Essence Frame 4 Fame single lashes mix

DSC_2933

Nepwimpers maken je ogen net wat sprekender en spannender, althans, als je goede exemplaren hebt. Vele nepwimpers zijn alsnog veel te ‘nep’ en zitten bovendien niet lekker. Een alternatief zijn de wimperplukjes, die je tussen je eigen wimpers aanbrengt. Ik test de Essence Frame 4 Fame single lashes.

Een jaar geleden ontdekte ik de nepwimperstukjes van Essence. Wat een uitvinding! In de verpakking vind je vier verschillende lengtes wimperplukjes. Er zitten een stuk of zes haartjes per plukje. Ook zit in de verpakking een tubetje lijm.

DSC_2938

DSC_2937

Je kunt zelf bepalen hoeveel plukjes je aanbrengt en door de verschillende lengtes van de plukjes zit er altijd iets bij wat voor jouw wimpers geschikt is. Ik gebruik de langere stukjes bijvoorbeeld aan het uiteinde van mijn wimpers en de kortere richting mijn ooghoek.

DSC_2940

Ik haal de wimpertjes met een pincet uit de verpakking, maar dit gaat niet altijd goed. Soms pak ik een plukje net verkeerd vast en trek ik ‘m helemaal kapot. Met mijn vingers lukt het niet altijd om een plukje te pakken. Voorzichtigheid is dus geboden bij dit klusje! Ik breng de wimpertjes aan met een pincet, waarbij ik eerst een beetje lijm op mijn hand aanbreng en vervolgens met een pluk door de lijm strijk.

Hier zie je een foto zonder nepwimperstukjes:

DSC_2945

En nu een foto met de nepwimperstukjes:

DSC_2947

Ter vergelijking:

nepwimpers Collage

Zoals je ziet zorgt het voor veel meer volume en dimensie aan mijn ogen. Ik heb geen mascara meer over de nepwimperstukjes aangebracht, ik vind het juist wel mooi dat de wimpers heel subtiel te zien zijn. De lijm die bij dit setje zit werkt overigens heel prima. De wimpers houden het makkelijk de hele dag vol.

De wimperstukjes kosten 2,39 per stuk. Ik weet dat ze binnenkort uit het assortiment gaan, dus ik zou ze nog snel scoren! Ik hoop dat Essence met een soortgelijk product weer terugkomt 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Tamara
  12/08/2015

  Ohhh goede tip! Jammer dat ze uit het assortiment gaan! Ik heb amper wimpers haha
  Tamara onlangs geplaatst…Voor het eerst naar de peuterspeelzaal.My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  12/08/2015

  Wat een paar plukjes kunnen doen zeg, wow! Ik heb van mijzelf al lange volle wimpers, maar dit is wel een uitkomst als je wat minder wimpers hebt.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Big shoplog van Zara voor SarahMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  12/08/2015

  Wat een handige tip voor dat leuke prijsje, met losse stukjes kan ik veel beter overweg (en passen vaak beter) dan de hele wimpers
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Weet wat je eet met de EtenweterMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  12/08/2015

  Oh no! Ik wil dit proberen voordat het uit het assortiment gaat.

  Ik vind het er mooi en natuurlijk uitzien.
  Nesrin onlangs geplaatst…1 jaar hardlopen & slappe billenMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  12/08/2015

  Wimperstukjes vind ik vaak een stuk mooier en natuurlijker staan. Kruidvat eigen merk heeft trouwens precies dezelfde in haar assortiment, misschien is dat een goede vervanger? Die zijn ook prima!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Mijn zomer favorieten 2015My Profile

 • Reageren
  Malou
  12/08/2015

  Mooi resultaat zeg!
  Malou onlangs geplaatst…NOMI’S NEGENDE MAANDMy Profile

 • Reageren
  Marije
  12/08/2015

  Grappig, ik was nog op zoek naar wimperstukjes voor de bruiloft van volgende week. Dit is perfect! Budget en verschillende lengtes. Precies waar ik naar op zoek was.
  Marije onlangs geplaatst…Persoonlijk: Teveel aangekomenMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  12/08/2015

  Ziet er erg mooi en natuurlijk uit!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Tea Tree OilMy Profile

 • Reageren
  Sherilyn
  13/08/2015

  De wimpers van Ardell zijn echt geweldig en een goed alternatief voor als deze er niet meer zijn. Ze zijn alsnog budget, alles onder de 10,-
  De mooiste vind ik de Ardell wispies en de Demi wispies (iets korter, zodat ze niet heel fake afsteken als je van nature wat kortere wimpers hebt). En ook de losse wimperplukjes zijn prachtig! Allemaal van human hair gemaakt waardoor ze zo natuurlijk lijken. Ik bestel ze online! Mooie wimpers voor een mooi prijsje en ze zijn ook te hergebruiken, altijd goed. Liefs!

  • Reageren
   La VieSagista
   13/08/2015

   Goeie tip zeg!! Thanks 😀

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.