Duurzame & voordelige Paastafel met Lidl

Rond Pasen wordt het Delicieux assortiment van Lidl flink uitgebreid met verrukkelijke, kwaliteitsvolle én duurzame producten. Of je nu kiest voor een paasontbijt, paasbrunch, een borrel of een diner, met de meer dan 300 luxe producten tover je een waar feestje op tafel.

Als ik me voor het boodschappen doen verlekker aan al het heerlijks in de Delicieux folder, is me al gauw duidelijk dat iedereen die een behoorlijke maaltijd met Pasen op tafel wil zetten – de drukke moeders maar ook de culinaire zielen onder ons – aan zijn trekken zal komen. Eerlijk is eerlijk, ik vond het maar moeilijk kiezen toen ik tussen al dat lekkers aan het neuzen was.

Bij Lidl kun je écht los gaan voor Pasen. Of het nu luxe vleeswaren zijn zoals salami, Brabantse ham of Italiaanse Bresaola, heerlijke zoetig- en hartigheden voor een high-tea, of hoge kwaliteit Gourmetingrediënten; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een keukenprinses ben ik niet, maar dat is geen probleem met het uitgebreide assortiment van Lidl. Je kunt lekker DIY-en aan de hand van de vele recepten die online te vinden zijn, maar ook zijn er een hoop kant-en-klare producten om snel en makkelijk iets feestelijks op tafel te hebben. Op mijn brunchtafel vind je broodjes, croissantjes, jammetjes, gevulde tomaten, merengues, paaseitjes, bavarois en verschillende soorten beleg. Natuurlijk mocht een versgeperst glaasje jus niet ontbreken.

Ook qua paasversiering kun je je hart ophalen bij Lidl. Geef extra sfeer met bijvoorbeeld de houten paashaas in een mintgroenjasje of de decoratie-eieren. James heeft er zijn eigen combinatie-versie van gemaakt 😉

Op de website van Lidl vond ik een heerlijk recept van gevulde tomaat met scrambled eggs, pesto en buffelburrata. Ideaal voor de brunch en verrassend snel klaar.

Ik nam voor dit recept Kipster-eieren mee, dit zijn de meest milieu-, dier- en mensvriendelijke eieren ter wereld. In de Kipsterboerderij kunnen de kippen lekker rondscharrelen in een bosrijke omgeving, met veel daglicht en frisse buitenlucht.

De tomaten met scrambled eggs vulling hebben ons zeer gesmaakt en waren écht makkelijk te maken.

Tropische fruitliefhebber als ik ben, kon ik deze verrukkelijke passievruchten niet laten staan. Ik lepel ze het liefst uit, maar je kunt er ook een heerlijke smoothie van maken in combinatie met banaan, mango en een beetje sinaasappelsap.

Alle Paaschocolade van Lidl is gemaakt van 100% fairtrade cacao. Behalve vele soorten paaseitjes vind je ook pralines, paashaasjes, -kippen en -lammetjes.

Ook voor James was de brunch een waar feestje; voor hem had ik de Twinkelz mini’s meegenomen, zodat hij zelf zijn beleg kon uitzoeken. Da’s nog best moeilijk kiezen!

Tot en met eind maart kun je profiteren van het aantrekkelijke paasassortiment van Lidl. Dat is genieten voor een uiterst aantrekkelijke prijs 😉

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Rachel
  23/03/2018

  Ik kom steeds vaker bij de lidl, doordat er er een in de buurt heb tegenwoordig. Vooral voor ontbijt vind ik dat ze er lekkere dingen hebben. Alleen die paaseitjes. Niet goed dat ze die ook bij de lidl hebben. Ze zijn zoooo lekker
  Rachel onlangs geplaatst…Het vertrouwen was helemaal weg – mijn ervaring met het consultatiebureauMy Profile

 • Reageren
  Nathalie
  23/03/2018

  Wij gaan zondag een paasbrunchke doen!

 • Reageren
  Liset
  24/03/2018

  Je hebt al een heerlijk vervroegde Paas-brunch gehad, lekker! Ik lik mijn vingers hier ook bij af, de Lidl heeft een mooi assortiment voor de Paasdagen.
  Liset onlangs geplaatst…Interieur | Mijn favoriete plekjes in de woonkamerMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.