Donkere limbale ring vergroot aantrekkelijkheid (+ winactie)

Limable ring

Ik hoor je denken ‘whuuut waar heeft zij het nou weer over?’ Nu, dat ga ik je precies vertellen! Uit onderzoek is gebleken dat mensen aantrekkelijker worden gevonden wanneer de limbale ring, beter bekend als de donkere cirkel rondom de iris, donkerder is. Hier wil je vast meer over weten!

Wanneer het op beautygeheimen aankomt ben ik all ears. Vooral bij beautytrucjes waar ik zo op het eerste gezicht zelf nooit aan gedacht had. Denk aan wittere tanden krijgen door oil pulling, bier als conditioner gebruiken of je haar touperen met een tandenborstel.

Nu werd ik op de hoogte gebracht van wel iets heel revolutionairs: de beautylens, een contactlens die je ogen mooier maakt. Hoe werkt dat dan precies? Zoals ik al zei wordt een donkere limbale ring geasscioceerd met aantrekkelijkheid. Hier heb je vast nog nooit bij stilgestaan, laat staan dat het je is opgevallen bij iemand. Dit komt omdat je een donkere limbale ring bij iemand onbewust in je opneemt, in een split second bepaal je al of je iemand aantrekkelijk vindt of niet, en dit wordt dus mede bepaald door de kleur van de ogen en de definitie van de limbale ring van iemand. De limbale ring laat je er bovendien jonger uitzien: tussen je geboorte en je twintigste levensjaar is de ring donkerst en daarna begint ‘ie langzaam te vervagen.

Schermafbeelding 2015-05-31 om 11.40.02

De beautylens zorgt ervoor dat deze ring geaccentueerd wordt, waardoor je ogen een stuk meer contrast krijgen en je blik intenser wordt. De naam van deze revolutionaire lens is 1 DAY ACUVUE DEFINE, ontwikkeld door Johnson & Johnson Vision Care. Naast het verfraaien van je ogen, is het een gewone contactlens en kan hij dus aan jouw sterkte worden aangepast. Best of both worlds! De lens is ook nog eens verrijkt met de LACREON technologie, welke bekendstaat om zijn uitzonderlijke comfort, zicht en gebruiksgemak.

WINNEN!

Maar nu komt het leukste: via Lensonline kun jij lenzen winnen!!! Er wordt 3x een jaar gratis lenzen en 5x een half jaar gratis lenzen weggegeven. Deze lenzen kun je uiteraard zelf kiezen, het hoeven niet per se de beautylenzen te zijn. Als je mee wilt doen is het enige wat je hoeft te doen je naam en je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje hieronder.

*Actievoorwaarden

Via Lensonline kun je gemakkelijk online je lenzen bestellen. Er zijn vele merken en voordeelpakketten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Tevens zit Lensonline aangesloten bij echte opticiens dus je kunt eventueel ook nog steeds gewoon een winkel binnenlopen.

Doe jij mee met de winactie?

Special-S-layer-low-res

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  Carlijn | Copy & Beauty
  06/06/2015

  Wat grappig zeg! Nooit van gehoord of op gelet. Zie op de foto wel een verschil. Ik laat de winactie even aan me voorbij gaan, ben niet van de lenzen dus gun iemand anders dan liever een grotere limbale ring 😉
  Carlijn | Copy & Beauty onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate | 36 wekenMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  06/06/2015

  Het spreekt inderdaad meer als je het verschil zo ziet. Ik heb al een best donkere ring in mijn ogen, wist niet dat dit aantrekkelijk was. OMG ik ben aantrekkelijk :’)
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 31 mei – 6 juni.My Profile

 • Reageren
  Milou
  06/06/2015

  Blijkbaar ben ik dan gezegend dat ik die van mezelf al heb en dat ik deze lenzen dan niet nodig heb, hahah.

 • Reageren
  Joy
  06/06/2015

  Grappig en leuk nieuwtje, dit wist ik helemaal niet. Ook ik ben al gezegend met deze mooie ringen!
  Joy onlangs geplaatst…Schoonmaak Favorieten #1My Profile

 • Reageren
  Sanne
  06/06/2015

  Ik wist al wel dat ik het zelf altijd heel mooi vind bij ogen als het buitenste donker is en in het midden wat lichter.. heel leuk om te lezen. Ik doe graag mee met de winactie (:

 • Reageren
  Nesrin
  06/06/2015

  Dit is brand new information voor mii. Ik moest aan iets heel anders denken toen ik limbale ring las.

  Ik moet zo in de spiegel kijken want volgens mij is de ring bij mij nauwelijks te zien.
  Nesrin onlangs geplaatst…Oil of Olaz oog make-up removerMy Profile

 • Reageren
  Eva
  06/06/2015

  Oh wat leuk om te horen! Ik heb zelf een donkere ring. Groot wil ik niet zeggen maar hij is er wel. Ben ik dus heel aantrekkelijk? hahaha. Ik weet het niet hoor! Maar ik zie idd ook verschil op de foto. toch is het niet iets voor mij om lenzen te dragen. Liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…Win actie t-shirt van Mar-joya.nlMy Profile

 • Reageren
  Nien
  07/06/2015

  Super grappig, mijn vriend heeft ook een hele donkere ring en dat maakt zijn ogen inderdaad heel mooi.gecombineerd met van die hele lange, donkere wimpers… niet eerlijk. Blijf mascara op doen haha.
  Nien onlangs geplaatst…BuffetkastMy Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Skin
  08/06/2015

  Whoehoe ik heb hem ook!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Niet Willen Hechten & OpluchtingMy Profile

 • Reageren
  Amber
  09/06/2015

  Wa

 • Reageren
  Amber
  09/06/2015

  Wat een verschil zeg! Je ziet inderdaad dat de blik heel krachtig wordt! Ook handig dat het gewoon op sterkte kan.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.