Dove DermaSpa Oxygen Touch en Summer Revived Summer Glow + Soft Shimmer

Een verzorgde huid én een zongebruind kleurtje? Met de nieuwste Dove DermaSpa producten is dat mogelijk!

De DermaSpa Oxygen Touch lijn is naar eigen zeggen een fijne combinatie van effectieve, verfrissende hydratatie en een superzachte, lichte formule. Met ingrediënten als  glycerine, shea butter en dipropyleenglycol wordt het vochtlevel in je huid op peil gehouden en de huid intensief verzorgd. De  eerste twee producten die ik zal bespreken zijn de Body Cream en de Body Sorbet.

Oxygen Touch Luchtige Body Crème (€8,99)

Ieder daar verslind ik weer heel wat body creams van Dove en dat is niet zomaar; ze zijn rijk, romig en vol maar niet te stijf, ze ruiken heerlijk en voorzien de huid van een optimale hydratatie.

Zo ook deze variant. De Oxygen Touch is lekker fluffy, maar smeert toch snel en gemakkelijk uit, en daarnaast voedt ‘ie zichtbaar en voelbaar. De Cell Moistuizers in deze body crème helpen de vernieuwing van de huidcellen te stimuleren. Daarom zie ik het ook als een handig en fijn product om voor en na het zonnen aan te brengen bijvoorbeeld. Dit geur van dit product is met haar ‘waterige’ touch zeer aangenaam en verkwikkend en eigenlijk precies wat je verwacht en hoopt bij een bodycream die bedoeld is voor de zomer. De geur blijft subtiel aanwezig op de huid en daarom kan ik het niet laten om gedurende de dag een paar keer aan mijn huid te snuffelen.

Oxygen Touch Luchtige Body Sorbet (€6,99)

Het qua substantie iets dunnere zusje van de Body Crème is de Luchtige Body Sorbet, een bodylotion die dezelfde hydraterende en verzorgende eigenschappen heeft en tevens over dezelfde Cell Moisturizers beschikt.

Dit product laat zich nog net even een tikkie sneller over de huid verdelen dan de body crème en dat maakt het een geschikte lotion voor iedere dag. Ik wissel de body crème en de body sorbet het liefst af en kijk eigenlijk per dag naar wat voor verzorging mijn huid nodig heeft. Heb ik bijvoorbeeld gezwommen en in de zon gelegen dan kies ik liever voor de volle body crème en op andere dagen – wanneer mijn huid minder te verduren heeft (gehad) – dan vind ik de Body Sorbet weer heel geschikt. Het product ruikt hetzelfde als de body crème: een lekkere aqua-geur met verkwikkende en vertrouwde eigenschappen.

Summer Glow + Soft Shimmer Body Lotion (€6,99)

Het volgende product is de Summer Glow + Soft Shimmer die je naast een natuurlijk bruin tintje met een subtiele glinstering ook een gehydrateerde huid geeft.

Ik geloof dat mijn allereerste zelfbruiner ooit die van Dove was, een bodylotion waar je geleidelijk aan een bruin tintje van kreeg. Inmiddels zijn we alweer wat jaartjes verder en vinden we nog steeds zelfbruinende bodylotions in het assortiment van Dove.

Na twee keer smeren met deze Summer Glow + Soft Shimmer waren mijn benen heel geleidelijk in kleur toegenomen en was er van vlekken helemaal geen sprake. De shimmer is heel subtiel en eigenlijk nauwelijks te zien, tenzij je echt met je neus bovenop de huid zit of de zon vol op je benen schijnt. Ik vind het fijn dat we hier te maken hebben met een zelfbruiner die naast een mooie bruin tintje ook een goede verzorging biedt, want bruine benen zijn leuk, maar wel alleen als de huid ook optimaal gehydrateerd is. Het resultaat is uiterst natuurlijk en daarom ben ik ook over dit product zeer tevreden.

De nieuwe producten van Dove zijn wat mij betreft wederom een schot in de roos en voor mij absolute zomermusthaves op huidverzorgingsgebied.

Houd jij van de huidverzorgingsproducten van Dove?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Hennie
  02/07/2017

  Ik verslond vroeger heel wat Dove’jes, maar daarna kwam er een beetje de klad in. Jammer, want die kleur op jouw benen is precies goed! Misschien toch maar weer eens kijken…

 • Reageren
  Nicole
  05/07/2017

  Deze van Dove wil ik wel proberen nadat ik jou artikel gelezen heb. Ik heb érg witte benen. Maar alles wat ik geprobeerd heb, geeft vlekken. Ik ben benieuwd naar de dove!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.