel heb ik bijna alle dagen gevlogd, dus alle ups en downs van afgelopen week zie je snel terug in mijn weekvlog. Als je je op mijn YouTube kanaal abonneert dat krijg je die als eerste te zien.

Het was in ieder geval lang geleden dat we met zijn allen zo beroerd zijn geweest. Gelukkig is Isé tot nu toe de dans ontsprongen (*klopt af*) en zijn alle zieken inmiddels weer beter.

Komende week hoop ik weer genoeg artikelen te kunnen schrijven.

Ben jij ook wel eens ziek geweest met het hele gezin?

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Eke
  26/03/2018

  Wat naar, Sanne! Hopelijk zijn alle virusjes nu weg en komt de lente en heb jij genoeg kracht en energie voor alles! Heb je wel een beetje genoten van je tripje?

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   26/03/2018

   Jaaa tripje was top!☺️

 • Reageren
  Yvonne
  26/03/2018

  Ja, je kunt echt gevloerd zijn bij echte griep; logisch dat er even niks uit handen kwam. Je gezondheid gaat te allen tijde voor hoor! Ik krijg vanzelf een melding, dus voel je vooral niet verplicht. Het is bovendien jouw blog dus bepaal je toch zeker zelf wel wanneer je iets post! 🙂 10 of 2 blogs in de week; ik ga niet weg. 😉 Fijn dat het weer beter gaat nu!
  Yvonne onlangs geplaatst…De d/dt-kwestie: nog een keer uitgelegdtMy Profile

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   26/03/2018

   Dankjewel Yvonne?

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  26/03/2018

  Blegh wat vervelend zeg!! Geheel begrijpelijk dat er geen artikelen online zijn gekomen. Fijn dat iedereen inmiddels weer beter is en ik ben erg benieuwd naar je verhalen uit San Sebastian.
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…NARS Highlighting PowderMy Profile

 • Reageren
  Marijke
  26/03/2018

  Gelukkig is dit achter de rug. Pffff lijkt me heel zwaar als iedereen ziek is en dan nog een baby om voor te zorgen. Nieuwe week nieuwe kansen.?

 • Reageren
  Sara
  26/03/2018

  Ahh balen zo allemaal in 1x. Maar ziek is ziek, kan je niets aan doen! Hopelijk zijn jullie er nu allemaal even vanaf!!

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   26/03/2018

   Laten we het hopen inderdaad! X

 • Reageren
  Karin
  26/03/2018

  Ha Sanne, balen zeg! Hoe gaat het nu met je met je melkproductie?

 • Reageren
  Lisette
  26/03/2018

  Beterschap!! Gelukkig heb je kunnen genieten van je tripje en hopelijk zijn jullie inmiddels allemaal weer beetje opgeknapt! Neem je tijd voor je herstel en je familie, is toch echt het allee belangrijkste!!
  Lisette onlangs geplaatst…BorstvoedingMy Profile

 • Reageren
  Francesca
  26/03/2018

  Wat een gedoe is dat altijd hè… Gelukkig niet allemaal tegelijk, maar leuk is het ZEKER NIET… Fijn dat je je weer beter voelt.

 • Reageren
  Anneleen
  26/03/2018

  Goed dat je even je tijd hebt genomen om te genezen en voor je gezinnetje te zorgen! Ik kijk alvast uit naar je komende blogjes! 🙂 X

 • Reageren
  Wilma
  26/03/2018

  Heel naar dat jullie allemaal zo ziek waren. Je zag er echt zo zielig uit op insta stories. Maar top dat je melkproductie weer op gang is gekomen!

 • Reageren
  Rachel
  27/03/2018

  Manlief en ik wisselen elkaar tot nu toe altijd af en de kinderen zijn eigenlijk nooit ziek. Maar al een dagje moe zijn is al een hel. De kinderen verwachten toch je aandacht en je moet wel.
  Wat goed dat je productie is teruggekomen. Ik heb er inderdaad op die manier een punt achter moeten zetten helaas.
  Rachel onlangs geplaatst…Weekly Diary #30 – MinivakantieMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  27/03/2018

  Heel herkenbaar! Peuter kwam hier anderhalve week geleden ook met griep naar huis van de creche en 2 dagen later had ik het ook te pakken. Van zaterdag tot vrijdag was ik zo lamlendig, echt in geen jaren heb ik me zo ziek gevoeld :s. Gelukkig zijn mijn man en de baby gespaard gebleven! Die zon mag echt gaan komen nu!
  Sandra onlangs geplaatst…Boekreview: Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.