Estee Lauder Ideal Light Brush-on Iluminator

DSC_0082

Wallen en donkere kringen, dat zijn de twee dingen die mij het meest ergeren in mijn gezicht (al vind ik pukkels natuurlijk ook niet leuk). De beste manier om dit te camoufleren is met een concealer. De meeste concealers werken voor mij niet goed omdat ze teveel in mijn lijntjes gaan zitten, maar de Estee Lauder Ideal Light Brush-on illuminator leek mij wel wat! Vandaag review ik ‘m voor jullie.

De concealer heeft een applicator in de vorm van een soort kwastje. Hiermee kun je hier precies te werk gaan onder je ogen of op andere kleine plekjes die wat extra dekking kunnen gebruiken. Ik heb goede ervaringen met dit soort applicators.

DSC_0088Om wat concealer uit de huls te krijgen draai je een paar keer aan de onderkant van de pen. Je moet echt wel even een paar keer draaien voordat er de eerste keer concealer uit komt. Je hoeft niet bang te zijn dat je er ineens dikke klodder uit schiet, het gaat heel geleidelijk. Het kwastje zal zich langzaamaan vullen met concealer.

DSC_0090Het verschilt heel erg wanneer ik concealer nodig heb. Meestal wanneer ik niet goed slaap of veel alcohol drink dan uit zich dit in ellende rondom mijn ogen. Toen ik deze foto maake was ik goed uitgerust. Echt hele donkere kringen zie je dus niet. Wel is er wat roodheid te bespeuren en een iets donkerdere kleur richting de ooghoeken. Ik vind het mooier als de kleuren overal hetzelfde zijn en daarom gebruik ik concealer.

concealer collageIk ga als volgt te werk: ik ik stip een klein beetje concealer onder mijn ogen met het borsteltje. Ik veeg dit precies waar ik het wel hebben. Vervolgens gebruik ik mijn vingers om de concealer goed in mijn huid te kloppen.

DSC_0091

DSC_0093En dit is mijn oog na de concealer. Je ziet een hele mooie egale kleur onder mijn ogen, de roodheid is verdwenen en ook van het kleurverschil is weinig meer te zien. De concealer is heel vloeibaar en gaat daarom niet in je lijntjes zitten.

DSC_0095Ik heb de concealer heel zachtjes richting mijn wangen uitgewerkt. Je kunt precies zien waar ik gestopt ben, daar wordt het namelijk weer wat roder.

DSC_0098Hier zie je links mijn oog zonder concealer en rechts met. Een duidelijk verschil he?

collage concealer 3Het resultaat is een hele subtiele dekking onder je ogen, voor een frisse en verhelderende oogopslag.  Ik vrees dat deze concealer niet genoeg dekking biedt voor echt heftige kringen, maar voor een dagelijkse dekking werkt hij uitstekend. Ik heb de lichtste kleur – Light. Behalve onder je ogen kun je hem ook bij de rode plekjes rondom je neus aanbrengen.

De Estee Lauder Ideal Light Brush-on illuminator is te verkrijgen bij de luxere parfumerieen en kost rond de €27,95.

Wat denken jullie?

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Raounak
  09/04/2014

  Ziet er goed uit!!! Ik zelf gebruik die van Yves saint Laurent, ook super fijn!

 • Reageren
  Fabiënne
  09/04/2014

  Mooi! Maar wel een beetje prijzig voor het effect.

 • Reageren
  Sanne
  09/04/2014

  Nice! Zelf vind ik de producten van YSL altijd heel fijn.

 • Reageren
  Beautydagboek
  13/04/2014

  Ik vind het effect heel mooi! Ik heb ook altijd dat (goedkope) concealers in de lijntjes trekken, maar ik gebruik nu al jaren die van Clinique en die is ook supergoed. Goede review!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.