Dit was mijn Google zoekgeschiedenis van deze week

Mijn Google zoekopdrachten schieten werkelijk alle kanten op. Van recepten tot gezondheidskwaaltjes, van technische vragen tot het opzoeken BN’ers en alles daar tussenin. Ik geef je een kijkje in mijn Google zoekgeschiedenis van afgelopen week.

Aft in keel. Al mijn hele leven word ik getergd door aften. Er is denk ik geen enkel plekje in mijn mond waar ik nog geen aft heb gehad. Nu zitten er meerdere (tenminste zo voelt het) in mijn keel. Ik kan ze niet zien maar het doet wel gruwelijk veel pijn. Vooral als ik zure dranken drink of chocola eet. Omdat ik de aft(en) niet kan zien, wilde ik toch even Googlen of het inderdaad kan dat aften diep in je keel zitten. En dat kan dus blijkbaar.

Xenia Kasper. Sindskort ben ik begonnen met luisteren naar de podcast ’30 minuten rauw’ met Ruud de Wild. In deze podcast interviewt ‘ie bekende personen. Het interview met Xenia Kasper vond ik erg interessant, maar ik kon me niet meer voor de geest halen hoe ze eruit zag. Dankzij Google is mijn geheugen weer opgefrist!

Apple mail werkt niet. Mijn mail doet moeilijk. Helaas heeft Google me nog geen antwoorden gegeven.

Hoeveel dagen tot Kerst. Ik had gisteren mijn kerstbroek aangetrokken – hij zit zo lekker weet je wel – en plaatste een foto daarvan op Stories. Ik was eigenlijk ook wel benieuwd hoeveel dagen het nog was tot Kerst. Google vertelde mij dat dat nog 229 dagen zijn (als je dit leest 228).

Dessert met bastogne. Afgelopen week had ik een etentje met vriendinnen en ik had beloofd het dessert te verzorgen. Ik wilde iets maken met bastognekoekjes en aardbeien, dus zocht ik een geschikt recept op Google. Het duizelde trouwens wel even voor mijn ogen toen ik zag wat er allemaal aan recepten beschikbaar was. Soms geeft Google je ook gewoon te veel keus…

Koi Arnhem. Ken je dat? Dat je voordat je uiteten gaat toch heel even wilt gluren wat er allemaal te eten is? We wilden sushi eten en ik ben niet een enorme visliefhebber, dus ik vind het altijd wel fijn om van te voren even te checken of een restaurant ook genoeg niet-vis sushi heeft.

Ringmaten. Tsja hoe zat dat ook alweer? En hoe meet je dat precies op? Gelukkig was daar Google.

Zelf lekkere curry maken. Ik ben verzot op curry. Maar dan wel alleen goede curry’s (van Dadawan bijvoorbeeld) en doorgaans niet degene die ik zelf maak. Ik heb nog nooit een recept gevonden dat ik ook maar in de buurt vond komen van de curry’s die ik meestal buiten de deur eet. Ik ben wel gaan Googlen maar heb nog niet iets gevonden waarvan ik denk ‘he, dat lijkt me wel wat’.

Recensie De Zeven Zussen. Wanneer ik een boek lees of een film kijk, dan móet ik ook de recensies altijd even checken. Kijken of mijn gedachten over het verhaal een beetje overeenkomen met wat de recensenten zeggen.

Moeder dochter haarbandjes. Ik vind het zo leuk om af en toe met Isé een beetje te twinnen. Helemaal schattig vind ik twinning haarbandjes. Ik kan alleen geen geschikte Nederlandse webshop vinden die ze verkoopt. Voorheen heb ik wel eens wat besteld bij AliExpress maar ja, dat doe ik tegenwoordig dus niet meer..

Grappig om te zien dat zoekopdrachten gerelateerd aan eten wel de boventoon voerden deze week.

Kun jij ook niet zonder Google?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Tineke
  11/05/2019

  Google is mijn beste vriendin! Ik Google alles!

  • Reageren
   La Vie Sanne
   11/05/2019

   Haha zo is dat! Heel blij dat Google in mijn leven is 😀

 • Reageren
  Eke
  11/05/2019

  Haha, ontzettend herkenbaar! Ik Google vaak hoe je een bepaald woord precies schrijft, hoe een historisch moment nu ook alweer in elkaar zat en als er een nieuw onderwerp speelt in mijn leven.

  • Reageren
   La Vie Sanne
   11/05/2019

   Gotta love Google <3

 • Reageren
  Sophie
  11/05/2019

  De curry madras van AH, zo’n verspakket, is heerlijk!! En makkelijk want van alle ingrediënten zit de juiste hoeveelheid al in het pakket. Beetje rijst en wat naan brood erbij en klaar ben je😃

 • Reageren
  Roos
  11/05/2019

  Leuke post!

 • Reageren
  Sharleen
  11/05/2019

  Wat vervelend van die aften. Had je dat als baby (of kind) al? Onze jongste dochter van nu 8 maanden, heeft het steeds sinds ze twee maanden was. En eigenlijk niks helpt.. heb jij toevallig tips?

 • Reageren
  Theodora
  12/05/2019

  Jarenlang heb ik ontzettend veel last gehad van aften. Altijd op de meest ongelegen momenten. Ik speel hobo en aften als je een concert moet spelen zijn geen pretje.
  Van alles heb ik er tegen geprobeerd, maar niets hielp.
  Een jaar of vijf geleden kreeg ik van de tandarts het advies om met Zendium tandpasta te gaan poetsen en geloof het of niet, sindsdien heb ik bijna nooit meer aften gehad. En als ik ze heb zijn ze kleiner, minder pijnlijk en zijn ze veel sneller genezen.
  Misschien het proberen waard?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.