Een paar random (non-beauty) favorieten van mij

collage favorietenIk vind het leuk om af en toe artikelen voorbij te laten komen waarbij jullie me een beetje beter leren kennen. Daarom bedacht ik een random favorieten artikel. Dus géén beauty, daar heb ik het sowieso elke dag al over, maar nu een keer iets heel anders.

Favoriete plek op aarde:
 Ik vind het moeilijk om echt 1 plek te noemen… Er zijn zoveel geweldige plekken op aarde en ik wil nog zoveel plekken zien. Maar ergens waar ik me altijd heel prettig en rustig voel, is bij de zee. Ik kan uren over zee staren, en alles om me heen vergeten.

IMG_3968

Favoriete uitspraak: ‘Een vriendelijk woord hoeft niet veel tijd te kosten, maar de echo ervan duurt eindeloos.’ Dit is zo’n uitspraak die je leest en die je dan op een een of andere manier heel lang bij blijft. Dat had ik met deze quote. Mensen kunnen soms zo vrolijk worden van een simpel compliment of gewoon een aardige opmerking.

Favoriete ‘foute’ artiest: Pitbull. Ik weet het, dit is echt erg. Ik word gewoon altijd heel vrolijk van zijn muziek hoe FOUT het ook is. Het slaat eigenlijk ook nooit ergens op wat hij zingt maar ik blijf het een baas vinden.
Pitbull

Favoriete serie ever: Ik ben h-e-l-e-m-a-a-l verslaafd geweest aan de serie Lost en ik heb eigenlijk nog geen serie gezien die dat voor mij overtreft. Ik vond het een geweldige combinatie van spanning, absurdisme, romantiek en horror.

Favoriete tv-programma: Daar hoef ik eigenlijk niet lang over na te denken, dan kies ik meteen voor Wie Is De Mol! Elke donderdagavond installeer ik mij met een kleedje op de bank om vervolgens een uur lang te genieten van dit überspannende programma. Ik vind het geweldig hoe je elke keer weer op het verkeerde been wordt gezet door acties van de verschillende kandidaten. Eigenlijk heb ik tot nu toe de Mol altijd fout gehad..

Favoriete gezegde: ‘Wie achter de kudde aanloopt, sjouwt altijd door de stront’. Heeft deze nog uitleg nodig? 😉

Favoriete ontspanning: Uiteten gaan. Ja, dit is echt een van mijn favoriete bezigheden. Het feit dat je niks hoeft op te ruimen en dat je kunt genieten van heerlijk eten dat niet door jou zelf is klaargemaakt. Bovendien is het is natuurlijk altijd leuk om op een andere locatie te zijn. Deze foto is gemaakt in Indonesie, waar we voor de Kintamani-vulkaan gingen eten.

diadermine 4

Favoriete try-before-you-die actie: Als ik echt 1 ding zou mogen kiezen dat ik nog graag in mijn leven zou doen, dan is dat toch wel zwemmen in het allergrootste zwembad ter wereld. Deze staat in mexico en is 1,2 km lang. Het ligt ook nog eens aan zee. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor zwembaden, hoewel ik mijn A-diploma tenauwernood heb gehaald. Je kunt zelfs in dit zwembad zeilen!

zwembad

Favoriete seizoen: Ik houd ontzettend van de lente. Ik vind het zo’n heerlijk gevoel als je de eerste keer weer ‘met zonder jas’ naar buiten kunt. Lekker van de allereerste zonnestralen genieten op het terras onder het genot van een koud rose biertje of een wijntje. Maar de zomer vind ik ook echt heel leuk hoor!

257988_455702991129092_1147563058_o

Favoriete sport: Helaas sport ik nu echt veel te weinig. Fitnessen vind ik gewoon ongelofelijk saai en ik pieker er niet over om door de regen naar de sportschool te fietsen. Noem me een aansteller, maar ik ben een echte ‘zomersporter’. In de zomer pak ik graag mijn tennisracket uit de kast en kan ik zo drie uur zoet zijn op de tennisbaan.

Favoriete drankje: Bailey’s. Oeh het water loopt me al in de mond nu ik het typ. Voor deze hemelse, zachtromige whiskeydrank kun je me altijd wakker maken.

Favoriete BN’er: Kees Tol. En hij is pas sinds het vorige seizoen van Wie Is De Mol ontdekt door de rest van Nederland terwijl ik al heel lang fan ben! Ik kijk elk seizoen ‘De zomer voorbij’ en daar heeft hij al jaren een prominente rol naast Nick & Simon, Jan Smit en de 3J’s.

Hebben jullie nog gekke favorieten?

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  12/02/2014

  Heel erg leuk om te lezen! Dat grootste zwembad ter wereld lijkt mij ook wel wat 🙂

 • Reageren
  Marloes
  12/02/2014

  Wat leuk om te lezen. En wat een geweldige foto die in Indonesie. Lijkt me erg mooi daar!

 • Reageren
  Anne-Ruth Dekker
  13/02/2014

  Komt dat even mooi uit! Kunnen we van de zomer lekker samen gaan tennissen in Haarlem jippie!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.