ELF Mad For Matte Lip Color Set

Om goede budget lipproducten hoeven wij absoluut niet verlegen te zitten. Die zijn er namelijk zat! Deze keer werpen we een blik op het merk ELF.

Nu ik dit schrijf realiseer ik me dat ik nog nooit wat over het merk ELF, oftewel Eyes Lips Face, heb geschreven. En dat is zonde, want hun webshop staat vol met talloze écht goedkope producten, die ook nog eens geroemd worden om hun kwaliteit. Hoogste tijd dus om jullie te laten kennismaken met dit merk. Ik ontving de Mad for Matte lip color set, die bestaat uit vier matte lipsticks van roze tot donkerrood.

5

6

De lipsticks komen in een setje van vier. Het zijn lipsticks in de vorm van een pen, die je kunt uitdraaien en kunt afsluiten met een stevige dop. De kleur van de lipsticks is duidelijk aangegeven aan de onderkant van de pen. Met de kwaliteit van de verpakking is niks mis.

7

8

De Lip Colors zijn bij nader inzien een combinatie tussen een lippotlood en een matte lipstick. Dat maakt mij ook erg nieuwsgierig naar de structuur, want over het algemeen zijn lippotloden een stuk droger en naar mijn idee minder prettig om aan te brengen. Al verschilt dit heel erg per merk. ELF laat het een beetje in het midden wat het nu precies voor product is.

9

De pigmentatie is erg goed te noemen en de formule spreekt mij ook erg aan. Het is mat maar zeker niet droog of moeilijk uit te smeren. De smalle punt van de lipsticks zorgen inderdaad voor een precieze applicatie.

1

Berry Sorbet. Boom! Dit is nog eens roze! Een lekker fris en fel kleurtje dat vrolijk en speels staat. Misschien iets meer geschikt voor het zomerseizoen maar ik zou dit kleurtje ook kunnen dragen met een oversized grijze wollen jas en een lekkere sjaal erbij. Ik zie talloze mogelijkheden.

2

Dash of Pink. Ik had niet verwacht dat ik zo blij zou worden van dit kleurtje aangezien ik normaalgesproken meer ben van de opvallende kleuren. Toch heeft dit liefroze kleurtje iets fels in zich en daarom denk ik dat ‘ie mij zo aanspreekt. Ja, dit is er absoluut eentje die ik veel vaker ga dragen!

3

Cranberry. Mwoah, deze vind ik denk ik de minste van de vier. Maar dat ligt denk ik niet zozeer aan de kleur zelf als wel aan het feit dat ik al zoveel van zulke kleuren in mijn stash heb en misschien omdat ik wat meer moeite had om deze mooi aan te brengen.

4

Rich red is een dieprode kleur met een frisse ondertoon. Deze kleur spreekt mij enórm aan. Hij dekt, net als alle anderen, vreselijk goed en hij geeft mijn lippen een hele gezond uitstraling geheel zonder velletjes. Hoe classy staat dit met een zwarte coltrui?! Je voelt hem misschien al.. Dit is mijn favoriet. Wat ben ik toch voorspelbaar.

lipstick Collage

Een leuk setje dus voor een zacht prijsje van €12. Ik vind dit soort setjes ideaal om bijvoorbeeld als cadeautje geven. Absoluut geen dertien-in-een-dozijn-verpakking, goede kwaliteit lipsticks en een prima verkrijgbaarheid. De lip colors zijn overigens ook apart verkrijgbaar voor €4 per stuk in de webshop van ELF.

Ben jij enthousiast over de lipsticks?

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reageren
  Marloes
  03/01/2016

  Wow! Wat een ontzettend gave kleuren en wat onwijs goedkoop ? ik ga de webshop zeker even bekijken ?

 • Reageren
  PinkFairy
  03/01/2016

  Deze lipsticks van elf zijn inderdaad heel fijn, heb zelf de nude-kleur in mijn collectie. Ik vind ze eerlijk gezegd allemaal jou mooi staan, ook die cranberry kleur.

 • Reageren
  Adinda
  03/01/2016

  Mooie kleuren! Ik heb eigenlijk nooit lippenstift op maar dit ziet er wel mooi en handig uit. Misschien toch maar bestellen!
  Adinda onlangs geplaatst…Dag 2015.. Hallo 2016!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  03/01/2016

  Dat is inderdaad een goede cadeautip zeg! Ik vind die cranberry juist het mooiste 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…’s Werelds grootste baby’s ooit geborenMy Profile

 • Reageren
  Martina
  03/01/2016

  Dash of pink is mijn favoriet! Mooi kleurtje!
  Martina onlangs geplaatst…21 November 2015 – Outfit met laagjesMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  03/01/2016

  Ze zijn prachtig en goed gepigmenteerd! Ik vind Cranberry je juist zo mooi staan, ik denk dat mijn favoriet is van de vier :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Wordt kinderen geen respect meer bij gebracht?My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  03/01/2016

  4 euro per stuk? Halleluja. Ik dacht dat Dash of Pink ook te licht zou zijn voor jouw smaak, aangezien je niet vies bent van fellere kleuren, maar hij bevalt goed dus. Staat je ook prachtig trouwens, lekker fris. Is ook gelijk mijn favoriet, ik ben namelijk minder van de felle tinten 😉

 • Reageren
  Nesrin
  03/01/2016

  Nais nais! Het zijn vier gave kleuren en Rich Red vind ik wel héél gaaf. Dit wordt misschien wel mijn eerste ELF aankoop ben namelijk een ELF virgin. Fijne review weer Sanne.
  Nesrin onlangs geplaatst…Het 1 januari gevoelMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  03/01/2016

  Ik vind ze er mooi uit zien!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy 2016! + Een nieuwe lay-outMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  03/01/2016

  Wat een ontzettend leuk setje met mooie kleuren!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Voor en na | 2My Profile

 • Reageren
  Withlovefroms
  03/01/2016

  Wat een mooie inhoud! Mooie kleurtjes!

 • Reageren
  Lifesabout
  03/01/2016

  Berry sorbet….mooi! ELF is een merk dat ik nog nooit in mijn handen heb gehad. Heel leuk setje dit!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerecht zonder pakje of zakje #1. Kip Madras.My Profile

 • Reageren
  Marloes
  03/01/2016

  Elf.. tja… Ik ben van sommige dingen echt niet weg.. De primer die geroemd wordt is heel erg sileconely, ook de blushes in de vierkante doosjes zijn echt prut. De fixingspray is ook niet zo fijn en de kwasten ook niet. De blush uit de flesjes zijn wel ok. Ik durf dus eigenlijk niet meer te bestellen bij elf. Ook omdat de verzendkosten zo hoog zijn…
  Marloes onlangs geplaatst…OliebollenMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  03/01/2016

  Wat een leuk setje voor een prima prijsje. Rich Red is mijn favoriet van de 4.
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Vooruitkijken naar 2016My Profile

 • Reageren
  jeapiebel
  04/01/2016

  Wat een prijs van zulke mooie lipstick.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.