Een momentje voor mezelf bij Clinique!

Gisteren ben ik op uitnodiging van Clinique naar hun counter in de Bijenkorf Amsterdam gegaan. Mijn make-up werd gedaan én ik kreeg uitleg over het nieuwste Fresh Pressed 7-day system.

Ik mocht van te voren aangeven naar wat voor soort look mijn voorkeur uitging. Ik besloot te gaan voor aardetinten met een feestelijke touch. De meeste producten die werden gebruikt kwamen uit de Chubby Stick-lijn van Clinique. De make-up van Clinique is parfumvrij en daardoor ook zeer geschikt voor dames met een gevoelige huid. Zo weet ik dat heel veel dames met gevoelige ogen fan zijn van de mascara’s van Clinique.

In mijn arcadeboog kwam een mooie bruine kleur. Mascha gebruikte daar de Chubby Stick in de kleur 03 voor. Mijn bewegende ooglid werd voorzien van een mooie champagne-achtige tint, Chubby 01.

Hier zie je de producten op een rijtje. Mijn lippen werden nog gescrubd met de Sugarpop Scrub (aanrader!) en verzorgd met de Superbalm zodat ze mooi glad en zacht waren alvorens er lipgloss op kwam. Ik ging uiteindelijk voor de Lippop Lacquer in de kleur 01, een mooie oudroze tint die bij mij vrij naturel oogde. Om mijn wallen weg te werken ging er nog wat concealer op, dit in de variant All About Eyes 01. De eyeliner die werd gebruikt vond ik ook heel fijn, het was een stifteyeliner waarmee je zowel een dunne als een dikke lijn kan zetten. Op mijn wangen kwam een zachtroze tint in Chubby 01.

Dit is een van de nieuwste producten dat aan het Clinique huidverzorgingsassortiment is toegevoegd, de Fresh Pressed Daily Booster met pure vitamine C.

Uiteraard werd er ook aan de innerlijke mens gedacht! Ik kon kiezen uit heerlijke cakepops en cupcakes, geheel in Clinique-stijl.

Aan het einde van mijn sessie kreeg ik een gecustomized formulier mee met productadvies. Dit zijn alle producten waarmee ik ben opgemaakt.

Ik vind de look erg mooi geworden. Romantische lippen en een wat donkerdere ooglook. Zowel voor overdag als voor ’s avonds zeer geschikt.


Komende week zal ik ook de Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser en Daily Booster met pure vitamine C gaan testen. Het eerste product is een ultrafijn poeder dat je mengt met water om zo je gezicht te reinigen, wakker te schudden, te verhelderen en de structuur te verbeteren. Dit alles gebeurt door de kracht van pure vitamine C. De Daily Booster is een product dat je kunt mengen met je favoriete moisturizer om daar vitamine C aan toe te voegen. Beide producten zijn voor alle huidtypes.

Leuk weetje: met de code FRESH PRESSED kun je een gratis luxe sample van de Fresh Pressed producten ophalen bij één van de Bijenkorf filialen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

Gebruiken jullie wel eens producten van Clinique?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Marloes
  31/03/2017

  Wat een mooie look zeg! Ik gebruik soms een creme van clinique, maar niet heel vaak. Dat poeder lijkt me wel een mooi product, ben benieuwd naar de review!
  Marloes onlangs geplaatst…Maart favorieten My Profile

 • Reageren
  Malou
  31/03/2017

  Wauw, wat een mooie look!
  Malou onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  31/03/2017

  Wwauw, heel erg mooi! Ik ben dol op Clinique!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Beautyfavorieten Maart 2017My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  31/03/2017

  Ik ben dol op Clinique! Ik heb de Even better foundation, die is heel fijn voor mijn drogere en ‘rijpe’ huid. Ook de lipstick ‘nude pop’ vind ik super. En Take the day off reinigingsbalm, de tonic…eigenlijk alles is wel fijn van dat merk. 🙂
  Yvonne onlangs geplaatst…Beste Zara, als dít al ‘curves’ zijn, dan ben ik met maat 38 een walvis?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.