Elektra nails: bedien je smartphone met kunstnagels

nails and smartphone

Ik heb nou toch iets leuks en handigs gevonden voor dames die van lange nagels én van hun smartphone houden. Geloof het of niet maar er is een nieuwe uitvinding genaamd Elektra Nails, lange nepnagels dus, waarmee je gemakkelijk je smartphone kunt bedienen.

Alle meiden met lange nagels zullen het erover eens zijn dat het typen ermee op je smartphone een ramp is. Ik zit altijd te pielen met mijn duim om hem op een voor mij zo comfortabel mogelijke manier over het scherm te bewegen, maar meestal pakt dit slecht uit. Ik houd mijn duim scheef waardoor ik met mijn huid meerdere letters aanraak, en dan vormt mijn autocorrect de meest vreemde woorden. Eigenlijk snap ik niet waarom ik zelf niet eerder aan een soortgelijke uitvinding heb gedacht.

Elektra Nails

Goed, de Elektra Nails dus. Wat doen ze nou precies? Het zijn simpel gezegd nagels die uit materiaal bestaan waarmee je je touchscreen kunt bedienen. Je nagel fungeert dus eigenlijk hetzelfde als een aanwijspennetje, waarmee je precies kunt zijn in wat je aanraakt. Het is een uitvinding bedacht door Sri Vellanki, die naar eigen zeggen de nagels zelfs gebruikt om in razend tempo Candy Crush mee te spelen. Het leuke van de nagels is dat je ze ook nog zelf helemaal kunt decoreren, gewoon, met je eigen nagellak. 1 nagel blijft ongeveer zeven dagen zitten.

elektra nails 3

Over enkele weken zullen de nagels voor €14,95 verkocht worden. Waar precies is nog niet helemaal duidelijk. Hoe leuk is dit?!

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  wies
  27/01/2014

  Meest genious uitvinding ever.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.