Dove Shower Foams

Gezien douchen het eerste is wat ik ’s ochtends doe als ik wakker word, vind ik een lekker doucheproduct zeer belangrijk.

Ik heb niet mega veel eisen aan een doucheproduct, maar een lekkere geur staat bij mij wel hoog in het vaandel. Sinds er douchefoams op de markt zijn moet ik zeggen dat ik daar wel een beetje aan verknocht ben geraakt, het schuimt zo lekker en de geur verspreidt zich super snel over de huid.

Dove Shower Foam is een lichtgewicht schuim voor onder de douche en heeft een milde samenstelling van moisturizers en essentiële lipiden die de huid optimaal verzorgen. Daar word ik blij van, want hoewel ik niet een hele moeilijke huid heb merk ik wel dat van de ene douchegel mijn huid iets droger wordt dan van de andere. Met Dove zitten we dus goed, want deze douche foams hebben naast een reinigende ook een verzorgende werking.

Dit zijn de varianten die te krijgen zijn:

 • Deeply Nourishing
 • Rivitalizing Pear
 • Pampering Pistache

De unieke blend van voedende extracten zorgt dat de natuurlijke lipiden in de huid worden aangevuld – tot tien laagjes diep in de hoornlaag van de opperhuid – om je huid tijdens het douchen optimaal te voeden.

De Shower Foams hebben een innovatief zelfschuimend pompsysteem. Handig, maar wel alleen als je een plankje in je douche hebt staan vanaf waar je kunt ‘pompen’. Vanuit de losse hand is het iets lastiger. Het schuim is ultrazacht en voelt gigantisch lekker aan om op de huid te masseren.

Ik heb alle drie de foams nu een tijdje in mijn douche gehad en ik vind zelf Pistache het lekkerst. De geuren zijn allemaal zacht met een frisse touch. Niet te aanwezig, maar juist heerlijk subtiel.

De Dove Shower Foams zijn te koop bij verschillende drogisterijen voor €5,99.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Heleen
  09/03/2017

  Oh wow, ik ben echt heel benieuwd naar deze shower foams! Ik gebruik t liefst een foam, ze zijn zo lekker zacht en schuimen zo lekker! Dat deze producten ook nog eens een verzorgende werking hebben, maakt mij extra nieuwsgierig. Ik vrees dat ik mijn voorgenomen regel “ik maak alles eerst op voordat ik wat nieuws open maak/haal” alweer moet gaan verbreken ?
  Heleen onlangs geplaatst…DIY: Houten kledingrek met kralenMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  09/03/2017

  Ik ben hier heel benieuwd naar. Klinkt heel goed!
  Dionne onlangs geplaatst…Thermen Soesterberg | Waan je in een oase van rustMy Profile

 • Reageren
  Sharon - Choose to Shine
  09/03/2017

  Oeh dit klinkt heel goed en zijn lekker makkelijk in gebruik! Vooral de Rivitalizing Pear lijkt me een hele lekkere geur.

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  09/03/2017

  Ik ben hier echt super benieuwd naar! Lijken me echt heerlijke foams!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Rimmel London Spring 2017 EventMy Profile

 • Reageren
  Liset
  09/03/2017

  Klinkt lekker! Schuim is inderdaad altijd fijn, het smeert zo lekker uit. Ik ben benieuwd naar de geuren.
  Liset onlangs geplaatst…ARTDECO Hypnotic Blossom spring/summer 2017 collectieMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.