Etos Brow Pomade in Taupe

Etos timmert lekker aan de weg met hun beautyproducten en ik moet dan ook altijd even neuzen als ik in de buurt ben. Dit keer viste ik de gloednieuwe Brow Pomade uit het schap.

Als het om wenkbrauwproducten gaat ben ik nooit uitgetest. Hoewel ik inmiddels een aardige voorkeur heb ontwikkeld voor de Catrice Eyebrow Stylist omdat deze qua kleur uitstekend matcht, sta ik zeker open voor nieuwe varianten wenkbrauwproducten. Ik vind het leuk om met de vorm en kleur van mijn wenkbrauwen te spelen en dus ook met verschillende soorten producten. Dat kan een potlood zijn, een poeder of een pomade. Potloden zijn fijn omdat ze heel precies werken maar minder omdat je ze moet slijpen, poeders creëren een hele natuurlijke brow maar hebben wel als nadeel dat ze wat sneller vlekken en pomades zijn ideaal voor het maken van strakke wenkbrauwen maar mijn ervaring is dat deze potjes relatief snel uitdrogen. Alles hep dus zo z’n voor- en z’n nadelen!

De verpakking vind ik niet zo heel boeiend, gewoon rechttoe, rechtaan. Hij voelt ook niet mega stevig. In de dop zit een kwastje verscholen, eentje waarvan de vorm mij niet direct aanspreekt. De haartjes zijn niet zo stijf en ze zijn een beetje afgerond, terwijl ik liever een wat rechter kwastje zie met stugge, korte haartjes.

Er zijn in totaal (volgens mij) drie kleuren te krijgen, eentje donkerder dan deze en eentje lichter dan deze. Wat voor mij van belang is, is dat de kleur een koele ondertoon heeft en niet te warm afsteekt bij mijn assige wenkbrauwen.

Ik breng hem het liefst aan met een eigen kwastje, dat wel, maar buiten dat ben ik vrij enthousiast over dit product. De kleur is volgens mij vrij universeel. Bij mij is ‘ie nog een tikkie aan de warme kant. Ik vermoed wel dat deze pomade net als de anderen waar ik al eens mee gewerkt heb op een gegeven moment uitdroogt, maar dan schijn je te kunnen verhelpen met een drupje olie.

De pigmentatie vind ik erg goed. Ik krijg het product prima uit het potje en hij pakt goed op mijn huid. Omdat ik veel haartjes heb is het soms wel wat lastig om een strakke lijn te maken. Met mijn kwastje dat ik gebruik uit de L’Oreal Extatic Brow Pomade gaat het aanbrengen echter zonder al teveel moeite. De kleur is niet zo assig als ik had gehoopt, maar ik vind het ook niet onnatuurlijk staan. Aan het einde van de dag zit het product nog perfect in mijn wenkbrauwen. Ik heb geen aanvullende wenkbrauwen gebruikt. De Brow Pomade van Etos is met zijn €3,99 lekker betaalbaar.

Nu verkrijgbaar bij Etos.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Liset
  28/02/2018

  Wauw, dit is wel een hele fijne budgetvariant van de dure pomades! Deze kleur zal iets te licht voor me zijn, maar ik ben nu al benieuwd naar de andere kleuren. Ik moet toch vandaag naar de Etos, dus ik ga even rondkijken :).
  Liset onlangs geplaatst…Vakantie plannen | Op autovakantie naar Schotland?My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  28/02/2018

  Wow, zo op de foto vind ik je deze heel mooi staan hoor.
  En wat heb je op je lippen hier? Ook heel mooi namelijk, ik hou van zo’n matte nude kleur.

 • Reageren
  Marit
  28/02/2018

  Wat een goede tip! Maandag gaan wij trouwen en ik ga mijn moeders make-up doen. Zij heeft heel weinig haartjes, dus ik denk dat dit een perfect product is voor haar in plaats van een potlood!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  28/02/2018

  Wow, ik vind het resultaat wel echt heel erg mooi!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn huidverzorging tijdens de wintersportMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  28/02/2018

  Goed resultaat! Ik heb een paar Anastasia dipbrows en met een druppeltje olie zijn ze inderdaad weer lekker crèmig. Onlangs heb ik een fijne dupe ontdekt: Freedom dipbrow/pommade. Samen met een wenkbrauwkwastje en borsteltje in 1 van Nyx, vind ik dit een heel fijne combi. Deze van Etos lijkt in de buurt te komen!

 • Reageren
  Danielle
  28/02/2018

  Wat ziet deze er goed uit zeg! En ook nog eens een super prijsje. Ik ga zeker eens kijken of ze een passende kleur voor mij hebben.
  Danielle onlangs geplaatst…Review: Essence All About Matt Fxing PowderMy Profile

 • Reageren
  Lieke van Veen
  01/03/2018

  Ziet er mooi uit, maar ik vind het altijd zo lastig om die kleuren zelf in te schatten omdat ik best donkere wenkbrauwen heb, maar wil het ook weer niet zwart hebben.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reageren
  Bianca
  05/03/2018

  Ziet er goed uit! Ik heb zaterdag ook een exemplaar gekocht (alleen andere kleur), ben heel benieuwd x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | ESSENCE TREND EDITION HAPPY KAWAIIMy Profile

 • Reageren
  Bertine
  05/03/2018

  oh ziet er goed uit! goedkoop!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.