Essie Lounge Lover lentecollectie 2016 | swatches

Het doet gewoon iets met me, het zien van deze übervrolijke kleurtjes en nóg meer het idee om ze ook daadwerkelijk op mijn nagels te dragen.

De Essie Lounge Lover Spring collection 2016 bevat 6 uiteenlopende lakjes die de geest van de lente in Palm Beach, Florida weerspiegelen. Er zit van alles bij. Ik laat ze je stuk voor zien op eentje na; ik heb er vijf ontvangen.

3

In principe dekken de meeste lakken al na één enkel laagje bijzonder goed, maar voor de foto’s heb ik steeds twee laagjes gebruikt. Dit houdt ook langer.

4

purple

Shades on. Een frisse lilatint. Apart en opvallend. Ik heb nog niet vaak een dergelijk kleurtje gezien, sterker nog, ik heb hier nog geen enkele van in mijn – inmiddels over de honderd tellende – nagellakcollectie.

roze

Lounge lover. Koraalroze. Enerzijds fel maar toch ook weer niet. Een super vrouwelijk en vlot kleurtje die uitermate geschikt is voor het zonnige seizoen.

zalmroze

High class affair. Een bescheiden nude-abrikooskleur. Zacht, elegant en volwassen. Ik draag zelf nauwelijks dit soort kleurtjes maar ik moet zeggen dat het me toch wel aanspreekt, zeker nu ik de foto weer zo zie.

5

groen

Off Tropic. Mysterieus donkergroen. Dit kleurtje heeft mij echt verbaasd in positieve zin. Ik wist eerst niet zo goed wat ik van deze mosgroene kleur moest denken, maar ik vind ‘m ontzettend cool en hoewel deze kleur niet meteen lente uitschreeuwt, vind ik wel dat ‘ie een soort frisheid uitstraalt.

groenblauw

Pool Side Service. Laten we eindigen met mijn favoriet uit de collectie. Het is blauw, maar dan anders. Een kleur die kracht uitstraalt! Mijn ogen worden de hele dag naar mijn nagels toe getrokken als ik dit vriendelijke doch stoere kleurtje op mijn nagels draag. En oh, wat lakt deze fijn!

Alle kleurtjes zijn geschoten bij daglicht dus je kunt ervan uitgaan dat ze exact overeenkomstig de werkelijkheid zijn. Ik vind de collectie ontzettend gevarieerd, speels en tegelijkertijd volwassen. Er zit geen enkel mwah-kleurtje bij en ze lakken allemaal bijzonder goed.

De Essie lakjes kosten €9,99 per stuk en zijn vanaf maart te krijgen bij verscheidene drogisterijen zoals Etos en DA maar ook online. Tevens zijn de kleuren al te krijgen bij TheMakeUpSpot, klik daarvoor op onderstaande links:

Essie Lounge Lover
Essie High Class Affair
Shades on
Essie Off Tropic
Essie Pool Side Service

Welke is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reageren
  Channa
  25/02/2016

  Oh heerlijk die lekkere vrolijke kleurtjes. Vind ze allemaal wel erg leuk!
  Channa onlangs geplaatst…Shoplog: Lidl & HoogvlietMy Profile

 • Reageren
  Dorien
  25/02/2016

  Eddie blijft groot favoriet en ook deze kleuren zou ik ook zo allemaal aan mijn collectie toevoegen!
  Dorien onlangs geplaatst…12X DE GROOTSTE AFKNAPPERS TIJDENS MIJN EERSTE DATEMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  25/02/2016

  Heelijk, al die kleurtjes! De koraalroze en de nude-abrikoos kleuren spreken mij het meeste aan! Toch vind ik eigenlijk alle kleuren wel erg mooi en fris voor aankomend seizoen!
  Myrthe onlangs geplaatst…TAG: LentekriebelsMy Profile

 • Reageren
  Dorien
  25/02/2016

  Eddie = Essie bedankt autocorrect!
  Dorien onlangs geplaatst…12X DE GROOTSTE AFKNAPPERS TIJDENS MIJN EERSTE DATEMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  25/02/2016

  Oh my die eerste drie kleurtjes zijn favoriet! IK WIL LENTE!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het beste in iemand vinden. Een lastige opgave.My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  25/02/2016

  Ik vind de laatste twee, Pool Side Service en Off Tropic, echt heel mooi. Iets minder lente dan de overige, maar ik ben niet zo heel erg van dat soort zoetere kleurtjes. Pool Side Service ga ik ZEKER opzoeken in de Etos, I love it.

 • Reageren
  Marloes
  25/02/2016

  Wat een heerlijke kleurtjes zijn dit! Vooral de lila tint is erg mooi <3

 • Reageren
  Dionne
  25/02/2016

  Oei! Wat een mooie kleuren! Vooral die donkere!
  Dionne onlangs geplaatst…A postcard from KitzbühelMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  25/02/2016

  Die bovenste lila kleur is mijn favoriet! Heel leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Fotoverslag & Shoplog: De Negenmaandenbeurs – Wat een mensenmassa!My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  25/02/2016

  Wat een leuke collectie! Essie doet het wat mij betreft altijd goed en dat is deze keer geen uitzondering. De pastelkleuren spreken mij het meeste aan, maar dat is dan ook omdat ik wel weer heel erg uitkijk naar de lente :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Catrice Blush Artist Shading Palette (nieuwe collectie)My Profile

 • Reageren
  Leonie
  25/02/2016

  Wat een mooie kleurtjes! Ik heb zo’n soort gelijk paars kleurtje op nu.. Lekker lente achtig al!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #8 – Week 16My Profile

 • Reageren
  Desirée
  25/02/2016

  Jaaa, heerlijke collectie he? Ik vind Lounge Lover en Pool Side Service geweldig <3
  Desirée onlangs geplaatst…Natural Beauty | Massada skincare productenMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  25/02/2016

  Stuk voor stuk prachtige kleurtjes! Al vind ik Lounge Lover echt heel mooi!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Carmex Strawberry Lip BalmMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  25/02/2016

  Ik vind alle kleurtjes zo mooi! Maar Lounge Lover is wel echt mijn favoriet! Zeker weten aanschaffen 🙂

 • Reageren
  Eva
  25/02/2016

  Oh Pool side service wil ik hebben! Tip: deze week 30% korting op essie bij Etos 🙂

 • Reageren
  Anneleen
  25/02/2016

  Wat een mooie kleurtjes!
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  03/03/2016

  Stuk voor stuk mooie kleurtjes! Die blauwe is mijn favoriet! Ik hou echt van die kleur blauw. En wat dekken ze mooi zeg.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.