Dove DermaSpa Uplifted+

cover derma spa

Tijd voor wat lekkere huidverzorging! Ik laat je kennismaken met een aantal nieuwe producten van Dove uit de DermaSpa Uplifted+ lijn.

Deze lijn is onderdeel van de overkoepelende DermaSpa lijn die geavanceerde dermatologische verzorging met een heerlijk spa gevoel combineert.

Schermafbeelding 2015-09-10 om 12.25.27

“Uplifted+ met Cell Moisturizers zorgt voor diepe hydratatie en voeding en herstel van elasticiteit en stevigheid van de huid.”

Cell Moisturizers? Wa is da? Als ik het persbericht even verder lees dan staat er: “Alle producten uit de DermaSpa lijn bevatten Cell Moisturizers, een door Unilever gepatenteerde technologie die ook gebruikt wordt in gezichtsverzorgingproducten en die nu exportzorg voor het lichaam biedt. Cell Moisturizers zijn actieve hydraterende ingrediënten, die hun oorsprong vinden in natuurlijke zaadoliën. Ze reguleren onder meer de vochtbalans waardoor de natuurlijke barrière van de huid versterkt en beschermd wordt.”

Ah, zo dus. Het kom er op neer dat deze lijn super hydraterende ingrediënten bevat voor een stevige en elastische huid. Dat klinkt mij niet verkeerd in de oren!

IMG_8972

Laten we als eerst gaan kijken naar het product dat me het meest opviel: de Massaging body roll-on. Volgens Dove verbetert de roll-on de stevigheid en elasticiteit van de huid door zachte massage.

IMG_8973

IMG_8984

IMG_8974

Wat opvalt is dat de tube niet heel groot is. Er zit 100ml in; voor een lichaamsproduct niet al teveel. De tube bevat aan het uiteinde drie rollers die je over je lichaam kunt masseren. De rollers voelen heerlijk koel aan en als je in de tube knijpt dan komt er een heel dun laagje verzorgende gel op je huid. Voelt best lekker en het plakt niet. Je bent trouwens wel even bezig hoor, voordat je daar de noodzakelijke gebieden mee gemasseerd hebt! Het is niet iets waar ik dagelijks tijd voor zou maken, maar wel lekker als je toe bent aan een uitgebreid verzorgingsritueel.

Ik moet er even bij zeggen dat de producten trouwens heeeeeeerlijk ruiken. Super verfrissend en verkwikkend dus wat mij betreft errug geschikt in de morgen om je ochtendhumeur mee weg te smeren. Wat je ruikt is komkommer, groene viooltjes, Indonesische patchouli en zoete musk <3

IMG_8978

Het tweede product is een verzorgende body oil, dit lijkt me meer iets voor mij. Het flesje is chique en zou ik zo ter decoratie in mijn huis neer kunnen zetten. Het is trouwens een plastic flesje, geen glas zoals de afbeelding misschien doet vermoeden. Zo kun je de olie er gemakkelijk uitknijpen.

Body oil

IMG_8986

En ook deze geur is goddelijk, zo wil ik altijd wel ruiken. Kunnen ze hier niet een parfum van maken?! Het grappige is dat de geur me enorm doet denken aan de zomer, en dat terwijl de winter nu juist in aantocht is. Anyway, ik vind het heerlijk, ongeacht het seizoen!

IMG_8979

Maar oh my gosh volgens mij heb ik nog nooit een body oil geprobeerd die zo snel intrekt! Dit is echt een waanzinnig fijn product. Ideaal voor de wat drogere huid. Het product laat absoluut geen vettig laagje achter maar hydrateert wel als een malle.

Body lotion

Ingredientenlijst

Tot slot de bodylotion. Deze zit in een andere verpakking dan we van Dove gewend zijn, namelijk in een tube van 200ml. Eigenlijk wel een lekker formaatje zo. Ik zie dat de ingrediëntenlijst een beetje wazig is geworden, ik hoop dat je het nog goed kunt lezen.

IMG_8982

Hier kan ik ook heel kort over zijn: smeert lekker uit, trekt snel in, bevat een heerlijke geur en is gewoon alles wat je zoekt in een bodylotion. Nu moet ik ook wel eerlijk bekennen dat ik nog nooit echt teleurgesteld ben in bodylotions van Dove.

dove producten

De satin smooth body oil vind ik de absolute topper uit deze lijn, maar ook de bodylotion zal door mij veelvuldig gebruikt gaan worden. Aan de massaging body roll-on moet ik nog even wennen, ik denk niet dat die iets voor mij is.

Prijzen:
Bodylotion: €6,99.
Satin Smooth Body Oil: €9,99.
Massaging Body Roll-on: €8,99.

Lijkt deze lijn jou wat?

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Martine
  11/09/2015

  Oeh die body oil lijkt me zalig. De herfst is nog niet eens echt begonnen of mijn benen zijn alweer droger dan droog. Haat aan dat itchy feeling! Dit klinkt als m’n nieuwe bff!
  Martine onlangs geplaatst…Wacht maar!My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  11/09/2015

  Oeeeh. Ik houd van Dove! Ik ben nu zeker benieuwd naar die oil. Het woord klinkt als een plakkerige substantie, maar dat is dus niet het geval. Laat mijn huid nou net kurkdroog zijn! 🙂
  Kirsten onlangs geplaatst…EEN NIEUWE STAPMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  11/09/2015

  Oeh, die body-roll-on klinkt heel erg lekker! Ik hou wel van een massage en volgens mij is dit wel lekker ontspannend. De bodyoil kan ik ook wel gebruiken en zeker als hij zo heerlijk ruikt!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Uit de kleren als je zwanger bentMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  11/09/2015

  De Massaging body roll-on spreekt mij zeker aan. Het lijkt mii een fijne lijn en je hebt een heerlijk volledige review.
  Nesrin onlangs geplaatst…MATCH: Apple Watch & ikMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  11/09/2015

  Ik ga die olie even opzoeken in de drogist. Kan ik wel gebruiken met m’n droge scheenbenen en buik. Ben nu wel heel nieuwsgierig naar de geur..
  Carlijn onlangs geplaatst…Een keizersnee: alles waar ik geen idee van hadMy Profile

 • Reageren
  Malou
  11/09/2015

  Het lijken me hele fijne producten!
  Malou onlangs geplaatst…MOEDERSCHAP EN VRIENDSCHAPMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  11/09/2015

  Die massaging body roll-on lijkt me erg interessant!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Antibiotica als redmiddel voor RosaceaMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  11/09/2015

  Zo te lezen is die body oil heel fijn! Tijd om te proberen! De geuren vind ik altijd lekker van Dove, dus dat zal wel goed zitten.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat is ze mooi en Lief!My Profile

 • Reageren
  Rosanne
  11/09/2015

  Wat een fijne producten! Die massaging body roll-on ziet er echt interessant uit!

 • Reageren
  Yuri
  24/10/2015

  …Alleen die naam!

  “DermaSpa” … zeg dat maar eens 20 keer foutloos snel achter elkaar 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.