Eindelijk mag ik het delen: geheime webshop met giga korting! (+shoplog)

Soms sta ik te jubelen van enthousiasme om iets met jullie te delen. Vandaag mag ik je eindelijk op de hoogte brengen van deze geheime webshop. Hold your horses!

Ik ben gek op shoppen (wie niet ?). Sinds ik kinderen heb is dat vaker online dan in de winkels en inmiddels ken ik de meeste webshops dan ook op mijn duimpje. Maar de webshop waar ik je nu over ga vertellen – eentje die de meest fantastische merkitems verkoopt met GIGA kortingen – was tot voor kort ook voor mij nog ‘geheim’.

Waarom geheim? Omdat het een website is waar je enkel als uitgenodigde member kunt shoppen. Ik heb het over BestSecret. Kortingen in deze webshop kunnen oplopen tot wel 80%. Je hebt de keuze uit meer dan 3000 bekende merken en bovendien komen er dagelijks nieuwe aanbiedingen bij.

Wat kun je er vinden? Damesmode, herenmode, babykleding, woonaccessoires, reistassen, sieraden en nog heel veel dingen meer. Lid worden kan alleen op uitnodiging van een bestaand lid. Op deze manier blijft het behoorlijk exclusief en kun jij als een van de weinigen de meest mooie designermerken scoren tegen heeeeeele leuke prijsjes. Wel moet je er snel bij zijn, de meeste items gaan erg hard.

Ik wist niet wat ik zag toen ik voor het eerst toegang had tot al het moois van BestSecret. Ik stuitte op merken als Calvin Klein, Michael Kors, Petit Bateau, Karl Lagerfeld, Levi’s, Scotch & Soda, Tom Ford. En de prijzen waren écht goed, niet een beetje, maar HEUL goed.

Voor nog geen 150 euro had ik drie truien en twee rokken. Aan het einde van het artikel laat ik mijn geshopte items zien. Eerst namelijk nog even dit:

Bij BestSecret kun je dus enkel en alleen lid worden op uitnodiging, maar ik heb nu exclusieve link voor je ter beschikking waarmee je direct lid kunt worden van de shopping community. Via mijn persoonlijke pagina kun je je registreren. Je mag de link tevens delen met vrienden en familie zodat ook zij hun slag kunnen slaan. En last but not least, je ontvangt ook nog eens 20 euro welkomstkorting als je nu lid wordt.

Dan nu mijn items:

Laten we beginnen met mijn zwarte plooirok en roze trui. De rok is lekker soepel en valt tot op de knieën. Hij bestaat uit twee lagen waardoor hij niet doorschijnt. Om de heupen zit een elastieken band. Mijn trui is van chenille en voelt súperzacht aan. De mouwen zijn een beetje ‘pof’.

Deze grijze coltrui is een echte musthave als je van basic maar stijlvol houdt. Daarnaast is ‘ie ook nog eens super comfy.  Het truitje zit mooi aangesloten en is aan de onderkant voorzien van een ribgebreide tailleband. Hij draagt mooi op een rok, maar ook in combinatie met een jeans komt ‘ie heel mooi tot zijn recht.

Tot slot deze heerlijke combi van een ribgebreide trui en wollen rok. De trui heeft een klein opstaand kraagje. Leuk ook in combinatie met een klein kettinkje. Mijn kokerrok valt tot iets onder de knieën en is gemaakt van een wolmix. Hij kriebelt niet hoor, no worries. Er zit nog een laagje onder.

Alle items vielen perfect op maat. Zowel de truien als de rokken kocht ik allemaal in maat S (en de zwarte rok in maat 36). Eén ding is zeker: ik hoef deze winter in ieder geval geen kou te lijden!

Ik ben nog steeds verbaasd over het feit dat ik al deze items voor €150 bij elkaar shopte. De kwaliteit van de items is echt heel goed, dit merk je aan alles. De pasvorm, hoe het aansluit, de stoffen. Ik had mijn kledingstukken binnen 3 dagen in huis, ook een pluspunt.

Ben jij enthousiast geworden over BestSecret? Vergeet je dan zeker niet aan te melden via mijn persoonlijke link.

*samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.