Etos Sunny Breeze Eau De Toilette

Een budgetparfum dat ook nog eens zeer geschikt is om in de zon gedragen te worden. In dit artikel mijn mening!

De beautykenners onder ons weten allemaal wel dat het niet verstandig is om de zon in te gaan met een lading parfum op, gezien dit allergische reacties en zelfs pigmentvlekken kan veroorzaken. Ik los dat op door als ik in de zon ga enkel de plekken te besprayen die wat meer bedekt zijn, zoals achterin mijn nek waar mijn haar valt, of gewoon wat spuitjes aan te brengen op mijn kleding.

Toch zijn parfums die wel tegen een beetje zon kunnen bést handig in de zomer. Daar heeft dit parfum van Etos – naast haar voordelige prijs – een streepje mee voor. Sunny Breeze is volgens de beschrijving namelijk prima te dragen in de zon en zal geen reacties of uitslag veroorzaken.

In dit parfum vind je mix terug van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Een frisse geur dus die helemaal bij de zomer past. Ik heb niet een hele specifieke voorkeur qua geuren, uiteindelijk komt het altijd aan op hoe de geurnoten zich aanpassen aan mijn huid. De zuurgraad van je huid bepaalt hoe een geur zich bij jou ontwikkelt.

Dan de hamvraag: hoe ruikt ie? Eerlijk gezegd ben ik niet bijster enthousiast. De geur kan mij helaas niet helemaal bekoren. Hij is me te scherp, te ‘alcoholachtig’ en hij ruikt behoorlijk goedkoop op mijn huid. Grappig genoeg waren de reviews die ik tot dusver heb gelezen redelijk positief, dus zo zie je maar dat smaken kunnen verschillen en dat geuren echt bij iedereen anders ruiken. Ik durf dus zeker niet hardop uit te spreken dat dit parfum de plank misslaat (hoewel ik dat wel in eerste instantie dacht), want wellicht dat hij zich bij jou op de huid aangenamer ontwikkelt. Dat hoop ik in ieder geval!

Als ik je dan toch een tip mag geven voor een parfum van Etos eigen merk dat ik wél heel lekker vind dan is dat Dreamy Garden. Zelfde prijs en zelfde aantal ml.

Sunny Breeze is te koop voor €9,99 (50ml) bij Etos.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Femke
  18/08/2017

  Precies wat ik ook dacht. Ik had zo veel enthousiaste reviews gelezen dat ik besloot dat ik hem toch eens ging ruiken bij Etos. Ik had echt een compleet andere voorstelling bij deze geur. Helaas, dit is hem voor mij niet.
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. make-up producten ♡My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  18/08/2017

  Ik vind hem eerlijk gezegd bij mij wel echt heel lekker!! Sowieso is iedere parfum bij iedereen anders uiteraard.
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer CollectionMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.