Review: Essence Longlasting Lipsticks

lipstick 2

Soms ontdek je wel eens producten waarvan je denkt ‘dit had ik veeeeeeel eerder moeten hebben!’. Dat heb ik met de Longlasting Lipsticks van Essence. Waarom? Dat ga ik je in deze review precies vertellen en laten zien.

De Essence Longlasting Lipsticks zijn beauty’s om te zien. Ze zitten verpakt in een stijlvolle, maar simpele zwarte huls en het gekleurde randje geeft aan met welke kleur je te maken hebt. De lipsticks zitten al een tijdje in het assortiment maar waren me, waarom weet ik ook niet, nooit eerder opgevallen. Met de Kruidvat 1+1 actie besloot ik ze een kans te geven en nam ik drie kleuren mee: nr. 04 – On the catwalk, nr. 07 – Natural beauty en nr. 10 – Cotton Candy.

lipstick 1

Hier zie je de swatches van respectievelijk Natural Beauty, On the Catwalk en Cotton Candy.

lipstick 7

De pigmentatie is zoals je ziet verbazingwekkend goed. Natural Beauty is zoals de naam al doet vermoeden een hele natuurlijke tint. Hij neigt naar nude, maar ook weer niet té. On the Catwalk is een donkere kleur, maar niet heel heftig. Ik vind de kleur moeilijk te omschrijven want het is niet echt felrood, maar ook niet per se dieprood. Ik zou zeggen een natuurlijke, dieprode kleur. Cotton Candy is felroze en doet me denken aan Mac Pink Nouveau.

lipstick 8

lipstick 9

Dit is Natural Beauty. Hij maakt mijn lippen zacht van kleur en geeft ze een mooie, natuurlijke glans. De lipstick voelt erg prettig en romig aan op mijn lippen en geeft ze een subtiele glans.

lipstick 10

lipstick 11

On The Catwalk in ongetwijfeld mijn favoriet van de drie. Helemaal een Sanne-kleur dit. Ik voel me sexy met deze rode kleur op, terwijl hij absoluut niet ordinair is! Zoals je ziet heeft hij een subtiele glanzende finish.

lipstick 12

lipstick 13

Cotton Candy is een barbieroze kleur en vrij heftig. Ik houd ervan! Helemaal leuk voor naar een festival. Er zit een zachte glans overheen, net zoals bij de andere twee.

Ik ben helemaal blown away door de super kwaliteit van deze lipsticks. En dat voor slechts €2,39! Ik zou zeggen grijp je kans als je in de buurt van een Kruidvat filiaal bent, want deze kunt je echt niet laten liggen.

Spreken de lipsticks jullie aan?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Yvet
  15/05/2014

  Super!! Ben al zo lang op zoek naar een mooie en betaalbare lipstick! Ga meteen naar de Kruidvat haha

 • Reageren
  marijn
  15/05/2014

  Ze zijn echt super! Heb er zelf ook een aantal. Ik gebruik ze altijd met plezier. Deze kleuren had ik nog niet gezien, vind ze erg mooi! Ga ze zeker halen

 • Reageren
  Michelle
  15/05/2014

  Ik heb zelf de cotton candy maar hij misstaat een beetje als ik in de zomer iets bruiner ben in mn gezicht… Verder is hij heel fijn vind ik!

 • Reageren
  Beautydagboek
  15/05/2014

  Ik hou ook erg van deze lipsticks! Zelf heb ik Natural Beauty en On the catwalk ook. Grappig om te zien dat de kleuren bij jou weer heel anders uitpakken. Natural Beauty is bij mij minder roze en On the catwalk iets oud rood 🙂

 • Reageren
  Oum Feerozah
  28/05/2014

  Ik snap helemaal waarom on the walk jou favoriet is hij staat je beeldig.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.