Etos Elegant Touch Eau de Toilette

Etos timmert lekker aan de weg met haar parfums! Hoewel ik niet altijd gecharmeerd ben van de geuren die ze uitbrengen, moet ik zeggen dat ik de laatste toevoeging wel weer speciaal vind.

‘Elegant Touch’ is een warme geur die het beste tot zijn recht komt tijdens het najaar en in de winter. Hij opent vrij heftig: zoet, bloemig en tegen het zeperige aan. In eerste instantie vind ik de geur wat ‘ouwelijk’ maar enkele momenten later, als de geur ietwat is uitgewasemd, kan ik het pittige karakter van deze geur steeds meer waarderen.

Topnoot: Powdery accord // Hartnoten: Rose, Jasmine, Orange Blossom // Basisnoten: Cedarwood, Musk & Tonka boon.

De geur ruikt doordat ‘ie een tikkie zwaar is vrij chique, en dat is ook precies hetgeen mij aanspreekt. Verwacht geen frisse en fruitige geur maar eerder een zoete, zwaardere geur met veel karakter. Don’t overspray it in ieder geval! Je zal met deze geur al gauw een wolk om je heen spreiden. Dit ‘wolkje’ wil je graag subtiel houden. Hij is poederig, bloemig en muskachtig. Het is een geur voor de zelfverzekerde vrouw die haar mannetje staat, maar die overduidelijk ook een lieve en zachte kant heeft.

Zou ik het aanraden als een geur die je iedere dag naar kantoor kunt dragen? Nee, dat niet. Daarvoor is ‘ie too much. Dat bedoel ik echter niet negatief. Sommige geuren lenen zich er nu eenmaal beter voor om dagelijks gedragen te worden dan anderen. Ik zou wel voor deze geur kiezen als je een avondje uitgaat, een lekkere smokey look draagt en indruk wilt maken met je parfum.

Na een volle twee uur vind ik de geur op haar lekkerst. Dan is het meest pittige randje eraf en blijft er een zoet en sensueel aroma over.

De nieuwe Etos geur kost €9,99.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  25/10/2017

  Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar de geur!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Miss Sporty Crazy Me MascaraMy Profile

 • Reageren
  Liset
  26/10/2017

  Leuk dat er weer een nieuw geurtje is uitgebracht! Ik ben over het algemeen heel tevreden over Etos parfums. Zelf ben ik niet zo van het poederige en musk, maar wie weet ;).
  Liset onlangs geplaatst…Mijn doel om presentatrice te wordenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.