Eindresultaat: daadwerkelijk grotere cup?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: qua bovenwijdte (gemeten op het dikste punt) ben ik van 88 cm naar 90 cm gegaan.

Dit merk ik vooral aan hoe mijn bh’s aansluiten en de manier waarop de cups gevuld zijn.

Behalve dat ik de volumetoename zie, heb ik het ook een paar keer ‘gevoeld’. Het is lastig uit te leggen maar op de een of andere manier voelde ik af en toe een soort tinteling. Klinkt het raar als ik zeg dat het een soort van opgepompt/opgezwollen voelde? Nou ja, zo zou ik het in ieder geval omschrijven. Het was niet onaangenaam in ieder geval.

Check de website voor meer informatie over Breastgro.

Samenwerking
breastgro-3

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik in een drukke week wat slordiger ben geweest met innemen. Omdat ik op een gegeven moment tevreden was over de resultaten ben ik dan ook overgestapt op de onderhoudsdosering van twee maal per dag in plaats van vier keer per dag. Dit past een stuk beter in mijn schema en was ook sneller als gewoonte aan te leren dan vier keer per dag.

breastgro-2

Op deze foto draag ik een jurkje ZONDER bh. Het grappige was dat ik niet eens de behoefte voelde om hier een bh onder de dragen. Ik heb een mooi decolleté (al zeg ik het zelf) en ‘ze’ blijven goed overeind staan in het jurkje.

Daar wil ik nog aan toevoegen dat ik het prettige vind de flexibiliteit die je hebt qua gebruik. Op het moment dat je naar jouw idee de juiste stevigheid weer terug hebt, dan stap je over op de onderhoudsdosering en op deze manier houd je het gewenste effect vast. Het kan natuurlijk ook zijn dat je enkel voor het bikiniseizoen het allemaal graag wat pronter wilt hebben om net iets zelfverzekerder op het strand te zijn, in dat geval doe je gewoon een kuurtje van twee maanden.

Voor wie het product overweegt zou ik aanraden even rustig op de website rond te kijken wat de kuur precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Mocht je verder vragen of onduidelijkheden hebben over de werking ervan (ik denk dat het sowieso wel goed is om je daar even in te verdiepen voordat je ermee begint) dan kun je natuurlijk ook even een mailtje sturen, je vraag wordt altijd serieus genomen en er wordt uitgebreid op geantwoord is mijn ervaring. Verder staat er ook een hele pagina met ervaringen op de site.

collage

Er zijn talloze redenen waardoor je boezem in volume en stevigheid afneemt, denk aan afvallen, het krijgen van kinderen, het simpelweg ouder worden. Hiermee kan een hoop onzekerheid gepaard gaan. Voor deze vrouwen is de kuur een uitkomst.

Zelf ben ik echt verbaasd over de natuurlijke wijze waarop mijn klierweefsel is gestimuleerd, ook ik stond er – waarschijnlijk net als vele anderen – in het begin wat sceptisch tegenover. Toch moet ik zeggen dat ik positief verrast ben en blij ben met de uiteindelijke resultaten die het product bij mij teweeg hebben gebracht.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Elisabeth
  07/11/2016

  Ik vind t vooral mooi dat je zonder bh dat jurkje draagt én je helemaal op je gemak voelt. You go girl!
  Elisabeth onlangs geplaatst…De sterrenhemel toen je kindje geboren werdMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  07/11/2016

  Ik vind “ze” er hier mooi uitzien maar zonder voor en na foto’s kunnen we niet vergelijken…

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  07/11/2016

  Klinkt geweldig. Vooral omdat je een jurkje zonder bh kan dragen en borsten niet halverwege je buik hangen. Als ik volgend jaar stop met borstvoeding en ik richting theezakjes ga, moet ik me ook maar eens serieus hier op oriënteren.
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie NeckerchewMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  07/11/2016

  Ja mijn borsten zijn zeker veranderd sinds de zwangerschap. Ze zijn van cup D naar H gegaan en weer naar E dus slapperdeslap ?
  Nicole onlangs geplaatst…Win een persoonlijke video van Sint!My Profile

 • Reageren
  Martina
  07/11/2016

  Wat goed dat je je er zekerder door voelt! Leuk om dit product in de test te zien, is weer eens wat anders!
  Martina onlangs geplaatst…5 November 2016 – Weekendje BarcelonaMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  07/11/2016

  Wat grappig dat het echt werkt. Ik was ook echt heel sceptisch in het begin!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Yves Rocher Limited Edition Kerst Collectie 2016My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  07/11/2016

  Bizar dat het werkt zeg! Maar inderdaad een mooi en subtiel resultaat. Mijn Jut en Jul zijn groot genoeg, anders had ik het zeker overwogen.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Gerechten zonder pakjes en zakjes #42. Spaghetti BologneseMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  07/11/2016

  Totaal niet verwacht! Jouw voorgevel ziet er mooi uit woman. Misschien moet ik ook maar in het voorjaar beginnen 😉 I need it.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #45My Profile

 • Reageren
  Elise Joanne
  07/11/2016

  Ik ben hier dus echt verrekte benieuwd naar! Vier pillen slikken zou ik ook wat veel vinden en snel vergeten maar zo’n onderhoudsdosis is al wel te doen. Ik kan wel wat vollere boezem gebruiken.. Ze zijn na een korte borstvoedingsproces wat gaan gaan verslappen en ze zijn gewoon tja.. vrij klein. Een beetje meer volume mag best wel!
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Elise’s Weekly Pictorama November 2016 #1 – Fos z’n eerste Fietstochtje!My Profile

 • Reageren
  Joyce
  07/11/2016

  Klinkt goed! Ik heb nooit een grote cup gehad en zou best wel iets meer willen. Stiekem mis ik wel een voor en na foto om het goed te kunnen vergelijken.
  Joyce onlangs geplaatst…Recensie: Tessel viert Sint-MaartenMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  07/11/2016

  Fietfieuwwww sexy lady daar op de foto zeg! Wat geweldig dat dit gewoon echt werkt. 2 cm zonder chirurgische ingrepen vind ik niet slecht. Zelf hoef ik geen grotere boobies want met een kleine D-cup ben ik wel tevree. Al zijn ze weinig stevig meer sinds de zwangerschap…
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Pupa Ultraflex MascaraMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  07/11/2016

  Haha Carlijn, alwéér een overeenkomst?! Zelfde bh-maat? Moet niet gekker worden hoor! En hier ook minder stevig sinds de zwangerschap, ook al heb ik geen druppel borstvoeding gegeven.

 • Reageren
  Siebrig Jasper-de Wilde
  06/07/2020

  Een aantal jaren geleden voor mijn zwangerschappen hoorde ik via een kennis over dit product die het ging gebruiken ik geloofde het niet dat dit kon zonder operatie ik ging ze toen ook bestellen en het werkte wel na een tijdje,maar zodra je er na doe periode er weer mee stopte gingen ze weer terug naar de normale formaat en kon je weer van voor af aan opnieuw beginnen dar vindt ik erg jammer dat het geen blijvend resultaat geeft maar voor even..aangezien ze niet goedkoop zijn in de aanschaf en ik weet ook niet of ze zuinig in gebruik zijn of dat je bv na 1 maand alweer opnieuw die dure capsules weer moet aanschaffen hoelang kun je er eigenlijk mee toe?voor een goed eindresultaat?dat vroeg ik mij nu af…wie kan mij daar hier meer over vertellen?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.