Essence Longlasting Lipsticks

Longlasting cover

Vanuit uit mijn vakantieadres in Frankrijk gepost – Ik wist het toch weer voor elkaar te krijgen om twee lipstickkleuren te vinden die ik (volgens mij) nog niet in mijn bezit had: Coral Calling en Adorable Matt, beide van Essence.

De Longlasting lipsticklijn van Essence ken ik al een hele poos en geregeld neem ik een exemplaar mee om te testen. Ze zijn nu eenmaal erg goed gepigmenteerd en mijn ervaring is dat ze ook nog best een tijdje op je lippen blijven zitten.

DSC_2872

DSC_2875

Een leuke toevoeging aan deze lipsticks vind ik het logo dat aan de bovenkant is gegraveerd. Geeft toch een beetje een luxe uitstraling aan deze lipsticks die verder niet heel boeiend zijn qua lay out. Op zich niks mis met zwart, maar de huls zou steviger kunnen.

DSC_2878

DSC_2880

DSC_2883

Het was toch nog best moeilijk om het verschil tussen de twee lipsticks op camera vast te leggen. In ieder geval is Coral Calling een koraalkleurige tint, maar niet heel erg fel. Ik denk dat het best voor een nudekleurtje door zou kunnen gaan, in ieder geval op mijn lippen, want die zijn al best rood van zichzelf waardoor dit soort tinten vaak wat zwakker uitpakken. Adorable Matt is echt lekker rood, een beetje bloedrood zou ik ‘m omschrijven. De naam doet vermoeden dat het om een matte tint gaat, maar dit pakt absoluut niet zo uit op mijn arm. Jammer.

Lipstick Collage

Eenmaal op mijn lippen aangebracht zie je dat de koraalkleur inderdaad een beetje zwakjes pakt. Een beetje uitstralingsloos zou ik haast willen zeggen. Sommigen zullen de kleur misschien wel mooi vinden, maar ik houd van iets meer sprekende lippen. Het is een goed alledaags kleurtje als je verder niet zoveel sjeu aan je mond wilt. Adorable matt, vind ik, ondanks dat hij niet matt is, heel erg mooi. Ik krijg er misschien een wat hardere uitstraling van, maar wel heel ‘powerful’. Toch net iets meer mijn ding denk ik!

De lipsticks blijven, zoals ik al eerder zei, best lang op je lippen. In ieder geval langer dan ik van te voren verwachtte. Ze overleven een maaltijd en drankjes tussendoor en dat vind ik al heel wat!

De lipsticks kosten 2,39,- per stuk.

Welke vind jij het mooist?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reageren
  Kelly Caresse
  01/08/2015

  Wat een mooie lipsticks! Ik vind beiden erg mooi en zou ze allebei zou dragen. Fijne vakantie gewenst!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Confession: Onverwacht bezoekMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  01/08/2015

  Geniet lekker van je vakantie! En de kleurtjes staan je beide erg mooi! Ik heb ze ook 🙂
  Marloes onlangs geplaatst…Mallorca Plog #1: Alcudia, Dagje Formentor, Pizza & GenietenMy Profile

 • Reageren
  Rosanne
  01/08/2015

  Ik vind beide ontzettend mooi maar vind de adorable matt jou toch net iets beter staan!
  Een hele fijne vakantie in Frankrijk 🙂

 • Reageren
  Dionne
  01/08/2015

  Die rode vind ik best mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Ik heb een enkele reis Barcelona geboekt!My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  01/08/2015

  Adorable Matt! Wat een fijn prijsje ook. Fijne vakantie!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 26 juli – 1 augustusMy Profile

 • Reageren
  Japke
  01/08/2015

  Ik heb zelf de Coral Calling. Ik vind het een erg draagbare kleur! Dat verschilt natuurlijk heel erg per persoon.
  Japke onlangs geplaatst…Summer Holiday in ItalyMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  01/08/2015

  De koraalkleur staat je heel erg mooi Sanne! Ik snap je punt dat de rode je iets harder maakt, dat heb ik ook altijd met die kleur (één van de redenen dat ik het ook haast nooit draag), haha. Verder ben ik altijd heel blij met de Essence kleurtjes!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Outfit + make-up Ralph Lauren Store openingMy Profile

 • Reageren
  Malou
  01/08/2015

  Ik vind de rode echt heel mooi!
  Malou onlangs geplaatst…DE LOEDERMOEDER TAGMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  01/08/2015

  Vanaf mijn ligstoel aan het strand geschreven 😉

  Ik vind Adorable Matt mooi de andere lipstick is mij te flauw. Top dat ze langer blijven zitten en dit voor fijn prijsje.
  Nesrin onlangs geplaatst…Confessions: Insmeren, zon & huidMy Profile

 • Reageren
  Joy
  02/08/2015

  Geniet lekker van je vakantie. Ik vind je ze allebei wel mooi staan maar als ik moest kiezen ga ik toch voor de rechter foto met rode lippen, vind ik meer spreken bij je.
  Joy onlangs geplaatst…Nieuwe baanMy Profile

 • Reageren
  Eline
  02/08/2015

  Ik vind de rode je echt heel mooi staan!
  Eline onlangs geplaatst…Shoplog: Name ItMy Profile

 • Reageren
  Jana
  02/08/2015

  Coral Calling heb ik zelf ook en ik merk dat ik hem eigenlijk amper gebruik. Ik vind dat hij me niet zo mooi staat!
  Jana onlangs geplaatst…KIKO Shoplog LilleMy Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  03/08/2015

  Voor mijn huid links! Ga eens even neuzen daar 🙂
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Model Interview: Patty Luijt (De Boekers)My Profile

 • Reageren
  Marleen
  03/08/2015

  Ik vind de koraalkleur het mooiste!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.