Essence Sunclub 2 in 1 bronzing powder 20 Sunset

COVER sunclub

Aan mijn niet al te bescheiden blush en bronzer stash voegde ik onlangs een nieuwe parel toe! Deze keer een combinatieproduct: De Essence Sunclub 2 in 1 bronzing powder, die zowel voor een contour als voor een frisse blos op je gezicht moet zorgen. That’s how ik like it!

Toen ik nog niet zo vaak blush gebruikte, deed ik altijd gewoon een beetje bronzer op mijn gezicht en dat was het. Nog steeds vind ik alleen bronzer op mijn gezicht erg mooi. Het is nooit een kleuroverload en het oogt erg natuurlijk. Bovendien lijk je meteen een stuk bruiner, en ik houd nu eenmaal van bruin.

DSC_2813

Toen ik dit 2-in-1 product van Essence zag liggen had ik meteen het idee dat dit iets voor mij zou zijn. Er lagen twee versies, eentje die in plaats van een blush ook over een highlighter beschikte en deze. Deze sprak mij meer aan juist vanwege de combinatie blush/bronzer. Dat zie je wat minder vaak dan highlighter/bronzer.

DSC_2820

DSC_2826

DSC_2827

Het doosje vind ik super stevig aanvoelen en ik vind de algehele uitstraling van het product heel meisjesachtig en lief. Het patroontje maakt het product nog leuker voor in je stash.

IMG_7055

De swatches zijn van links naar rechts genomen dus eerst zie je vooral de blush, de tweede swatch is een mengeling van de twee en rechts overheerst de bronzer. De kleuren spreken me echt heel erg aan en ik vind dat er een hele fijne hoeveelheid product vanaf komt.

Eerst een paar foto’s van mijn kale, blote huidje. Nou ja, er zit wel een beetje foundation op natuurlijk.

DSC_2841

DSC_2842

En dan nu waar het allemaal om draait: de blush op mijn gezicht aangebracht. Ik heb ervoor gekozen om het product gemengd op mijn huid aan te brengen, zodat het nooit te fel of te bruin kan zijn.

blush 2

blush

Oh wauw mensen, wat een mooi effect op mijn huid! Dit is PRECIES wat ik wil van een blush, love it! Het is een hele warme kleur, dus eigenlijk alleen geschikt voor dames die al een beetje gebruind zijn. Bij een witte huid gaat dit waarschijnlijk vloeken.  Ook Martine van LiveLifeGorgeous testte deze blush, zij heeft een witte huid en zij was wat minder enthousiast over deze kleur. Hier kun je zien hoe het product op haar huid staat.

Anyway, ik ben er in ieder geval erg over te spreken en ik denk dat deze kleur ideaal is voor mijn huid. Het perfecte 2-in-1 zomerproduct als je niet én een blush én een bronzer wilt meenemen. De prijs van dit lieverdje is 3,59,-.

Wat denken jullie ervan? Vind je dit een mooie kleur?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  28/07/2015

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel had verwacht van deze blush/bronzer, maar hij staat je verrassend mooi! Dit zou ook zeker een kleurtje voor mij zijn.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…4 Leuke bloggers en YouTubers die het ontdekken waard zijn!My Profile

 • Reageren
  Bianca
  28/07/2015

  Waauw! Dat had ik ook zeker niet verwacht, het staat je echt prachtig!
  Bianca onlangs geplaatst…5x Hoe je je verjaardag ook kunt vieren!My Profile

 • Reageren
  Lindy
  28/07/2015

  Wauw staat je super!! Op welke gedeeltes van je gezicht heb je het aangebracht?

  • Reageren
   La VieSagista
   28/07/2015

   Hi Lindy, ik heb de focus op mijn jukbeen gelegd, en dus niet zozeer aan de voorkant van mijn wangen. Door het product op mijn jukbeen aan te brengen, lijkt mijn gezicht smaller.

 • Reageren
  Kirsten
  28/07/2015

  Aah hij ziet er echt prachtig uit zeg! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik ben nog wel eens een klunsje met mijn blush en bronzer en voor ik het weet is mijn hele wang bedekt. Dit is een handige optie als ik het wat subtieler wil!
  Kirsten onlangs geplaatst…MIJN VERBLIJF IN ZUID-FRANKRIJKMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  28/07/2015

  WOW.

  Heel gaaf. Moest trouwens echt lachen om mijn kale, blote huidje. Nou ja, er zit wel een beetje foundation op natuurlijk”.

  Het resultaat is heel erg mooi dit had niet verwacht.
  Nesrin onlangs geplaatst…Filmpje: Naar de kapper Turkish style (ontharen met draad & Bert wenkbrauwen)My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  28/07/2015

  Wat een mooierd! Je gezicht leeft er helemaal van op. Helaas voor mij geen goede kleur, want ik ben heel erg bleek.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Natriumarme producten in de test deel 6My Profile

 • Reageren
  Malou
  28/07/2015

  Wauw, heel mooi!
  Malou onlangs geplaatst…GRAPPIGE ZOEKWOORDEN EN MEEST GELEZEN ARTIKELENMy Profile

 • Reageren
  martina
  28/07/2015

  de kleur staat je erg goed zeg!

 • Reageren
  Joy
  28/07/2015

  Wauw hij is echt heel erg mooi, heb hem zien liggen maar twijfelde om hem mee te nemen, nu ik dit zie krijg ik wel spijt dat ik hem niet meegenomen heb.
  Joy onlangs geplaatst…NEW IN #4My Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  28/07/2015

  Wauw wat een mooie budget blush! Staat je erg goed!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Mijn M.A.C. lippenstift stashMy Profile

 • Reageren
  Mandy
  29/07/2015

  Prachtig. Deze moet ik eigenlijk ook hebben maar heb net een hele lading ingeslagen. Zonder jouw review had ik m niet gekocht maar nu ga ik toch maar weer even naar Kruidvat! Thnx!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.