Drie nieuwe parfums waar ik nieuwsgierig naar ben

Met de feestmaanden in het vooruitzicht worden er weer een hoop parfums gelanceerd. Mijn interesse is gewekt door een aantal nieuwe geuren. Dit is mijn nieuwsgierigheidslijstje! Prijkt er op jouw verlanglijstje straks ook een nieuw parfum?

Flacon Lady Million Empire

Lady Million Empire

Al jaren is de originele Lady Million een ongekend populair parfum en duikt ‘ie in vele top 10 lijstjes op. Ook ik vind het een waanzinnige lekkere geur en hoewel ik hem nooit zelf heb gehad, valt ‘ie zeker in mijn top 15. Het zoete en warme spreekt me erg aan (ben ook erg fan van de mannelijke variant trouwens). Daarom ben ik ook extra nieuwsgierig naar Lady Million Empire. Dit parfum schijnt – als ik de reviews mag geloven – nog iets zoeter en wat meisjesachtiger te zijn dan het origineel.

Chloe L’eau

De parfums van Chloé komen geregeld op mijn blog voorbij. De geuren zijn echt op mijn lijf geschreven. Vrouwelijk, romantisch en elegant. Vanzelfsprekend ben ik dan ook altijd bloednieuwsgierig als er nieuwe parfums uit komen. Chloé L’Eau heb ik nog niet geroken, maar als ik afga op de eerdere varianten van Chloé dan moet dit ook wel eentje zijn die me aanspreekt. Ik vind tot nu toe alle varianten lekker en heb standaard de originele versie van deze in mijn kast staan.

Flacon Armani Code Absolu

Armani Code Absolu

Toen ik de omschrijving van deze geur las was ik meteen getriggerd. Een ‘Oosterse bloemengeur’ met onder andere jasmijn, vanille en en tonkaboon. Ik zwicht vrijwel altijd voor geuren met jasmijn, daar word ik gewoon altijd door aangetrokken. Echt, wat mij betreft is dat een van de lekkerste noten en hij mag dan ook best op de voorgrond aanwezig zijn. Ik ben niet van iedere geur van Armani fan, maar Armani Code Absolu zou ik best even willen besnuffelen.

Naarmate ik ouder word begin ik langzaamaan te ontdekken welke parfums echt bij mij passen. Over het algemeen draag ik het overdag het vaakst bloemige parfums en stap ik voor avondgelegenheden over op parfums die meer richting de Oosterse/orientaalse sferen gaan. Ik zal niet zo snel gaan voor houtachtige of leergeuren gaan. Zeker leergeuren zijn niet echt mijn ding. Ik heb er een aantal uitgeprobeerd maar die gaan absoluut niet goed samen met mijn huid. Bij een ander kan ik ze wel heel lekker vinden, maar het ligt natuurlijk ook aan de zuurgraad van je huid hoe een parfum ruikt.

Ik ben benieuwd of jullie in de loop der jaren ook hebt ontdekt welke parfums wel bij je passen en welke absoluut niet?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Saartje
  28/10/2019

  Lady Million draag ik al jaren 🙂 Mega lekker indd.

 • Reageren
  Tamara
  28/10/2019

  Zelf ben ik groot fan van Coco Mademoiselle van Chanel, maar soms wil ik ook eens iets anders.. De nieuwe Lady Million lijkt mij wel wat. Deze geur droeg ik vroeger altijd, maar op een gegeven moment rook ik hem zelf niet meer. Ik ben benieuwd hoe de nieuwe versie ruikt!
  Tamara onlangs geplaatst…Deze winter sneakers zijn ideaal voor de koude maandenMy Profile

  • Reageren
   La Vie Sanne
   28/10/2019

   Oh die is ook zeker lekker!! Een klassiekertje.

 • Reageren
  Didi
  28/10/2019

  Chloe L’Eau is heerlijk! Past prima in de familie van de Chloe parfums.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   28/10/2019

   Ben mega benieuwd! Ruikt ‘ie wateriger?

 • Reageren
  Ellen
  29/10/2019

  Ik ben dol op Chloe Nomade. Verder heb ik door Parfumado de laatste tijd wat geurtjes geprobeerd en vind ik Infusion d’iris van Prada heel erg lekker en The One van Dolce & Gabbana. Verder heb ik Chanel Coco mademoiselle altijd staan en Coco Noir en No 19 poudre. Die laatste 2 vind ik lekker voor de winter. Ik heb laatst chloe l’eau getest en die vond ik erg lekker! De normale Chloe geuren vind ik vaak niet zo lekker op mijn huid uitpakken. Zo jammer, want bij anderen vind ik ze heerlijk.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.