Essie Fall 2017 Collectie

De nieuwe essie herfstcollectie belichaamt de rebelse geest van de jaren ’90 met kleuren die variëren van lichtroze tot knallend donkerpaars.

Al vrij snel zag ik dat het essie wederom gelukt is om een veelzijdige collectie neer te zetten met een hoop kleuren die niet alledaags zijn. Oei wat werd ik nieuwsgierig toen ik deze nieuwe tinten binnenkreeg!

Wat mij betreft is de kwaliteit van essie-nagellak ongekend en ook dat is een reden dat ik een mega grote fan blijf van het merk. Laten we de kleuren eens nader gaan inspecteren.

Saved by the belle. Roze, en wat voor één! Opvallend, maar toch zacht en lieflijk. De dekking is subliem; eigenlijk had ik maar een enkel laagje nodig maar omdat ik nu eenmaal graag een dubbele laag draag, heb ik dat hier ook aangebracht.

As if! Hoewel ik doorgaans niet heel vaak blauw op mijn nagels draag, vind ik het toch altijd weer verrassend leuk als het er eenmaal op zit. Deze ‘poederblauwe’ kleur is erg catchy en fris. Dekt in twee laagjes.

Mixetaupe. Wit is natuurlijk altijd goed, zéker als ‘ie ook nog lekker dekt. En dat doet deze hoor. Het is een warme ivoorkleur met een ieniemienie hintje roze (ideaal voor een bruiloft zou ik zeggen!) Voor het mooiste resultaat breng je twee laagjes aan.

Girly grunge. Wat een spannend tintje is dit! Een echte statement lak. Ik zou dit zo dragen in combinatie met een stoer leren jack en biker boots. 1 laagje geeft al een waanzinnig effect, laat staan twee.

Dressed to the nineties. Deze heeft iets speciaals! Het is een donkerpaarse kleur met een spoor van blauwgroene shimmer. Ook voor deze lak geldt weer dat ‘ie keurig dekt in 1 laag, maar voor een optimaal kleurresultaat zou ik dan toch weer voor twee gaan.

Knee-high life. Het is dan misschien niet de meest bijzondere kleur, toch snap ik ook wel weer dat essie voor een mooie donkerroze/rode tint heeft gekozen in een herfstcollectie. Het past gewoon! Breng hier twee lagen van aan voor de perfecte dekking.

Hieronder nog een opsomming van alle lakken:

Wauw, wat een topkleuren weer in deze collectie. Ik denk dat ik in tijden niet zo enthousiast ben geweest over een selectie nagellakken van een bepaald merk. Ik zou alle kleuren stuk voor stuk dragen! Mijn favoriete is… ai wat moeilijk! Ik denk dat ik dan toch voor de bijzondere ‘Dressed to the nineties’ ga.

Essie is te koop bij verschillende drogisterijen voor €9,99 per lak. De collectie is reeds verkrijgbaar.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Femke
  24/08/2017

  Ik vind alle kleuren ontzettend mooi. Ik ben ook fan van de lakjes van Essie en al deze kleuren zou ik willen hebben.
  Femke onlangs geplaatst…Q&A: ’17 #3My Profile

 • Reageren
  Eveline Fleur
  24/08/2017

  Woww wat een mooie collectie! Essie nagellak blijft inderdaad super goed zitten (love it)! Prachtige collectie zo op de rand van de zomer en begin van de herfst. De eerste 3 zijn perfect voor nu en de laatste 3 zijn prachtig voor de herfst. Ik kan niet kiezen! <3
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Waarom je af en toe een stap terug moet doenMy Profile

 • Reageren
  irma
  24/08/2017

  Wat een geweldige collectie zeg! Die lichtblauwe is nu al mijn favoriet!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  24/08/2017

  Jeeetje, wat een geweldige kleuren!!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Me time-momentjes: 4 Selfcare-tipsMy Profile

 • Reageren
  Jana
  21/08/2018

  Hoi Sanne,

  Ik zou graag willen weten hoe de roze nagellak heet?

  Alvast dank.

  Liefs,
  Jana

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.